Глобальні оголошення!

Контрацепція: спіраль, таблетки, інше

Re: Контрацепція: спіраль, таблетки, інше

Повідомлення Dribchuk » 08 червня 2012, 09:02

Так, згідна, в інструкції багатьох протизаплідних засобів вказано такі побічні ефекти як тромбози, остеопороз та емболія. Крім того зазначено що вживання оральних контрацептивів після 35 років та паління підвищують ці ризики.
Тут ніхто і не сперечається, ще раз повторюся що це ліки, як будь які ліки є ризики. Згадайте старий "добрий" бісептол і чому його заборонили майже у всьому світі. Тим не менше ми вважаємо його безпечнішим за контрацептиви)))
Мені здається що порівнювати смертність від контрацептивів всеодно що порівнювати смертність під час авто та авіа аварій. Є масові смертельні випадки і від інших ліків - сотні тисяч від антидепресантів, антибіотиків і т.д.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
- і це лише приклади алергії, а є ще тисячі інших факторів.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення Перлинка » 08 червня 2012, 15:53

Dribchuk написав:ще раз повторюся що це ліки

ліки від вагітності?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Dribchuk » 08 червня 2012, 16:35

Перлинка, так, точно так само як утрожестан чи дуфастон ліки для вагітності.
Ум, что забывает плохое,
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Dashko » 08 червня 2012, 17:14

Згідна, що ліки, будь-які - завжди дають побічний ефект і несуть серйозні ризики. Тому перед прийомом ліків ми робимо вибираємо те, що менш ризиковане: наслідки після прийому ліків чи наслідки в результаті нелікованої хвороби.
А от з контрацептивами зовсім інша ситуація, адже нам нічого не загрожує, якщо ми їх не приймемо.
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Dribchuk » 08 червня 2012, 17:21

Dashko, є ситуації коли вагітність може загрожувати здоровю чи навіть життю жінцки (наприклад через декілька місяців після КР, чи якщо жінка онкохвора і лікується), тому також постає вибір.
Ум, что забывает плохое,
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Dashko » 08 червня 2012, 17:43

Між цими двома прикладами якраз величезна різниця.

В першій ситуації, якщо ми не приймаємо ліки - автоматично приймаємо ризик нелікованої хвороби.

В другій ситуації, якщо ми не приймаємо пігулки - нам від того не стає гірше. В нас лишається вибір: відмовитися від стосунків з чоловіком, шукати інші протизаплідні засоби. Крім того ,жодні контрацептиви немають 100% гарантії. тобто, навіть приймаючи пігулки лишається ризик завагітніти, тобто загроза життю чи здоровю лишається.
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Перлинка » 08 червня 2012, 20:43

є ситуації коли вагітність може загрожувати здоровю чи навіть життю жінцки (наприклад через декілька місяців після КР

одна знайома після кесарського завгітніла через 9 міс,мала проблеми з очима ,не можна було тужитись ,наші лікарі лякали що може втратити зір,народила сама в Німеччіні здорового хлопчика,і з нею також нічого страшного не сталось,тут би її 100% відправили на аборт

якби постав такий жорсткий вибір,я б краще не жила статевим життям (це реально,не бійтесь ніхто від цього ще не вмер і не захворів),аніж вбивати контрацептивами своїх дітей
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Dribchuk » 09 червня 2012, 09:32

Ну ви ж все правильно говорите. Кожна жінка робить вибір - пити контрацептиви, не мати стосунків з чоловіком (від того ніхто не вмер, але багато сімей розпалося, а 5 років я не знаю який здоровий чоловік витримає), вибрати інші контрацептивні засоби (які так само не є на 100% надійними чи абортивними чи з протипоказами), приймати ліки (контрацептиви) і наражати себе на небезпеку чи ні і робити те саме. Це просто питання вибору - для когось такий вибір прийнятний, а для когось ні.
Народжувати в Німеччині то взагалі окреме питання. В нас дуже мало жінок можуть собі таке дозволити (я особисто не можу). На аборт нікого силою не відправляють, будуть говорити, радити, але насильно не ведуть. Мені наприклад сказали так - не вагітніти, бо в моїй ситуації як пологи так і аборт несуть для мене смертельну небезпеку. Сказали "тобі вирішувати, але на руках мала дитина і краще, ніж ти жива про неї ніхто не подбає".
Тепер поясню чому я вибрала для себе оральні контрацептиви. Отже природні методи відкинула тому що цикл не регулярний і є тенденція до того що овуляція відбувається не тоді коли мала б (перевіряла і овулотестами і УЗД), тобто ризик завагітніти становить десь 70%. Презервативи - маю алергію на більшість, нестерпний свербіж і подразнення. (з таким жити теж якось не хочеться). Спіраль - по-перше не розглядала як варіант бо вважаю їх абортивними, по-друге маю знайому яка через спіраль мала 2 позаматкові вагітності, по-третє моя лікар одразу сказала що це "не моє" бо маю велику ерозію після пологів, а спіраль ще більше погіршить ситуацію. ПСА - низький відсоток надійності (25%-40%). Імплантанти і ін’єкційні контрацептиви-занадто дорого, більший % виникнення побічних ефектів. Не жити статевим життям - це,як на мене, теж не првильно і не справедливо по відношенню до чоловіка. Тим паче що навіть в Біблії пише що дружина повинна виконувати свій "подружній обовязок".
Я не хочу когось переконати що оральні контрацептиви є кращим чи найкращим методом, зовсім ні. Я взагалі за те щоб в нас були багатодітні сімї))) Але коли постає вибір то я за те щоб зі всіх "бід" вибирати найменшу.
Ум, что забывает плохое,
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Lesya » 09 червня 2012, 09:57

Я зараз п"ю таблетки. Оральні контрацептиви. Але мене цікавить ін момент - не протизаплідний, а лікувальний. організм реагує жахливо - після першої таблетки цілий ранок обнімалася з унітазом, і далі щоранку тошнота, часом рвота. 2 рази робила тест - реально боялася що вагітна.А тепер трішки попустило. тим не менше мушу 3 міс відпити, а потім перейду на рослинні засоби.
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Повідомлення Dribchuk » 09 червня 2012, 10:02

Щодо вбивства дітей контрацептивами то мені здається це смішно. Потрібно розуміти таке - будь яка контрацепція, включаючи той же календарний метод є гріхом за канонами Православної церкви. Бо контрацептиви і ВМС вважаються абортивними, ну а саме бажання не народжувати "скільки Бог дасть" теж є гріховним і вже саме складання графіків і вираховування "тих" днів є гріховним, бо людина має покладатися на Бога і народжувати стільки скільки він їй призначив. Сучасна церква торхи змінює своє ставлення з часом і починає приймати календарний метод, сьогодні йде мова про те щоб "дозволити" презерватив і гормональні контрацептиви, які будуть додаково перевірятися (тобто чи є вони абортивними чи мають лише контрацептивний ефект), про це навіть якось в новинах говорили. Взагалі, святе письмо пише що жінка має бути з чоловіком лише для зачаття дітей, а коли вже народилися діти то вони не повинні більше займатися втіхами. Ви так готові жити? А ваш чоловік?
Крім того, вже якщо так відмовлятися від контрацепції, то тоді потрібно відмовитися і від ЕКО?? Бо це також втручання в Божий промисл, в природу. Тут вже не питання контрацепції чи чогось іншого, а питання віри. Я, наприклад, так вихована і навчена що Бог нас любить і хоче щоб ми були щасливі, а не лише карає. І Бог прощає бо ми люди не ідеальні. Не знаю як там на ранок контрацептивів, але я вірю що Бог благословив ЕКО і дав розум тим хто його придумав.
Ще знаю одну сімю з села в Рівненській обл. Чоловік священник, дружина не може довго завагітніти через вроджену непрохідність труб. Наша церква не дала їм згоди на штучне запліднення, а Папа дав. І росте в них двійко діточок і я думаю то велике щастя і для них для Бога. І не нам вирішувати правильно це чи ні, всі будемо перед Богом відповідати за свої власні гріхи.
Ум, что забывает плохое,
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Готуємося до батьківства

Хто зараз онлайн