Глобальні оголошення!

Без слінга

Модератори: TaniaPicaSSo, Tajga

Re: Без слінга

Повідомлення flash-ka » 06 березня 2013, 13:43

Ksenija написав:Хтось ходить тільки в штанах, хтось тільки в спідниці, а хтось як коли, залежно від ситуації.

:yes:
Зображення
flash-ka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1125 раз.
Подякували: 1186 раз.
Діти: донечка Вікторія

Повідомлення Dashko » 06 березня 2013, 14:22

Перлинка написав:
Dashko написав:Тобто на кожен денний сон ти мусила вивозити дітей надвір? А взимку?

чому це мусила ,хіба в цьому є шось погане ?середній спав двічі на дворі в будь-яку пору року та погоду,менший один раз досі 2 ,рідко 3 годин

Я мала на увазі не мусити гуляти, а мусити чітко підлаштовуватися під сни дитини. :wink:
Ти шо весь час ходила голою в слінгу з голою дитиною?

Контакт з дитиною - я не маю на увазі обовязково контакт "шкіра до шкіри", просто в тісному контакті, можна через одяг.

Перлинка написав:А ти хоч раз ходила в слінгу в магазин без дитини?

Якщо треба більше 10 кг купити - я завжди хожу з рюкзаком. Чим не слінг для покупок?

Shalimar написав:Не понимаю, какое отношение к вышеперечисленным моментам имеет слинг??? Если слинг - ВСЕГО ЛИШЬ ПЕРЕНОСКА, использовать которую разумно только до 2х часов в день?...

Згідна, що користь не в слінгу, а в контакті мами з дитиною. Просто із слінгом набагато простіше.
А чого тільки до 2-х годин в день?

дівчата припиніть!!!!!!

Мені навпаки дуже цікаво читати відповіді. Я для цього і задавала питання.
до речі їх задавали фанатікам візків ,а не фанатікам слінгів

А я до речі нікого, принаймні в нас на форумі, і не вважаю фанатками візків. Я якраз більше схиляюся до варіантів №! та №2 :pardon:
А от прояви слінгофанатизму справді можна частіше зустріти :pardon:
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Vikibee » 06 березня 2013, 15:39

Особисто я придбала собі велику каляску, пізніше ерго. Без них двох мені було б ой як важко. Не можу вважати тільки слінг, або тільки коляску самодостатніми у моєму випадку. В мене дитина не любила і не любить досі гуляти у колясці, але як була маленька - то постійно там спала, влітку мама на грядці з квіточками, а малятко у садочку спить....ну не краса....або на кухні щось готує. Взимку теж спала на вулиці у колясочці. А вже як кудись потрібно було їхати - то тут і ерго знадобився. Незамінна річ. Тому - кому що :pardon:
Моя молитва лине в Небеса! Стою я перед Богом на колінах: "Дай, Отче, миру, спокою в серця... Тебе благає щиро Україна..."
Vikibee Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 862 раз.
Подякували: 335 раз.
Діти: Дівчинка Марічка.
Синочок Гліб

Повідомлення Dashko » 06 березня 2013, 16:01

взагалі тема дивна. слінг, чи коляска - це більше залежить від стилю життя, а не від потреби.
А тема якраз інакша ::Р:

- діти такі різні бувають. я Даринку довго привчала до слінга і думаю то не тому шо, мені попередні покоління не передали цього досвіду коляскою мене теж ніхто не вчив користуватися

якраз досвід користування коляскою нам передався від попереднього покоління. Справа якраз не в тому, що хтось вчить. А в тих тисячах прикладів, які ми бачимо, що дає нам впевненість, що в цьому немає нічого надзвичайного, що в інших вийшло і у мене вийде і т.п. Саме через втрату досвіду зараз мало жінок годують грудьми, ще менше висаджують.
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Dashko » 06 березня 2013, 16:08

біля дитини завжди можна лягти, заодно і собі поспати.

А коли дитина спить пять разів на день?
Dashko написав:
повноцінне годування за вимогою в перші місяці.

- все інше не повноцінне? дай лінк де таке пише
Нє, я не то мала на увазі. Часто мами прикладають дитину до грудей, коли вона вже так розкричиться, що ніякі колисання не допомагають. Але мама називає це годування за вимогою, якщо прикладання відбуваються частіше ніж раз на три години.
- а скільки годин можна носити в слінгу?

по ситуації.
контакт може бути не тільки в слінгу.
це взагалі смішно. ще не чула щоб з слінгом так ходили )) є намотки, в яких можна продукти носити?

вище відписала Перлинці
Dashko Офлайн

Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Перлинка » 06 березня 2013, 16:23

Dashko написав:Якщо треба більше 10 кг купити - я завжди хожу з рюкзаком. Чим не слінг для покупок?

я не ношу більше 10 кг ,взагалі нічого важкого не ношу
Dashko написав:Саме через втрату досвіду зараз мало жінок годують грудьми, ще менше висаджують.

не висаджують,тому що нема в цьому потреби,коли є памперси
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення taranjka » 06 березня 2013, 16:26

не хочу навіть дискутувати. в кожного свій стиль життя і свої звички. в цій темі ти тільки ставиш контраргументи на все вищенаписане - бо з СЛІНГОМ КРАЩЕ.
мені подобається слінг. без нього фактично не можливі наші мандрівки - бо в нас такий стиль життя.
вдома я слінг вже не ношу. бо - в мене є чоловік, який допомагає. а тягати постійно собі дитину бажання не має. звичайно мажна бути "мегажінкою" - і з дитиною на спині (животі) готувати їсти, закуплятися, прибирати і т.д. але можна ж і чоловіка залучити, контакт тато-дитина не менш важливий

п.с. якшо рюкзак- то слінг для продуктів, то шо тоді "коляска" для продуктів - тачанка магазинна? дурнішого порівняння ше не чула ІМХО
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Перлинка » 06 березня 2013, 16:28

Dashko написав:А коли дитина спить пять разів на день?

це в кого такі діти?
Якщо спить,то нехай собі спить,їй шо хтось спати не дає?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 06 березня 2013, 16:29

може тебе здивую, але ті хто має коляску, часом і рюкзака мають :hi:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Перлинка » 06 березня 2013, 16:32

taranjka написав:п.с. якшо рюкзак- то слінг для продуктів, то шо тоді "коляска" для продуктів - тачанка магазинна? дурнішого порівняння ше не чула ІМХО

взвалити собі на плечі тягар ,ніж везти на тачанці вигідніше хіба в Індії ,де людське життя дешевше тої тачанки
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Найпоширеніші питання

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей