Там не тільки ціни кусючі. Там переповнені групи. Ранкова група від 2-х до 6-років. З дітьми нормально не займаються.
Клас обладнаний дуже добре. Монтессорі матеріали, то круто. От так обладнаного класу в Тернополі більш ніде не має, що власне і підкуповує батьків. Мені самій дуже подобається методика Монтессорі. І з тими матеріалами, то сама б працювала. Але в тій школі на східному, то самий бізнес. Ми звідти пішли, бо на той момент як ми ходили, то було в ранковій групі 18 дітей! Я просиділа на занятті 4 години. Бо заняття в них від 10 до 14 йшло. Зараз не знаю як. То реально викладачка збирала докупи меньших, а старші були самозанятті. Хоч викладачка дуже класна була та, але вона фізично не могла приділити увагу всім дітям. Не кажучи про те, що приміщення просто затісне для такої кількості дітей. Англійська в них зводилась до перегляду мультиків на ноутбуці і потім викладачка, щось там дітей перепитувала.
Буквально на днях говорила з мамою однієї дитини , яка водить туди дитину, то ситуація не змінилась. І та мама казала, що буде забирати звідти дитину, бо не ма за що платити такі гроші. І моя дитина перебуваючи вдома, а я займаюсь з нею, використовуючи певні матеріали і частково методику монтессорі, має значно кращі здобутки ніж тієї мами, а вони ходять вже туди дуже давно. Бо реально дитина там лише проводить час, а не розвивається. Я маю звідти багато знайомих, то всі дуже не задоволені.
На жаль ціна не виправдовує якість. На початках, коли там було мало дітей, і вони не були такі відомі, то дуже добре було. Дуже старались, приділяли увагу кожній дитині.
Отож якщо підсумувати, то:
1. Клас обладнаний дуже круто. Всі матеріали в них ліцензійні. Дотримано всіх правил методики
Монтессорі.
2. Чисто. За що, за що а тут можна не турбуватись, гігієна в них дитримується досить строго.
3. В достатній мірі уваги дітям не приділяється. Групи великі, переповнені. Реально в групах мало дітей лише в період епідемій. Кількість дітей завелика для приміщення і викладачка не може приділити всім достатньо уваги
4. Оплата висока, і при пропуску заняття, Вам буде запропоновано прийти на інший день. Платити абонемент треба строго. Тобто не зважаючи прохворіла Ваша дитина цілий місяць чи ні на наступний місяц Ви знов платите абонемент та приходити на "відробки", того що пропустили в інші дні.