Глобальні оголошення!

Худнемо

Модератор: Yummy mummy

Re: Худнемо

Повідомлення Shalimar » 11 серпня 2012, 11:34

Перлинка написав:Спорт точно відпадає,не маю на то сил.Аж страшно подумати шо ше шось може боліти і шо я це навмисно собі маю зробити.

у Тебя какое-то извращенное представление о спорте))
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення mari » 11 серпня 2012, 20:11

Перлинка написав:Я просто не дуже вірю,коли говорять
-чого я тільки не робила ,а схуднути не можу

Ти схудла. Кажу тобі щиро. Десь на 4 кг з останньої зустрічі. Дуже гарно виглядаєш. Можливо ще не така форма як хочеш, тут в кожного свої орієнтири, але дуже гарно. А що й чекати від годуючої мами,ти ніби не знаєш.

Чесно, не хвалю, коли інакше, тоді просто мовчу. Класно!
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Shalimar » 11 серпня 2012, 20:32

mari написав:що й чекати від годуючої мами

Мари, а что, мама, еще и кормящая - это приговор? Для некоторых - это оправдание. Но не все кормящие мамы выглядят одинаково.

вот буквально вчера... смотрю на пирсинг в пупке знакомой.. Она мне: что, смотришь на мой жирный живот? )) Я говорю: пф, ты моего жирного не видела! Она: ну ты ж мама!!
..........
Вроде не бывает мам с плоскими животами без сала)
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mari » 11 серпня 2012, 20:38

Ні, я не про те, просто природньо до 1 року після народження не скидати ту вагу, яка заклалась під час вагітності у вигляді жирових відкладень на животі, стегнах, грудях, плечах, про це сама природа дбає.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Shalimar » 11 серпня 2012, 21:02

но есть такие, которые умудряются вернуть вес в норму и подтянуть (или оно само??) фигуру. Я заметила, большинство после родов возвращаются в свою предродовую форму (при условии беспроблемной Б) И многие становятся худее после появления ребенка, чем были до) (при условии беспроблемной Б и активного ГВ (а еще непоседливого ребенка))
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Сяна » 11 серпня 2012, 21:39

Shalimar написав:Я заметила, большинство после родов возвращаются в свою предродовую форму

як було піврочку доці, то влазила точно вже у все, а деякі штани навіть почали трокши "злітати"((( і груди не дуже змінилмся - десь на розмір "підросли" від довагітного стану((( ходжу на аеробіку до нашої Лілі, шоб фізично комфортно себе відчувати, укріпити спину і т.д....
а щодо поправляння від режиму - в мене таке було: Якось була вожатою в дит.таборі, їли всі за графіком, досить багато і різноманітно, але цілий день були надворі, в русі, тому я була здивована, шо за 2 тижні тоді набрала кілька кг!
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1072 раз.
Подякували: 1277 раз.
Діти: донечка

Повідомлення Перлинка » 12 серпня 2012, 00:16

mari написав:Ти схудла. Кажу тобі щиро. Десь на 4 кг з останньої зустрічі. Дуже гарно виглядаєш. Можливо ще не така форма як хочеш, тут в кожного свої орієнтири, але дуже гарно. А що й чекати від годуючої мами,ти ніби не знаєш.

Від останньої зустрічі в подолянах?
Так я тоді ,в подолянах була на низькому ,А в Орфеї на шпильках десь 15 см з платформою ,найвищі в моєму житті ,під довгою спідницею їх не видно .Нє,я на жаль поки не бачу позитивних змін .Це тільки одяг ,яким я іноді вдало вмію приховати недоліки,але вже і це не помагає .Вірніше мене напрягає шо такого одягу мало і я маю обмежуватись тільки певними моделми різного кольору.При тому що ціную красиві речі на інших дівчатах,які мені не пасують через фігуру.
Знаєте як по подіуму ходять красуні,а потім викочується дизайнер-колобок,у якого 100 суконь фасон яких останніх 20 років одинаковий.І я собі думаю,блін,як же їй напевно обідно,шо вона не може носити те що придумує.

Але всеодно дякую,Марія,приємно :dance:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 12 серпня 2012, 00:19

Shalimar написав:у Тебя какое-то извращенное представление о спорте))

а в тебе яке?шо крепатуру вже відмінили?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 12 серпня 2012, 00:29

Перлинка написав:а в тебе яке?шо крепатуру вже відмінили?

а что, всегда бывает крепатура?
ну, после первого дня, может, и поболит, а потом ок! если заниматься и не переусердствовать с нагрузками, легкая крепатура - это небольшая плата за будущий результат!

п.с. а мне даде приятно, когда пресс болит))) когда качала 10 подходов по 30 раз. болело - а я кайфовала...... )))) думала о "кубиках")))
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 12 серпня 2012, 00:35

мене від бігу і від пресу завжди боліло тіло ,і не тільки перший раз

то шо про масаж ніхто нічьо не знає?
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Догляд за тілом

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей