Nymydora » 23 березня 2012, 02:11
Сирна паска
1 кг домашнього сиру, 10 домашніх яєць, 400 г цукру, дрібка солі (я не даю), 200 г масла, 1 скл розпарених родзинок, 1 ст.ложка крохмалю (не даю, замість того сиплю десь півскл манки, об вологу забрала)
сир двічі пропустити через м'ясорубку (не роблю)
масло розтопити
всі продукти добре вимішати (збиваю міксером, починаючи з яєць, але не відділяю білки - ніколи часу нема бавитися).
Форму змащувати маргарином (завжди змащую маслом, посипаю мукою, на дно - ще манки). Випікати в тортівниці. Зверху полити збитим яйцем (того не роблю, бо не знаю, як і коли то робити).
Воно зразу гарно росте, але я вже переконалася, з тими сирними штуками так - скільки покладеш, такої висоти і виймеш. основне, щоб рум'яне було.
Ну і різати на наступний день, коли вистигне.

Мрії збуваються