Глобальні оголошення!

Монтессорі клуб розвитку дитини

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet, irinka

Re: Про клуби розвитку дитини

Повідомлення Радмила » 29 березня 2012, 23:40

Там не тільки ціни кусючі. Там переповнені групи. Ранкова група від 2-х до 6-років. З дітьми нормально не займаються.
Клас обладнаний дуже добре. Монтессорі матеріали, то круто. От так обладнаного класу в Тернополі більш ніде не має, що власне і підкуповує батьків. Мені самій дуже подобається методика Монтессорі. І з тими матеріалами, то сама б працювала. Але в тій школі на східному, то самий бізнес. Ми звідти пішли, бо на той момент як ми ходили, то було в ранковій групі 18 дітей! Я просиділа на занятті 4 години. Бо заняття в них від 10 до 14 йшло. Зараз не знаю як. То реально викладачка збирала докупи меньших, а старші були самозанятті. Хоч викладачка дуже класна була та, але вона фізично не могла приділити увагу всім дітям. Не кажучи про те, що приміщення просто затісне для такої кількості дітей. Англійська в них зводилась до перегляду мультиків на ноутбуці і потім викладачка, щось там дітей перепитувала.
Буквально на днях говорила з мамою однієї дитини , яка водить туди дитину, то ситуація не змінилась. І та мама казала, що буде забирати звідти дитину, бо не ма за що платити такі гроші. І моя дитина перебуваючи вдома, а я займаюсь з нею, використовуючи певні матеріали і частково методику монтессорі, має значно кращі здобутки ніж тієї мами, а вони ходять вже туди дуже давно. Бо реально дитина там лише проводить час, а не розвивається. Я маю звідти багато знайомих, то всі дуже не задоволені.
На жаль ціна не виправдовує якість. На початках, коли там було мало дітей, і вони не були такі відомі, то дуже добре було. Дуже старались, приділяли увагу кожній дитині.
Отож якщо підсумувати, то:
1. Клас обладнаний дуже круто. Всі матеріали в них ліцензійні. Дотримано всіх правил методики
Монтессорі.
2. Чисто. За що, за що а тут можна не турбуватись, гігієна в них дитримується досить строго.
3. В достатній мірі уваги дітям не приділяється. Групи великі, переповнені. Реально в групах мало дітей лише в період епідемій. Кількість дітей завелика для приміщення і викладачка не може приділити всім достатньо уваги
4. Оплата висока, і при пропуску заняття, Вам буде запропоновано прийти на інший день. Платити абонемент треба строго. Тобто не зважаючи прохворіла Ваша дитина цілий місяць чи ні на наступний місяц Ви знов платите абонемент та приходити на "відробки", того що пропустили в інші дні.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення гра з вогнем » 29 березня 2012, 23:42

то ше добре шо "відробки" є.
у нашій школі нема.
заплатив на початку місяця а далі хочеш ходи-хочеш не ходи.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Радмила » 29 березня 2012, 23:57

А в інших школах, якщо дитина довго хворіє, то повертають всю суму, непроходженого, а якщо кілька раз пропустив, то половину.
Гра , там ціна вдвічі вища ніж в інших школах. То і навчання, має бути ого. В інших школах, то якось обмежується кількість учнів. Вже якщо 5 в класі, то все більше не беруть. А тут скільки завгодно. То якщо вже абонемент не повертається, то наберіть тих 10 дітей, а більше там і не поміщається нормально, і все. І не добирати більше. А так там навіть дітям не має де ті матеріали нормально пороскладати.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)

Повідомлення Радмила » 30 березня 2012, 13:55

Так в них ще є вечірні групи, і вдень йдуть заняття. Вечером ходять як правило старші дошкільнята. Ми пробували ходити і вечером, але там заняття з 17-20. Тодитина реально працює першу годину і все, а потім вечір, дитина втомлена і зміст заняття втрачається.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Liza » 15 вересня 2012, 17:11

мені розповіли, що в монтесорі-клубі, котрий на вул.Чайковського, вивісили оголошення про те, що пропущені без поважних причин заняття не переносяться. чи якось так. дослівно не пам"ятаю. а туди приводять діток з особливими потребами, з психічними/неврологічними діагнозами, тобто діток, котрих треба іноді водити по інших спеціалістах, чи там кому треба на іпотерапію, чи ше шось. а різні спеціалісти можуть працювати і в той час, коли дитина має бути в цьому-во клубі. тепер батьки мають доводити пані директорці такі речі? пфффффффффф....
я переконалася, що товариш директорка там дивиться на дітей як на джерело доходу в першу чергу. і спілкується вона з дітками іноді досить недоброзичливо. не даремно значить кажуть, що в неї там плинність кадрів висока. щоправда я це чула покищо від однієї людини, але мої власні спостереження та досвід інших мам підтверджують таку ймовірність.
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Групи ранього розвитку дітей

Повідомлення Sms » 15 грудня 2012, 01:33

Хочу спробувати походити з малечею в групи ранього розвитку. Надибала школу по системі Монтессорі на Східному. Там є групи для діток від 8 міс до 2 років. Але ходять з дітками вже після року. Таких , як ми 8-місячних немає. Тому нам буде не цікаво. Коштує 500 грн за місяць (заняття 2 рази на тиждень). Шукаю щось подібне, але може трохи дешевше. Може хтось чув про такі здибанки у місті:)))))
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Re: Монтессорі клуб розвитку дитини

Повідомлення fajno » 29 березня 2013, 08:40

похвалю нашу школою Монтесоррі тут) Нарешті я знайшла ідеального педагога для себе і дитини :yes: Була вже 6 разів по 2 год (останній раз- залишала вже саму) Це в готелі Галичина.
Плюси для мене:
- Світлана одразу знайшла підхід до моєї соромязливої дитини, умудрилась її розбалакати.
- Подобається порядок. Попрацював - поставив на місце, як не виходить - вчитель покаже. Кожен має свій килимок. Методика класна виявляється
- багато добротного матеріалу
- вчать самостійності. Після першого заняття дитина ще тиждень вчила мене правильно мити руки. так само з вдяганням, хоча з тими зимовими комбезами ще важко.
-коли є нові дітки то викладачок є дві.
- Оплата поразова без абонеметну.
- різновікова група
Мінуси:
- В програмі є кілька російськомовних навчальних пісеньок. Але йдуть на діалог - при мені вмикалось тільки раз.
- Друга викладачка може бути підмінною коли основній не виходить. Вона трохи не дотягує.
Наш Результат після 6-ти занять:
-дитина помаленько відкривається до незнайомих людей. Чи то заслуга школи, чи то по віку співпало? Певне і то і то :yes:
- Знає своє ім'я як пишеться і знаходить серед інших
- Знає, що за собою треба поскладати. Покищо вдома це працює в рідких випадках :hi:
- Сподобався їй віршик "а я у гай ходила" що там розказували, то заставила мене разів 20 розказати. Останні рази розказувала зі мною
- 2 години спокійно там лишається без мене. Ще й потім йти не хоче. Це для нас мега круто.
- Вчили будову квітки, дерева, куща, кожного разу приносить додому що там вони творили
- Ходить по хаті шукає різні фігури/форми які крутяться, які перевертаються.
Ну таке. Ходимо на розвивалку з прицілом на їхній міні-сад (з 9 до 3). Абаптація в нас така. Група маленька 1-6 дітей
Зображення
fajno Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 117 раз.
Подякували: 173 раз.
Діти: Ева

Повідомлення mariana » 29 березня 2013, 10:32

fajno а яка вартість?
mariana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 335 раз.
Подякували: 637 раз.
Діти: Хлопчик

Повідомлення fajno » 29 березня 2013, 10:34

45 грн за 2 години. Заняття тільки по вихідних і діти від 3-ох років або наближено
Зображення
fajno Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 117 раз.
Подякували: 173 раз.
Діти: Ева

Повідомлення Lenysa » 29 березня 2013, 12:35

киньте ссислу на сайт, а то торентыно э багагто
Не судите..Не проклинайте...Не шепчитесь за спиной..перед Богом я отвечу,вы следите за собой.....
Lenysa Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 164 раз.
Подякували: 164 раз.
Діти: Донечка Софійка

Поперед.Далі

Повернутись до Ранній розвиток

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість