Глобальні оголошення!

Без слінга

Модератори: TaniaPicaSSo, Tajga

Re: Без слінга

Повідомлення Sms » 07 березня 2013, 01:41

dr.tagabat написав: комусь слінг, комусь рюкзак.

- як на мене якщо дитина не сидить у слінгу, той у рюкзачку теж не буде сидіти. Питання, навіщо купувати той рюкзак, де дитина сама собі шкодить, якщо є слінги :)

Ліричний відступ зробила, тепер по суті:
Ще за вагітності мене вабили слінгомами. Я дуже мріяла от так вільно і просто пересуватися містом разом з малям. Коли народила ми їздили у візочку. Скажу так, за тих 2 місяці я в центрі не була з дитиною жодного разу (живу на Симоненка за церквою Петра і Павла) . По-перше, в мене немає чоловіка і немає кому допомагати. Отож, в маршрутку з візком ми не поміщалися, а тролейбуси на той час до нас не ходили. Я впала в депресію, адже до вагітності і під час вагітності я була дуже активною: ходила на концерти, виставки, гуляла парками та просто вулицями міста. Тепер же ж , я була обмежена в вільному пересуванні містом. Коли робила документи малій, мусила їхати в ЗАГС на таксі з нею на руках. Як я підписувала заяви , бігала платити в Ощадбанк з новонародженою дитиною на руках - то тре було бачити.... На руках дитина, в зубах гаманець. В 2 місяці я вперше поміряла слінг шарф. Потім Даша позичила нам шарф, щоб ми потренувались дома носитися. Нам пішло і тільки після цього я купила його. Зараз якщо ми йдемо на прогулянку біля дому чи скажімо за покупками на ринок чи у Сільпо - я беру возика, бо дитина у ньому вільно поспить і мені не буде тяжко з дитиною і продуктами на руках йти до дому. Однак, ми тепер мобільні і мене це надзвичайно тішить!!! Депресію зняло само собою. Все літо ми гуляли з малечею у парках, катались на катамаранах, ходили на виставки і в музеї. Звісно можна було б і на руки взяти дитину і піти, але в слінгу набагато зручніше.

Висновок: Я не надаю перевагу тільки одному з видів пересування дитини. На літо в нас є шарф, купуємо тростинку. А зимою в нас будуть санки :) Просто у всьому, на мою думку , має бути здоровий глузд :) :wink:
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Natalinda » 07 березня 2013, 01:54

Sms написав: як на мене якщо дитина не сидить у слінгу, той у рюкзачку теж не буде сидіти. Питання, навіщо купувати той рюкзак, де дитина сама собі шкодить, якщо є слінги :)

Sms зо ти маєш на увазі під рюкзаком? Кенгурушку? Чи ерго? Чи і те і інше?
Як дитина собі шкодить?

Я шкодую трохи що купила нову коляску. Для сну дитини підійде сама проста і дешева як на мене. Мені з коляскою не зручно. Ні з коляскою, ні з тростинкою. Незручно. Некомфортно. Але і "затятою" слінгомамою я не була.
Коли мені були потрібні руки, то дитина мостилася чи на боці, чи на спині, а коли руки були вільні, то мені як і Шалімар було зручніше тримати дитину саме на руках.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Shalimar » 07 березня 2013, 02:04

Sms написав:Ще за вагітності мене вабили слінгомами. Я дуже мріяла от так вільно і просто пересуватися містом разом з малям.

а я эти мечты воплощала вместе с ребенком в коляске)
Крч, все индивидуально. В Твоей ситуации, похоже, что слинг - необходимость..
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Sms » 07 березня 2013, 02:14

Natalinda написав:Sms зо ти маєш на увазі під рюкзаком? Кенгурушку? Чи ерго? Чи і те і інше?
Як дитина собі шкодить?

мала на увазі кенгурушку.
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення ЗІрка » 07 березня 2013, 04:01

Shalimar написав:
Sms написав:Ще за вагітності мене вабили слінгомами. Я дуже мріяла от так вільно і просто пересуватися містом разом з малям.

а я эти мечты воплощала вместе с ребенком в коляске)
Крч, все индивидуально. В Твоей ситуации, похоже, что слинг - необходимость..

Е, нє. Все ж коляска обмежує, ти не всюди проїдеш (сходами від озера не піднімешся і так далі і тому подібне). я наприклад любителька полазити закавулками-таємними стежками, та й живу за містом де камянисті дороги - тому однозначно СЛІНГ ::Р:
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення Shalimar » 07 березня 2013, 04:17

ЗІрка написав:Е, нє. Все ж коляска обмежує, ти не всюди проїдеш (сходами від озера не піднімешся і так далі і тому подібне). я наприклад любителька полазити закавулками-таємними стежками, та й живу за містом де камянисті дороги - тому однозначно СЛІНГ

ну от озера к центру я проеду через парк Шевченка) и вырулю на Замковой, до центра рукой подать
не обязательно подниматься по ступенькам к "Максиму" ))
Я живу в городе, где более-менее нормальные дороги, поэтому - коляска)))
Закоулками и потайными тропами я могу погулять одна, а ребенку нужна детская площадка, парк, сквер... В радиусе Наших прогулок коляска проезжает везде))) путь проходит через достаточно широкие тротуары, улицы, аллеи)
Если я иду гулять с ребенком одна, то мне не нужно заезжать в магазины с высокими ступеньками или узкими проходами. Я иду ГУЛЯТЬ. Если мне надо в магазин - иду в тот, где проезжает коляска; иду одна; иду с компанией, так что мне могут помочь поднять коляску по ступенькам или остаться с ребенком на улице)

Не знаю, девочки, у Вас проблемы там, где у меня их нет)))
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення TaniaPicaSSo » 07 березня 2013, 10:35

У мене все так само, як у Шалімар. Я гуляючи півміста облажу, і ще в магазин можу зайти скупитися. Не бачу перешкод. Просто треба знати вже непрохідні місця і їх минати. Але я своє місто добре знаю, тому то не проблема.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Перлинка » 07 березня 2013, 11:37

Sms написав:Все літо ми гуляли з малечею у парках, катались на катамаранах, ходили на виставки і в музеї

які в Тернополі виставки і музеї,ти одні і ті ж самі регулярно відвідуєш?

На катамаранах з немовлям в слінгу каталась :confused: ?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Sms » 07 березня 2013, 12:20

TaniaPicaSSo написав:У мене все так само, як у Шалімар. Я гуляючи півміста облажу, і ще в магазин можу зайти скупитися. Не бачу перешкод. Просто треба знати вже непрохідні місця і їх минати. Але я своє місто добре знаю, тому то не проблема.

це все добре літом або весною-осінню, а так як цієї зими було, то з під'ъзду не виїхати, про центр я мовчу...
Зображення

Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Sms » 07 березня 2013, 12:22

Перлинка написав:На катамаранах з немовлям в слінгу каталась :confused: ?

так, а що тебе смутило? :wink:

Перлинка написав:які в Тернополі виставки і музеї,ти одні і ті ж самі регулярно відвідуєш?

ну наш краєзнавчий музей міняє іноді експозиції, художня галерея також. Окрім того в Перемозі цього літа були виставки. А ще ми в кіно на мультики ходили. Мала у слінгу посмоктуючи спала, а я мультики дивилась)))
Зображення

Sms Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Найпоширеніші питання

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість