Глобальні оголошення!

Давайте знайомитися!

Модератор: Natalinda

Re: Давайте знайомитися!

Повідомлення Natalinda » 17 серпня 2012, 13:51

flash-ka приємно познайомитися!!! Запрошуємо до гурту!!!
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення mari » 17 серпня 2012, 13:55

Ми такі раді вам!!!!!!!!! :aplo: :aplo: :aplo: :aplo: :aplo:
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення nadusha » 17 серпня 2012, 14:46

Мене звати Надя, мені 30 років і я мама двох синочків! Старшому Артему вже 6 років, малодшому Денису буде 2. Зараз в декреті. До народження обох синочків встигла закінчити філологічний факультет ТДПУ та попрацювати у школі-інтернаті для слабочуючих дітей. Працювала вихователем, вчителем, робота подобалась, після декретної відпустки повернусь туди ж.
Люблю малювати, читати, готувати, правда не завжди є час... Живу на Алясці. В Школу Материнства не ходила, бо обидві вагітності стояла на обліку в Козівській районній лікарні. Жалію, бо багато корисного могла там (в Школі) отримати... Народжувала обидвох хлопців в Козовій, без чоловіка (він не хотів, і я неособливо наполягала). Правда на других родах чоловік все-таки прийшов у передродову і чемно масажував мені поперек. Грудьми годувала довго: старшого до двох років і семи місяців, молодшого ще годую... Про Форум дізналась з Нету, коли шукала інформацію про тернопільських дерматологів. З того часу тут і "застрягла" :). Для мене тут цікаво: багато різної інформації, різні думки мамусь, можливість отримати відповідь на потрібні питання та поділитись власним досвідом.
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення Nymydora » 19 серпня 2012, 00:51

Надюша, якщо ви закінчили універ в 2003, то ми з вами вчилися на одному потоці!! І в мене теж Денис, якому 2 і 10. ))))
Приємного спілкування!
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Марія16 » 19 серпня 2012, 20:17

Тут так багато людей з педагогічного....... Самі педагоги ......... Цікаво буде обмінюватись досвідом виховання дітей)))))
Марія16 Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 7 раз.
Подякували: 15 раз.

Повідомлення nadusha » 25 серпня 2012, 00:09

Nymydora написав:Надюша, якщо ви закінчили універ в 2003, то ми з вами вчилися на одному потоці!! І в мене теж Денис, якому 2 і 10. ))))
Приємного спілкування!

Дякую!!! Мій Денис рівно на рік молодший :) Філфак я закінчила у 2004, була у групі УФ-13 (з "примітних" у нас був Юра Дзюла). Вас пам'ятаю "діловою" Дюймовочкою в окулярах :) і з поетичною душею...(десь на Форумі попадались Ваші фото). Я була непримітна, майже "кругла" відмінниця, думаю, що не згадаєте... Кину фото групи УФ-13 із Зустрічі через 13 років після вступу(я - брюнетка у червоному платті).
Зображення
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Nymydora » 25 серпня 2012, 13:29

Мдя... з людей на фотці я пам'ятаю тільки Дзюлу )))) Але то нічо, я просто така безпам'ятна на лиця ))))
Але на цікавість форуму то не впливає, на щастя. Сподіваюся, вам (чи можна на ти?) тута сподобається ))
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення nadusha » 25 серпня 2012, 22:57

Так! І на ти можна, і вже подобається!
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Natalinda » 25 серпня 2012, 23:24

Ну це добре!!! Бо нові люди - це завжди цікаво!!!
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Nymydora » 26 серпня 2012, 01:10

Ну, як видно з певних тем, не всім цікаво - або ми дійсно дуже агресивні і зациклені. Га, мамусі?
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Приємно познайомитися!

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей