принаймні світлофор памятаю, і що представляли нас тоже, але його смутно. зустрічатися почали через роки 2 десь. і вже зовсім недавно знайшли "перше сімейне фото" (він випадково попав в кадр) з останнього карпатського шешорського фестивалю 
то я точно памятаю). Ми були з друзями, тоді прийшов ВІН зі своєю тепер вже колишньою дівчиною і ми так познайомились. Навіть тоді не дуже на нього звертала увагу, бо я теж була з хлопцем. Зустрічались після того інколи, бо були в нас спільні друзі, ходили одного разу на дискотеку компанією, говорили, інколи зідзвонювались навіть, щоб обговорити коли ще зустрінемось, щоб кудись піти з друзями. От так і закрутилось, почали зустрічатись як пройшло півроку після знайомства.
Але стосунки наші були на відстані 450 км, бо я вчилась і жила в Києві. І багато хто в нас не вірив, але ми все подолали, через три роки зустрічань одружились, потім завагітніли і я нарешті переїхала в Тернопіль! народили Катруську і навіть ще унівєр закінчила!

. Зараз вже 3.5 роки разом, маємо маленьку донечку 11 місяців.Зараз переглядають цей форум: Heise IT-Markt [Crawler] і 3 гостей