Глобальні оголошення!

Де починається зрада?

Re: Де починається зрада?

Повідомлення Kropiva » 01 січня 2013, 17:53

А в мене з віком ставлення до зради еволюціонувало.
Чим більше пережив тим менше переймаєшся.
Kropiva Офлайн

Повідомлення Марійка » 02 лютого 2013, 18:20

Я вважаю, що дружби між хлопцем і дівчиною, між чоловіком і жінкою не існує. В когось з них є більший інтерес. Принаймні мої хлопці-друзі, як виявлялося пізніше, хотіли бути не просто друзями. І в чоловіка є така "подруга" (будучи хлопцем, не встиг познайомити мене з нею, а вона зайшла в кімнату, сіла йому на коліна і своїми "дружніми" обіймами кинула його на ліжко), що завжди йому у всьому допомагала, але так дивилася, що мені завжди здавалося, що вона не проти би бути з ним, хоч він постійно мене переконує, що вони просто друзі. Може, друзі так поводяться (в обіймах кидають на ліжко). Може, я чогось не розумію... Принаймні я зі своїми друзями-хлопцями ніколи подібного собі не дозволяла.
Зображення
Марійка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 409 раз.
Подякували: 73 раз.
Діти: Дві донечки-красунечки

Повідомлення Marichka » 02 лютого 2013, 18:54

І не дозволяй!!!Ні собі,ні йому!Маєш говорити прямо,що тобі це не подобається і як ти себе почуваєш в даному випадку.
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення Shalimar » 02 лютого 2013, 21:54

Марійка написав:Може, друзі так поводяться (в обіймах кидають на ліжко).

Друзі поводяться ПО-ВСЯКОМУ :pardon:
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Ulkanet » 03 лютого 2013, 02:06

Марійка написав:Я вважаю, що дружби між хлопцем і дівчиною, між чоловіком і жінкою не існує. В когось з них є більший інтерес. Принаймні мої хлопці-друзі, як виявлялося пізніше, хотіли бути не просто друзями. І в чоловіка є така "подруга" (будучи хлопцем, не встиг познайомити мене з нею, а вона зайшла в кімнату, сіла йому на коліна і своїми "дружніми" обіймами кинула його на ліжко), що завжди йому у всьому допомагала, але так дивилася, що мені завжди здавалося, що вона не проти би бути з ним, хоч він постійно мене переконує, що вони просто друзі. Може, друзі так поводяться (в обіймах кидають на ліжко). Може, я чогось не розумію... Принаймні я зі своїми друзями-хлопцями ніколи подібного собі не дозволяла.

а ви шо в "темпі вальса" одружувалися за 1 місяць, що він не встиг познайомити??? ше така супер-подруга, у всьому йому помагала. :nea: думаю спеціально не знайомив.
ти йому сказала, що тебе таке не влаштовує, а він на то що відповів???
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення Марійка » 04 лютого 2013, 04:53

Дякую вам усім, дівчата!!!
Я неодноразово поверталася до цієї теми. Він мені говорить, що це просто дружба, що вона дуже хороша людина, що вона себе так поводить і з іншими їхніми спільними знайомими. А в той момент були присутні пару тих інших, та ні до кого з них вона так не "віталася". То на це була відповідь, що з тими іншими вона бачилася частіше, а з ним на той час вони давно не бачилися...
Зображення
Марійка Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 409 раз.
Подякували: 73 раз.
Діти: Дві донечки-красунечки

Повідомлення Liza » 04 лютого 2013, 18:29

висновок - треба частіше бачитися з друзями, ато мало лі шо комусь надумається втнути при довгожданній зустрічі... :)))))
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення ZlatoPolja » 22 лютого 2013, 10:01

Зрада починається в думках... Я до знайомства з чоловіком вважала, що просто фізичну зраду могла б пробачити, якщо б була впевнена в почуттях.Чоловік коли це почув, був в шоці, і відтоді моя думка помінялась.
Зображення
ZlatoPolja Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 49 раз.
Подякували: 95 раз.
Діти: Дві дівчинки

Повідомлення mamatalka » 22 лютого 2013, 10:37

А в мене з віком ставлення до зради еволюціонувало.
Чим більше пережив тим менше переймаєшся.

Повністю погоджуюся. Зрада спричинена багатьма причинами, і далеко не завжди у цьому винен хтось інший, а не ви чи ваш чоловік (дружина). А якщо людина дійсно захоче піти - втримати її практично неможливо. А якщо ви її все ж таки втримали насильно - відносини ваші все одно будуть далеко не такими, якими були до моменту виникнення такого бажання. І чи можете ви бути дійсно впевнені в тому, що якщо людина залишилася з вами, то бажання піти в неї пропало? Я не закликаю до того, щоб "виганати" одразу когось з дому, подавати на розлучення чи навпаки дозволяти своїй половині абсолютно все в цьому плані. Я про те, що треба спокійно ставитися до такої ситуації, давати своїй половині певну свободу і старатися завжди реально дивитися на речі, а не влаштовувати скандал на рівному місці. :pardon: це лише моя думка...
: Можливо таке моє ставлення до даної ситуації викликане тим, що ми з чоловіком однаково дивимося на такі речі і не "тероризуємо" один одного тотальними перевірками у вигляді телефонних дзвінків типу "де ти є? а коли будеш? а з ким тим? а чому?" та необгрунтованими ревнощами, а просто довіряємо один одному

А щодо зради в думках...
Вам ніколи не подобалися актори кіно, співаки, інші відомі люди? Це що теж зрада? У думках?... (Будь-ласка, без образ. Я зрозуміла, що зараз Ви вважаєте інакше. Але я просто підтримую дискусію. Цікаво почути думку інших. )
Того, кого пустив одного разу в душу, просто так вже не проженеш. Там завжди залишається його порожній стілець...
mamatalka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 176 раз.
Подякували: 100 раз.
Діти: Дві донечки

Повідомлення ZlatoPolja » 22 лютого 2013, 10:51

Ні, я мала на увазі думки типу "а от якби він" "а от тоц робить краще" тощо. З маленького незадоволення починаються великі проблеми, і з часом вже не бачищ достоїнств чоловіка, а бачиш тільки недоліки, тоді як інші-сплошний позитив) Мені здається, зраді передує якийсь переломний момент, а до нього- багацько дрібних непорозумінь. Я не вірю в спонтанну зраду.
Зображення
ZlatoPolja Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 49 раз.
Подякували: 95 раз.
Діти: Дві дівчинки

Поперед.Далі

Повернутись до Сімейні стосунки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей