Глобальні оголошення!

Без слінга

Модератори: TaniaPicaSSo, Tajga

Re: Без слінга

Повідомлення Tajga » 07 березня 2013, 22:52

Sms написав:Катамараном я називаю наш Тернопільський катамаран - герой Танцоров і ту другу бляшанку, що плаває о озері:) Вибачте , якщо когось ввела у оману :)

Ото повеселила народ!.. :ha: В мене перша асоціація з катамаранами, то ті, що з водними велосипедами, навіть не спортивні і не туристичні... :crazy:
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення Shalimar » 08 березня 2013, 00:02

По поводу непроходимых тротуаров зимой.
Опять-таки, сунуть с ребенком в центр, или еще куда-то, мне не нужно было. Этой зимой гуляли пешком в округе.
Прошлые зимы были погодные условия попроще, то катались коляской в центр.
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Dribchuk » 08 березня 2013, 00:20

Особисто мені всерівно що про мене подумають чи скажуть слінгомами чи мами-калясочниці. Я робила і робитиму так як підходить мені і моїй дитині. Якщо влітку в жару моя дитина не хотіла паритися в слінгу від розпареної мами то я її туди не пхала - дитина собі спокійно спала в візочку. А якщо мені було потрібно щось швиденько зробити на кухні чи пропилесосити то бувало спочатку користувалася слінгом, пізніше кенгурухою. Зима-бордюри-походи в магазини - для мене не проблема, якщо мені треба було йти, я йшла і знаходила способи як зайти чи то заїхати куди мені потрібно. (як кажуть- ловкость рук і язик до Києва заведуть :hi: )
А взагалі, я бачу в цих всіх перепалках одну вигоду - матеріальну. Спочатку всі купують коляску (ну як то мама з дитинкою і без коляски взагалі? :impossible: ), потім один слінг розрахований на новонароджених, потім на діток постарше, потім слінгонамисто, потім ще якісь там прибамбаси - і отак бізнес процвітає, а мами з того мають хіба моральне задоволення що вони такі круті продвинуті мами. Колись чула як в комісійному жінка чоловіка пиляла що він вибрав таку саму коляску як півсела має, а вона хоче бути "не як всі". Для нас приспособлення для діток стали як аксесуари, як сумочки чи туфлі. А колись була коляска Мальвіна і всі в ній їздили, і нічого, повиростали. :hi:
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення Люся » 08 березня 2013, 00:49

Я все ж таки схиляюсь, що мами, які не користуються слінгом відносяться до першого і другого пункту.

Dribchuk написав:А взагалі, я бачу в цих всіх перепалках одну вигоду - матеріальну. Спочатку всі купують коляску (ну як то мама з дитинкою і без коляски взагалі? :impossible: ), потім один слінг розрахований на новонароджених, потім на діток постарше, потім слінгонамисто, потім ще якісь там прибамбаси - і отак бізнес процвітає, а мами з того мають хіба моральне задоволення що вони такі круті продвинуті мами.

Зовсім не бачу ніякої вигоди. Мама , яка хоче носити свою дитинку в слінгу, може знайти багато бюджетних варіантів. Тут головне бажання мати. А ткані шарфи взагалі не мають обмежань по віку, ми і зараз носимось в найпершому шарфіку, який використовували з народження (малій рік і 4), буси сама собі в"яжу і вважаю себе дуже продвінутою :В):
Бізнес - то суміші, коляски, ліжечка, сосочки, пюрешечки і памперси.. :pardon:
Люся Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) жіночі посиденьки (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 176 раз.
Подякували: 248 раз.
Діти: Донечка Катруся :)
(25.10.2011)

Повідомлення гра з вогнем » 08 березня 2013, 00:59

а консультанти з гв, слінгоконсультанти та продаці багаторазових підгузок божим духом живуть )
а чим пюрешечки з ліжечком не вгодили взагалі не розумію )
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення katia » 08 березня 2013, 01:04

Dribchuk написав:А взагалі, я бачу в цих всіх перепалках одну вигоду - матеріальну. Спочатку всі купують коляску (ну як то мама з дитинкою і без коляски взагалі? ), потім один слінг розрахований на новонароджених, потім на діток постарше, потім слінгонамисто, потім ще якісь там прибамбаси - і отак бізнес процвітає, а мами з того мають хіба моральне задоволення що вони такі круті продвинуті мами. Колись чула як в комісійному жінка чоловіка пиляла що він вибрав таку саму коляску як півсела має, а вона хоче бути "не як всі". Для нас приспособлення для діток стали як аксесуари, як сумочки чи туфлі. А колись була коляска Мальвіна і всі в ній їздили, і нічого, повиростали.

Коляску завжди можна продати. З слінгами те саме : купив новий чи б\у -продав,слінгобуси можна і самому зробити. Моральне задоволення-я навчилась в'язати гачком :yes: а ще почала шити,не тільки слінгові речі :dance:
За колишні коляски свекруха розказувала яка не то зручка желізяка була. Думаю кожній мамі хочеться,щоб і дитині і їй було комфортно,зручно і не важливо чи коляска,слінг.
katia Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 153 раз.
Подякували: 138 раз.
Діти: Донечка Маргарита

Повідомлення Shalimar » 08 березня 2013, 02:07

Dribchuk написав:Колись чула як в комісійному жінка чоловіка пиляла що він вибрав таку саму коляску як півсела має, а вона хоче бути "не як всі". Для нас приспособлення для діток стали як аксесуари, як сумочки чи туфлі. А колись була коляска Мальвіна і всі в ній їздили, і нічого, повиростали.

да повырастали, куда деваться-то ))

А мне нравится быть не как все. Частично оттого, чтобы да, не быть как все, и вообще, как-то так получается, что мне не нравится то, что выбирает основная масса)
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 08 березня 2013, 02:09

Люся написав:Зовсім не бачу ніякої вигоди. Мама , яка хоче носити свою дитинку в слінгу, може знайти багато бюджетних варіантів. Тут головне бажання мати. А ткані шарфи взагалі не мають обмежань по віку, ми і зараз носимось в найпершому шарфіку, який використовували з народження (малій рік і 4), буси сама собі в"яжу і вважаю себе дуже продвінутою :В):
Бізнес - то суміші, коляски, ліжечка, сосочки, пюрешечки і памперси.. :pardon:

Ээ.... Коляски и кроватки - бизнес, а слинги - не бизнес? )) Да все бизнес, что продается и приносит доход)

а что такое слингобусы? в чем фишка? (Вот не знаю, что это, и не считаю себя непродвинутой)))
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Ulkanet » 08 березня 2013, 02:25

Shalimar
Зображення
то діттьо коли в слінгу має тим гратися, перебирає, лиже і гризе ::Р: :hi:
я таке собі і коліжанкам вязала ше як малої не було. :ha:
коли малу носила не вдягала (повідавала дівчонкам :hi: ), бо використовувала ерго як переноску. на 20-30 хв. хотьби. шоб перейти туда де треба - і де каляска не може проїхати. :sad:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення pan_kotskyy » 08 березня 2013, 02:31

мені здається, що ціна на ті ж слінги завищена... ну ясно - спеціальне плетіння і т.д... але це всього навсього відріз тканини, чи не так? каляска в таку ж ціну значно складнішої конструкції...
а каляска в ціну двох слінгів вже афігітельна )))
ось я б і хотіла мати кілька слінгів, до кольору до вибору, як не як елемент одягу, але ціна кусь-кусь, навіть б/у не так вже й дешево.
завжди уміляюсь як показують просто стоси слінгів і ось такий в крапочку і ось такий переливається... кльово, так, але ж на ті всі слінги грошенят би... ну і встигнути дорогоцінне дітьо хоч раз в кожному прокатати )))
реально, мені хватає одного слінгу, одного ергорюкзака і однієї каляски (до півроку користувалась, мала там спала вдень).
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Поперед.Далі

Повернутись до Найпоширеніші питання

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей