Особисто мені всерівно що про мене подумають чи скажуть слінгомами чи мами-калясочниці. Я робила і робитиму так як підходить мені і моїй дитині. Якщо влітку в жару моя дитина не хотіла паритися в слінгу від розпареної мами то я її туди не пхала - дитина собі спокійно спала в візочку. А якщо мені було потрібно щось швиденько зробити на кухні чи пропилесосити то бувало спочатку користувалася слінгом, пізніше кенгурухою. Зима-бордюри-походи в магазини - для мене не проблема, якщо мені треба було йти, я йшла і знаходила способи як зайти чи то заїхати куди мені потрібно. (як кажуть- ловкость рук і язик до Києва заведуть

)
А взагалі, я бачу в цих всіх перепалках одну вигоду - матеріальну. Спочатку всі купують коляску (ну як то мама з дитинкою і без коляски взагалі?

), потім один слінг розрахований на новонароджених, потім на діток постарше, потім слінгонамисто, потім ще якісь там прибамбаси - і отак бізнес процвітає, а мами з того мають хіба моральне задоволення що вони такі круті продвинуті мами. Колись чула як в комісійному жінка чоловіка пиляла що він вибрав таку саму коляску як півсела має, а вона хоче бути "не як всі". Для нас приспособлення для діток стали як аксесуари, як сумочки чи туфлі. А колись була коляска Мальвіна і всі в ній їздили, і нічого, повиростали.