Глобальні оголошення!

Спільний сон

Модератори: TaniaPicaSSo, Любов

Re: Спільний сон

Повідомлення alenka » 10 травня 2010, 17:41

а ти спробуй лягти на правий бік, ніби ти годуєш з правої груді, але сама трохи розвернися на живіт, ніби більше на саму грудь праву ляж і дай при цьому ліву грудь. Я так роблю щоб не перекладати доцю з місця на місце, вона увесь час між нами з чоловіком спить, правда поки ще не повзає ;) .
ЗображенняЗображення
alenka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 243 раз.
Подякували: 316 раз.

Повідомлення mala-karta » 10 травня 2010, 20:31

alenka написав:а ти спробуй лягти на правий бік, ніби ти годуєш з правої груді, але сама трохи розвернися на живіт, ніби більше на саму грудь праву ляж і дай при цьому ліву грудь.

о, це класна ідея!!!
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Dashko » 10 травня 2010, 21:11

alenka написав:а ти спробуй лягти на правий бік, ніби ти годуєш з правої груді, але сама трохи розвернися на живіт, ніби більше на саму грудь праву ляж і дай при цьому ліву грудь.

І я так годувала малого, щоб не перекладати на інший бік. Хоча тут треба вважати, щоб не заробити лактостаз :!:
А ще можна лягти так, щоб бути не зовсім на боку, не зовсім на спині. А дитину розташувати наіскосок в себе на животі і дати верхню грудь. Вибачайте, зрозуміліше не виходить пояснити. :lol: Хоча, не знаю, чи підійде це для піврічної дитини. Я зараз свого малого так годую іноді, але йому вже більше двох.
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення kamisia » 10 травня 2010, 22:58

Dashko написав:

І я так годувала малого, щоб не перекладати на інший бік. Хоча тут треба вважати, щоб не заробити лактостаз :!:
А ще можна лягти так, щоб бути не зовсім на боку, не зовсім на спині. А дитину розташувати наіскосок в себе на животі і дати верхню грудь. Вибачайте, зрозуміліше не виходить пояснити. :lol: Хоча, не знаю, чи підійде це для піврічної дитини. Я зараз свого малого так годую іноді, але йому вже більше двох.

ну так ми іногди їмо, але то вдень. вночі так ще не пробували, от цеї ночі і попробуєм)))
Ну и что что ветер в голове, зато мысли всегда свежие
Поганий правопис розвиває уяву

Зображення
Зображення
kamisia Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 109 раз.
Подякували: 463 раз.
Діти: чудо Софія

Повідомлення kamisia » 11 травня 2010, 09:13

Новий спосіб: Чоловік сам запропонував, пів ночі на я сплю насвому місці, і їмо ліву грудь, а пів ночі на його і їмо праву))) Досить зручно. :D

Зображення
Зображення
kamisia Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення alenka » 11 травня 2010, 09:25

kamisia написав:Новий спосіб: Чоловік сам запропонував, пів ночі на я сплю насвому місці, і їмо ліву грудь, а пів ночі на його і їмо праву))) Досить зручно.

теж хороша ідея :). І як мацьопа спала? Все вийшло? Ніде не сповзала?
ЗображенняЗображення
alenka Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 243 раз.
Подякували: 316 раз.

Повідомлення kamisia » 11 травня 2010, 10:24

не не сповзала, но пів ночі дихала мені в пупець :lol: :lol: :lol:

Зображення
Зображення
kamisia Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення mari » 04 березня 2012, 10:37

Дослідження Сірзів: "Ще в 1992 році Сірз провів спостереження. Соматично здорову дитину (рідну дочку Лорен, вік 3 місяці) обвішали датчиками, і поклали спати в своє ліжечко. На годування (груди) брали, заспокоювали, і знову вкладали в ліжко . Було зафіксовано 53 ситуації збоїв дихання і серцевого ритму за 6 год. поза періодом контакту з матір'ю (і більше 150 епізодів падіння рівня кисню в крові). Потенційно, у ослабленої дитини, вони могли б бути небезпечними, або просто збільшеними. Наступний нічний сон був з мамою в ліжку. НУЛЬ збоїв. Списали на погрішність обладнання. Наступна ніч "навпіл". 3 год. в ліжку, потім батько переклав дочку матері. Поки дитина спала в метрі від мами - реєстрація збоїв була чіткою. (28 зареєстрованих аномалій). Через 15 хвилин перебування в материнській ліжку близько від матері - НУЛЬ. Ідеальний серцевий ритм, ідеальне дихання. "
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Гість » 05 липня 2012, 14:38

І у нас спільний сон, ще з народження. Сон, хочу відмітити, дуууууже поверхневий: постійно крутиться, качається, може вилазити мамі на животик і там засинати. То ми з чоловіком вночі постійно пересуваємось, підлаштовуючись під дитинку, так щоб не падала. Відповідно, де засне, там і годую.....благо, що ліжко дуже велике :hi:
Гість Офлайн

Повідомлення oksana.tesliuk » 08 липня 2012, 00:46

марі, розкажи ше, будь ласка, про те, які матері можуть задусити свою дитину під час спільного з нею сну, а які ні
бо тут в іншій темі нісенітниці пишуть про це ;)
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Поперед.Далі

Повернутись до Грудне вигодовування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей