ви використовуєте якісь методи перевірки продуктів на природність походження, вміст зайвих домішків, нітратів і т.д.?
колись на іншому форумі я створила таку тему. знайшлися форумляни, котрі сказали, що якщо все перевіряти, то не залишиться що їсти - в тому плані, що всі продукти є несправжніми, неякісними і т.д. я з цим не погоджуюся і все-таки наполягаю на тому, що варто серед продуктів харчування шукати те, що можна їсти - такі продукти є, я в це щиро вірю - тоді ми з вами матимемо більше ймовірності бути здоровішими та прожити довше життя.
мої методи (підслухані, побачені).
сметана.
трошки сметани розкалатати в кип'ятку. хороша сметана розчиниться у воді (в моєму випадку то була сметана, котру купую в однієї жінки на ринку за наводкою друзів), а погана сметана розділиться на мутну рідину та білі крупинки, котрі будуть триматися вверху тої всьої суміші (в мене такою виявилася сметана від "Молокії").
мед.
щоб перевірити його на вміст крохмалю - розчинити мед у воді (чи взяти шматочок меду - не пам"ятаю, бо давно перевіряла) і туди крапнути йод. якщо крохмаль є - піддослідний зразок посиніє. вроді і інші продукти теж можна йодом перевіряти на вміст крохмалю.