nadusha » 17 серпня 2012, 14:46
Мене звати Надя, мені 30 років і я мама двох синочків! Старшому Артему вже 6 років, малодшому Денису буде 2. Зараз в декреті. До народження обох синочків встигла закінчити філологічний факультет ТДПУ та попрацювати у школі-інтернаті для слабочуючих дітей. Працювала вихователем, вчителем, робота подобалась, після декретної відпустки повернусь туди ж.
Люблю малювати, читати, готувати, правда не завжди є час... Живу на Алясці. В Школу Материнства не ходила, бо обидві вагітності стояла на обліку в Козівській районній лікарні. Жалію, бо багато корисного могла там (в Школі) отримати... Народжувала обидвох хлопців в Козовій, без чоловіка (він не хотів, і я неособливо наполягала). Правда на других родах чоловік все-таки прийшов у передродову і чемно масажував мені поперек. Грудьми годувала довго: старшого до двох років і семи місяців, молодшого ще годую... Про Форум дізналась з Нету, коли шукала інформацію про тернопільських дерматологів. З того часу тут і "застрягла" :). Для мене тут цікаво: багато різної інформації, різні думки мамусь, можливість отримати відповідь на потрібні питання та поділитись власним досвідом.
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.