Ksenija написав:Хтось ходить тільки в штанах, хтось тільки в спідниці, а хтось як коли, залежно від ситуації.

Модератори: TaniaPicaSSo, Tajga
Ksenija написав:Хтось ходить тільки в штанах, хтось тільки в спідниці, а хтось як коли, залежно від ситуації.
Перлинка написав:Dashko написав:Тобто на кожен денний сон ти мусила вивозити дітей надвір? А взимку?
чому це мусила ,хіба в цьому є шось погане ?середній спав двічі на дворі в будь-яку пору року та погоду,менший один раз досі 2 ,рідко 3 годин
Ти шо весь час ходила голою в слінгу з голою дитиною?
Перлинка написав:А ти хоч раз ходила в слінгу в магазин без дитини?
Shalimar написав:Не понимаю, какое отношение к вышеперечисленным моментам имеет слинг??? Если слинг - ВСЕГО ЛИШЬ ПЕРЕНОСКА, использовать которую разумно только до 2х часов в день?...
дівчата припиніть!!!!!!
до речі їх задавали фанатікам візків ,а не фанатікам слінгів
А тема якраз інакшавзагалі тема дивна. слінг, чи коляска - це більше залежить від стилю життя, а не від потреби.
- діти такі різні бувають. я Даринку довго привчала до слінга і думаю то не тому шо, мені попередні покоління не передали цього досвіду коляскою мене теж ніхто не вчив користуватися
біля дитини завжди можна лягти, заодно і собі поспати.
Dashko написав:
повноцінне годування за вимогою в перші місяці.
- а скільки годин можна носити в слінгу?
це взагалі смішно. ще не чула щоб з слінгом так ходили )) є намотки, в яких можна продукти носити?
Dashko написав:Якщо треба більше 10 кг купити - я завжди хожу з рюкзаком. Чим не слінг для покупок?
Dashko написав:Саме через втрату досвіду зараз мало жінок годують грудьми, ще менше висаджують.
Dashko написав:А коли дитина спить пять разів на день?
taranjka написав:п.с. якшо рюкзак- то слінг для продуктів, то шо тоді "коляска" для продуктів - тачанка магазинна? дурнішого порівняння ше не чула ІМХО
Повернутись до Найпоширеніші питання
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей