А в мене з віком ставлення до зради еволюціонувало.
Чим більше пережив тим менше переймаєшся.
Марійка написав:Може, друзі так поводяться (в обіймах кидають на ліжко).
Марійка написав:Я вважаю, що дружби між хлопцем і дівчиною, між чоловіком і жінкою не існує. В когось з них є більший інтерес. Принаймні мої хлопці-друзі, як виявлялося пізніше, хотіли бути не просто друзями. І в чоловіка є така "подруга" (будучи хлопцем, не встиг познайомити мене з нею, а вона зайшла в кімнату, сіла йому на коліна і своїми "дружніми" обіймами кинула його на ліжко), що завжди йому у всьому допомагала, але так дивилася, що мені завжди здавалося, що вона не проти би бути з ним, хоч він постійно мене переконує, що вони просто друзі. Може, друзі так поводяться (в обіймах кидають на ліжко). Може, я чогось не розумію... Принаймні я зі своїми друзями-хлопцями ніколи подібного собі не дозволяла.
А в мене з віком ставлення до зради еволюціонувало.
Чим більше пережив тим менше переймаєшся.
![]() | Можливо таке моє ставлення до даної ситуації викликане тим, що ми з чоловіком однаково дивимося на такі речі і не "тероризуємо" один одного тотальними перевірками у вигляді телефонних дзвінків типу "де ти є? а коли будеш? а з ким тим? а чому?" та необгрунтованими ревнощами, а просто довіряємо один одному |
Повернутись до Сімейні стосунки
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей