Глобальні оголошення!

Якою ви були в дитинстві, у школі і юності. Чи є різниця?

Всі ми колись були дівчатками...))))

Якою ви були в дитинстві, у школі і юності. Чи є різниця?

Повідомлення mari » 17 квітня 2010, 22:48

І в чому саме вона проявляється?
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Re: Якою ви були в дитинстві, у школі і юності. Чи є різниця

Повідомлення мешканка » 18 квітня 2010, 09:37

Різниця досить велика: позбулась багатьох нав"язлитвих ідей, комплексів. Стала реально оцінювати власні можливості, реально дивитись на життя. Здобула вірні дороговкази та моральні цінності. Перестала піддаватись чужому впливу. Стала відповідальнішою, але, також, з"явився якийсь "страх", якого :???: раніше не відчувала... Ось так. :unknown:
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення mari » 25 квітня 2010, 13:36

А я в дитинстві була неслухняна, лазила по деревах, гралась з хлопцями і їла яблука на уроках, обкусувала галстук і не переносила бігати крос на час, у звязку з чим пропускала фіз-ру. Але так як пішла аж в 5 років в 0 клас, то мені спускали "з рук" мої приколи. А от в підлітковому віці я притихла, бо на фоні деяких старшеньких цицатих тіточок, я трохи відставала. Комплексувала. Та як не дивно, на останній зустрічі-15 років після, взнала що багатьом подобалась. Я думала тільки 2. Отакої, дівчата. Форми тіла не рулять! І ще- вчилась я добре, але не мала медалі. І тепер точно можу сказати що оцінки і життя- речі абсолютно не пов"язані.
В 16.5 я навчалась на 1 курсі, а в 18 вийшла заміж. І дитинство закінчилось, а юність триває! :clapping:
Чоловік каже, що різниці особливої немає, що Я якою вредною була в 17- такою і залишилась. Основні погляди дійсно не змінились:відважність, вміння сперечатись, слухати і дружити- залишились.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Liza » 27 квітня 2010, 12:22

я в дитинстві і школі була дууууже закомплексована і соромилася хлопців. тому не дружила з ними. в юності з"явилося багато знайомих хлоп"ят і я вирішила, що з ними таки можна дружити.
тепер люблю деколи пожартувати з незнайомими людьми. наприклад, колись в таксо їхала до РАГСу на весілля моїх знайомих і потім, перед виходом з машини, запитала у водія, чи він має з собою свій паспорт :D .
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення Natalinda » 14 травня 2010, 19:49

Я змінилася, як на мене то - то дуже. Раніше всюди мене було повно. Памятаю мама все сварилася, щоб я після уроків перше прийшла додому поїла, а потім їшла на всі свої гуртки, а я встигала залетіти до хати в 17.55. налити в тарілку холодного супу і вилити назад в кастрюлю. :lol: Тарілка брудна - значить я приходила їсти. :lol: Любила танці, дискотеки... А зараз сиджу вдома і добре мені. Коротше була раніше страшенно не домашня, а зараз з дому не витягнеш.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Melisa » 15 травня 2010, 00:02

І в мене були комплекси. А куди ж без них? Через те і дружби не получалось зі всіма, тільки з вибраними. А як підросла, то почала навіть першою знайомитись. Я це все пов"язую з тим, що я відчула, ЩО ТАКЕ ЛЮБОВ. Були люди, які мене любили просто за те, що я є, тому я й іншим не запарювалась, а розвивалась далі. Що з мене вийшло, вже більшість з вас побачили. Є ще багато рис, які мені не подобаються, але я над цим працюю... усердно. Грядуть зміни. :yahoo:
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення Melisa » 31 серпня 2010, 13:11

Чи є різниця?

Є, і дуже значна. Нещодавно зустріла свого однокласника, з котрим не бачились 12 років. так от, він мені прямо так і сказав: "Я тебе не впізнаю! Раніше слова витягнути неможливо було, а зараз..." Він приємно вражений, а я -задоволена собою. ;)
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення мешканка » 31 серпня 2010, 18:26

не знаю, як я особисто (кажуть, що теж дуже змінилась) але інші люди, які мене тоді оточували...ого-го як помінялися! Часом, напевне, і не впізнала б...а хтось взагалі не змінився...Як кому щастить...але, як на мене, мінятись-це краще! (звісно, в кращу сторону) Значить розвиваєшся, не стоїш на місці!
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Nymydora » 31 серпня 2010, 22:03

ой, а мені здається, що в мене як були комплекси, так і полишалися. Тільки я рануше цим не дуже заморочувалася, а зараз вони мені починають заважати :(
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Marta » 31 серпня 2010, 23:28

В мене була проблема- мене клинило з незнайомими людьми, дійсно, слова не витягнеш. І була важлива думка оточуючих.
З першою проблемою я справлялась "осознанно", пішла працювати продавцем-консультантом. О, скільки на моєму віку було незнайомих людей, і спочатку для мене було дико важко першою підійти і пропонувати щось, бо так вимагалося...Але я це пересилила, і тепер проблеми з цим нема, характер залишився такий самий інтровертний (не люблю слова замкнутий, бо це не замкнутість, це більше любов до споглядання, роздумів, мрій), але з незнайомими людьми по потребі швидко знаходжу спільну мову, підтримую розмову, т.д.
Думка оточуючих мені також не зовсім до одного місця, бо все ж живемо ми в соціумі, але я зрозуміла, що всім не вгодиш, треба бути сама собою, і подобатись в першу чергу собі.
Marta Офлайн

Далі

Повернутись до Дівочі спогади

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей