Модератори: TaniaPicaSSo, Любов
alenka написав:а ти спробуй лягти на правий бік, ніби ти годуєш з правої груді, але сама трохи розвернися на живіт, ніби більше на саму грудь праву ляж і дай при цьому ліву грудь.
alenka написав:а ти спробуй лягти на правий бік, ніби ти годуєш з правої груді, але сама трохи розвернися на живіт, ніби більше на саму грудь праву ляж і дай при цьому ліву грудь.
Dashko написав:alenka написав:а ти спробуй лягти на правий бік, ніби ти годуєш з правої груді, але сама трохи розвернися на живіт, ніби більше на саму грудь праву ляж і дай при цьому ліву грудь.
І я так годувала малого, щоб не перекладати на інший бік. Хоча тут треба вважати, щоб не заробити лактостаз![]()
А ще можна лягти так, щоб бути не зовсім на боку, не зовсім на спині. А дитину розташувати наіскосок в себе на животі і дати верхню грудь. Вибачайте, зрозуміліше не виходить пояснити.Хоча, не знаю, чи підійде це для піврічної дитини. Я зараз свого малого так годую іноді, але йому вже більше двох.
kamisia написав:Новий спосіб: Чоловік сам запропонував, пів ночі на я сплю насвому місці, і їмо ліву грудь, а пів ночі на його і їмо праву))) Досить зручно.
Повернутись до Грудне вигодовування
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей