Глобальні оголошення!

Світ "зійшов з розуму"???

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Світ "зійшов з розуму"???

Повідомлення Dribchuk » 31 січня 2013, 11:18

taranjka :ha: то точно, згадую як я наслухалася про те чому не даю дитині сочок в 2 міс :scare:
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення Liljondr » 31 січня 2013, 17:04

Дрібчук, сходить світ з розуму - сходить. :scare:

я теж чим більше взнаю що робиться в цивілізованих країнах, то тим більше радію що я живу в Україні. Не то щоб тут було добре. ні
просто те що робиться в Європі це просто ЖАХ.

А ще звернули увагу на те як Європа вироджується? Там якщо 2 дітей в сімї, то диваки. Одна дитина та й годі. А потім і її суспільство психологічно псує . Ювенали не дадуть дитині вчитися допомагати батькам, слухатися їх. Потім вони взнають з садків та шкіл про мастурбацію, про гомосексуалізм. ДАлі про аборти, наркотики тощо. ПОвсюди ЗМІ зі своєю пропагандою гендерів, сексу та насилля.
Популярне те що антилюдське. Насміхаються над духовними цінностями людини. Говорять тим дітям-підліткам все що завгодно. Лиш от за Бога говорити нетактовно.

Цікаво ці діти що виростуть дорослими, захочуть теж дітей? Вони ж вже будуть такі розбещені і егоїсти, чи ж захочуть тепер прогинатися під своєю дитиною?

А на цьому фоні в Європу заїздить багато емігрантів. І велика частина мусульманів. І дітей у них в сімях в середньому 6-8 діток.
От цікаво кого будуть вибирати президентами за років 25-50???
Мудра жінка будує свій дім, а безумна своєю рукою руйнує його.
(Пр.14:1)
Кожна праця приносить достаток, але праця уст в недостаток веде.
(Пр.14:23)
Liljondr Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1557 раз.
Подякували: 1300 раз.
Діти: Дівчинка Росаночка і синочок Якимчик

Повідомлення TaniaPicaSSo » 31 січня 2013, 22:41

А мені стало цікаво про "детские презервативы" :confused:
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення taranjka » 01 лютого 2013, 00:21

TaniaPicaSSo написав:А мені стало цікаво про "детские презервативы" :confused:

то дуже мудрі швейцарці придумали. там сексом починають займатися в 12-14 років. і була біда, бо про презервативи діти то знали, але вони на них ще великі були :crazy: от дорослі державники наказали випускати менші, ну і кольоровіші - шоб веселіше було, то ж діти. тепер там їх можна і в дитячих магазинах купляти
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення TaniaPicaSSo » 01 лютого 2013, 01:34

Взагалі на тему сексуальних меншин хочу сказати таке.
Пару років назад я пожила рік в Німеччині. Коли я вперше побачила на вулиці пару геїв, то трохи здивувалась. Звісно, я знала, що таке є, і знала, що в нас є, але в нас все шито-крито, дуже рідко вони відкрито виставляються, а тут отак на людях за ручки, цьомки-бомки, два здорових мужика... В той же день я поділилась своїми враженнями з німцями, в яких жила. Вони не дуже зрозуміли, чого я так дивуюся. І зразу спитали, чи я маю щось проти. Ну я кажу, та ні, але все одно дивно. Ну а вони мені розповіли про кілька своїх знайомих гейських парочок, з якими вони люблять інколи і повечеряти "сім'ями".
А потім в місті був гейський парад. Параду не бачила, але того дня в місті явно побільшала кількість тих парочок. Вони були всюди. А потім випадково потрапила на творчий вечір трансвестита, де публіка знову ж таки складалась з тих самих. А ще зі мною на курси ходив один італієць, який після свого імені, коли представлявся, казав, що він гей, і не встидається. І батькам він своїм про це признався. Вони не дуже були раді, бо хотіли б мати внуків. І був ще у нього молодший брат, який теж гей, але той вже батькам зізнатися боявся. Ото радість в сім'ї. А потім на інших курсах зі мною вчився такий Андре з Бразилії. По тому зразу було видно, що він гей. У нього і манери, і голос, ну все було таке "нечоловіче", манірне. Він просто не міг не бути геєм. І теж відкрито про то заявляв, так тішився, що нарешті може не приховувати, бо казав, що в Бразилії за таке б забили. А викладачка тих курсів ще й дала зразу Андре контакти всяких служб спеціальних, куди можна звернутись секс-меншинам, якщо їх раптом хтось буде ображати. Пізніше я дізналась, що навіть при університетах є спеціальні відділи, які займаються захистом прав секс-меншин. А також організовують для них різні заходи і т.д.
І за той весь час я навчилася не приховувати свого здивування, коли бачила "їх". Ні в якому разі на них не можна витріщатися, ображати їх чи просто висловлювати своє негативне ставлення до них. Тепер це те саме, що бути расистом. Тобто якщо тобі вони не подобаються, і ти маєш щось проти, то ти погано вихована, обмежена в своїх поглядах людина. Одним словом, всі такі толерантні, що аж тошнить.
І я не можу сказати, що маю щось проти них. Звісно, вони такі ж люди. І принижувати їх чи ображати не вважаю за потрібне. І це чудово, коли кожен в суспільстві може дозволити собі бути собою, але все одно ніяк не можу погодитися з цим, що це нормально. Якби хтось із моїх близьких раптом виявився таким, сприйняла б це напевно дуже трагічно.
А дітям про таке бажано дізнаватись якомога пізніше. А то ще будуть задумуватись над вибором, ким стати...
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Dribchuk » 01 лютого 2013, 13:03

щодо геїв загалом - я теж жила закордоном де молоді люди відкрито заявляли про свою нетрадиційну орієнтацію, якогось вкрай негативного ставлення в мене немає, але я категорично проти щоб моїй дитині в ранньому чи підлітковому віці казали що то нормально, що "ми це приймемо", одне діло зробити такий вибір в зрілому віці, зовсім інший "спробувати все щоб зрозуміти хто я " в підлітковому. Я неоднозначно ставлюся до гей-пар, які всиновлюють діток. З одного боку краще якщо дитина буде жити в щасливій сімї з двома татками ніж в сімї алкоголіків чи наркоманів, з іншого боку чи буде в такої дитини правильно сформований світогляд - не знаю.
Ум, что забывает плохое,
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 01 лютого 2013, 13:09

я знайома з українськими лесбі і геями, за кордоном бачила теж. мені не заважають, доки не ходять парадами і не навязують своєї позиції. ті що я їх знаю - цілком адекватні молоді люди, які не бояться сказати хто вони, але й не кричать про це на кожному кроці
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Liljondr » 05 лютого 2013, 16:27

Чоловік щойно почитав новину - жінку в Китаї зловили і насильно абортували.
вона вже раз втікала з клініки з допомогою рідних. ЇЇ ще раз зловили.
Була вагітна другою дитиною - семимісячний плід умертвили.
Це просто жесть - там же політика така - одна дитина і все. За дві податок величезний накладають. Вона ж коштів немала таких платити і держава хоч не хоч абортує.

ССилку навіть не висилав. Казав що там з фото. А які фото можу лиш догадатися

:impossible: :impossible: :impossible:
Мудра жінка будує свій дім, а безумна своєю рукою руйнує його.
(Пр.14:1)
Кожна праця приносить достаток, але праця уст в недостаток веде.
(Пр.14:23)
Liljondr Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1557 раз.
Подякували: 1300 раз.
Діти: Дівчинка Росаночка і синочок Якимчик

Повідомлення westa » 06 лютого 2013, 00:22

Раніше я мало задумувалася над різними соціальними проблемами . А після народження малого зрозуміла , що світ дійсно страшний.Випадково включила якийсь мультик . Якби я таке побачила в дитинстві , то мені треба було б яйця викачувати . Телебачення , інтернет - кругом повно негативу . Люди озлобилися , замкнулися . Більшість навіть не знає , як звати їхніх сусідів , дехто не знає , як вони виглядають.
Діти не вміють спілкуватися , не граються з ровесниками.Комп"ютер - найкращий друг! Поки дитина мала , то ще можна контролювати її виховання , а що далі ? Навіть , якщо не давати дитині доступу до компа і телевізора , то коли вона піде в школу ми вже не зможемо їй цього заборонити , інакше вона може стати білою вороною.
Моральність впала дуже сильно. В церкву ходимо , бо так треба , так модно, подивитися хто в чому вбраний ( то більше для села характерно ).Я сама на Службі Божій часто замість молитви думаю , що на вечерю готувати.
Все починається з сім"ї. Мої батьки навіть не думали , що можна не послухати маму-тата. Для нас з братом батьки вже не авторитет (нащо питати маму , коли є інтернет). Боюся навіть подумати , яким буде ставлення до мене мого сина.
Зараз культивуються інші цінності. Реклама сексу ( під видом боротьби зі СНІДом ), сексуальних збочень , культ насильства ( фільми, комп. ігри , навіть мультики).
Світ кудись котиться , а ми мовчимо і нічого не робимо. Значить ми не проти ?
Так хочеться виховати добру дитину ,але чи зможу ? Чи зможу бути прикладом ?
Зображення

Все завжди закінчується добре! Якщо все закінчилося погано, значить це ще не кінець !
westa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 520 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: синочок Богданчик

Повідомлення Dribchuk » 06 лютого 2013, 11:29

westa правильно кажете - дітям треба бути прикладом і це головне, бо як на мене все починається з сімї. Але і себе дорослу і розумну не так легко перевиховати. :confused:
Ум, что забывает плохое,
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн