Глобальні оголошення!

Коли розпочалися ваші пологи?

На якому терміні розпочалися пологи?

Ви можете обрати до 3 варіантів відповіді

Переглянути результати

Re: Коли розпочалися ваші пологи?

Повідомлення TanenRom » 06 червня 2010, 20:34

39тижнів і 3 дні!!!
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Liza » 11 червня 2010, 13:33

41 тиждень і 3 дні.
почалися перейми вночі після активного прибирання вдома.
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення Ira » 11 червня 2010, 15:05

40 тижнів і 1 день.
Ira Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 326 раз.
Подякували: 390 раз.

Повідомлення _viki_ » 11 червня 2010, 16:57

Рівно 39 тижнів
_viki_ Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 54 раз.
Подякували: 70 раз.
Діти: донечка-сонечко

Повідомлення Julia » 23 серпня 2010, 21:20

Народ підкажіть!!! Рахувати з першого дня менструації....чи з дня імовірного зачаття (якщо знаєш)....бо в нас із лікарем велика розбіжність. З першою вагітністю нас лякали переносом, то почали стимуляцію на 41 т. (але я впевнена що через тиждень самі гарненько народились б).
Julia Офлайн

Повідомлення pepi » 23 серпня 2010, 21:24

Ну взагалі-то по медичному рахується з першого дня місячних.
у мене 41тиждень і 3 дні.
Измениться не может никто, но стать лучше может каждый.
pepi Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 228 раз.
Подякували: 171 раз.
Діти: Павлушка (12.07.2011)
Сергійко (04.01.2013)

Повідомлення Рижуля » 23 серпня 2010, 22:36

Вже точно не пам"ятаю, але точно, що йшов 42-й тижень, тому стимулювали..
Зображення
Єдина справжня розкіш — це розкіш людського спілкування...
Рижуля Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 11 раз.
Подякували: 66 раз.
Діти: Макс 31.08.2007р.н., Тимофій 17.05.2013 р.н.

Повідомлення Naya » 24 серпня 2010, 11:14

Julia написав:Народ підкажіть!!! Рахувати з першого дня менструації....чи з дня імовірного зачаття (якщо знаєш)....бо в нас із лікарем велика розбіжність. З першою вагітністю нас лякали переносом, то почали стимуляцію на 41 т. (але я впевнена що через тиждень самі гарненько народились б).

Є таке поняття як акушерський термін.
Саме ним користуються лікарі при розрахунку терміну вагітності. Саме на ньому побудовані всі календарі вагітності.
Акушерський термін рахується з першого дня останніх місячних.
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення мешканка » 25 серпня 2010, 21:05

Naya написав:
Julia написав:Народ підкажіть!!! Рахувати з першого дня менструації....чи з дня імовірного зачаття (якщо знаєш)....бо в нас із лікарем велика розбіжність. З першою вагітністю нас лякали переносом, то почали стимуляцію на 41 т. (але я впевнена що через тиждень самі гарненько народились б).

Саме ним користуються лікарі при розрахунку терміну вагітності. Саме на ньому побудовані всі календарі вагітності.

Але акушерський термін може давати суттєву похибку, адже бере за середнє статистичне 28 денний цикл із овуляцією в межах 12-15 днів... проте, якщо цикли -нетипові цей розрахунок не є достовірним... Також овуляція може відбутись в будь-який день циклу, якщо попередньо був ановуляторний цикл, або зачаття може відбутись до 7 днів після статевого акту, якщо він відбувся за наявності достатньої кількості плідного слизу. Якщо Ви користувались методом Природнього Планування Сім"ї то маєте достовірно знати приблизний день зачаття (похибка до 3 днів) тоді можете сміло наполягати на власних даних, а не підлаштовуватись під "середнє статистичне". Успіхів вам.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення TanenRom » 26 серпня 2010, 09:05

мешканка написав:
Naya написав:

Але акушерський термін може давати суттєву похибку, адже бере за середнє статистичне 28 денний цикл із овуляцією в межах 12-15 днів... проте, якщо цикли -нетипові цей розрахунок не є достовірним... Також овуляція може відбутись в будь-який день циклу, якщо попередньо був ановуляторний цикл, або зачаття може відбутись до 7 днів після статевого акту, якщо він відбувся за наявності достатньої кількості плідного слизу. Якщо Ви користувались методом Природнього Планування Сім"ї то маєте достовірно знати приблизний день зачаття (похибка до 3 днів) тоді можете сміло наполягати на власних даних, а не підлаштовуватись під "середнє статистичне". Успіхів вам.

у мене була така ситуація, різниця між акушерським терміном і терміном по УЗД - тиждень!!!
але я всім пояснювала, що цикл у мене 35 днів, овуляція на 20-23день, ось вам і тиждень - добре що лікарі хороші попались і прислухались до моїх слів :)
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Поперед.Далі

Повернутись до Пологи

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість