Глобальні оголошення!

Сповідь при використанні контрацепції і ППС

Модератори: олеся, Tajga

Re: Ви ходите до сповіді?

Повідомлення Shalimar » 03 квітня 2012, 12:31

Tajga написав:Так, для задоволення, але: для ЧИЙОГО задоволення? Кажеш партнеру: я хочу тебе, одягни презерватив... То "я хочу тебе" для ЧОГО? бо трохи тупо виходить: я хочу тебе, але не хочу від тебе дітей.. ти негідний(-на) того, щоб я мала(-в) їх з тобою. Перепрошую за натуралізм, мене цікавить твій орган розмноження, але не саме розмноження?..

а в неплидни дни - для чийого задоволення?
кажеш партнеру: я хочу тебе, але давай займемось цим в НЕПЛИДНИЙ день. Виходить: я хочу тебе, але не хочу вид тебе дитей, мене не цикавить розмноження

Извините, это те же котлеты, только под другим соусом.
Tajga написав:Я влаштовую інтим в неплідний день не тому, що можна не завагітніти, а тому, що кохаю свого чоловіка, і це спосіб проявити свою любов з огляду на те, що наразі за якихось важливих причин, ми мусимо утриматись від зачаття дитини.

Мы пользуемся презервативом не для того, чтобы не забеременеть, а потому что я люблю своего мужчину, и это способ проявить любовь, когда по каким-то важным причинам мы вынуждены избегать зачатия.....

Народ, свою любовь не обязательно выражать сексом в неплидни дни! Есть уйма других способов выражения любви и остальных нежных чувств!
Секс - это не единственный способ проявить свою любовь!!!
Так ЗАЧЕМ, ДЛЯ ЧЕГО и ПОЧЕМУ занимаются сексом в неплидни дни????
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення мешканка » 03 квітня 2012, 12:54

Shalimar написав:к ЗАЧЕМ, ДЛЯ ЧЕГО и ПОЧЕМУ занимаются сексом в неплидни дни????

ой...таке враження що розуміти нема бажання і все.
Віруюче подружжя, яке використовує ППС, приблизно, діє так: Я кохаю тебе і хочу тебе, але розумію, що в даний час є велика ймовірність завагітніти. Я приймаю це і, оскільки зараз для мене вагітність є небажаною то я вчуся підлаштовувати свої бажання під рішення, тому що приймаю плідність, як Божий дар і не хочу гріхом усувати її. Використовувати ППС має чоловік і жінка одночасно. Чоловік-поважати жінку, жінка-чоловіка. Обоє мають прийняти рішення утримуватись коли є ймовірність зачаття і обоє мають працювати над цим у своїх інтимних стосунках. Людина співдіє з природою, не втручається в неї, а співдіє з нею.
Якщо використовувати конрацепцію то виходить так, я хочу тебе вже і мені заважає наша плідність, яку дав нам Бог, тому я забираю її.
Якщо людина не має ніяких стосунків з Богом то такий метод співжиття в подружжі є абсурдний. Якщо є розуміння Бога, як першопричини всього-тоді й сприйняття речей кардинально міняється.
Церква ніколи на казал: секс тільки для народження дітей. Тоді б під час вагітності секс був би забороненим.

[mod]Попрошу припинити обговорювати дії модераторів. Не зважаючи на те, чи є ми всі тут добрими християнами чи ні є рамки правил поведінки. Їх треба дотримуватись, щоб ніхто нікому не виліз на голову[/mod]
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Перлинка » 03 квітня 2012, 14:39

багато християн вважають що презервативи не можна через це

После гибели старшего сына Иуды, Онан, согласно традиции левирата, был обязан взять в жёны его вдову, Фамарь, дабы она смогла принести наследника, который считался бы первенцем от старшего сына. Онан «когда входил к жене брата своего, изливал семя на землю, чтобы не дать семени брату своему» (Быт.38:9), за что и заслужил смертную кару от Господа.

Цікаво,якби Онан знав і використовував ППС,чи не був би він за це покараний?Адже ж результат був би один і той же,спрямовний на те аби жінка з якою він був не завагітніла.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Shalimar » 03 квітня 2012, 14:51

Перлинка написав:Цікаво,якби Онан знав і використовував ППС,

аа-хха! :ha: :hi: ::Р:

я так поняла, должны быть какие-то очень важные причины не беременеть... ?
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 03 квітня 2012, 14:59

так а будет ответ про "троих детей"?
или это считается обсуждением действий модератора?
действия модератора касаются его работы на форуме
все остальное - общение как с обычным рядовым форумчанином
или если модератор, то и как форумчанин - недоторканный? )))
вот если считаешь, что прав, почему бы и не ответить на вопросы? ))
вместо того чтобы прекращать дискуссию
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення олеся » 03 квітня 2012, 15:38

Якщо взяти до уваги те що використання контрацептивів чи ПСА і не бажання відмовлятися від цього в майбутньому є великим гріхом, то виходить що більшість людей не можуть йти до сповіді, тому що після сповіді всеодно користуватимуться цим??? Чи я не правильно зрозуміла???
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення Lesya » 03 квітня 2012, 16:12

Я півгодини потратила, щоб все це перечитати і хочу вставити свої 5 копійок.
Якщо уявити, що тут дописувачі герої коміксу, то кого ви бачите?
Дехто схожий на мавпочку з закритими очима і вухами, дехто на сову з закритими очима, дехто на наляканого зайчика, хтось супергерой, що порятує і допоможе, хтось суддя....... одним словом прикольно виходить.
Уявіть, що ви прийшли в цю тему навчитися, подискутувати, віднайти істину. Хто тут її знайшов? Може вона між рядками, але я вмію читати лише по буквах, а не між ними.
Є ті, хто шукає, є ті, хто знайшов для себе свою істину і намагається поділитися нею, чи нав"язати.
До тепер я сама не знала, що контрацепція - гріх. Не користувалася нею з інших причин, суто медичних, з егоїстичної турботи про власне здоров"я. Про це практично ніхто не знає. В церкві не говорять, на сповіді теж. В молитовнику в розділі опису 10 заповідей цього теж немає, щоб зрозуміти, щиро пожалувати і відпустити цей гріх. Про конвеєр перед Паскою - це правда. Але це залежить від священника. Є ті, які працюють на конвеєрі з роботати, а є ті, що говорятьз людьми - запитають, пояснять, висповідають, одним словом. За своє життя я один раз була на справжній сповіді, хоч сповідаюся частіше як 1 раз на рік. Знайти справжнього духівника зараз неймовірно важко. Може це наслідок життя в суспільстві.
Тут тема про сповідь, тому виливаю все на купу.
Щодо ППС і ПСА, о і ще презервативи сюди приписують, то давайте думати виключно логічно, відкинувши і релігію і власні переконання. ППС тому і називається природнім, що це закладено генетично. "На вічно" народження дитини таким методом не відкладеш, якщо ведеш активний спосіб життя. Кілька днів нервів - збій і вагітність, поїхали на море (літак, зміна клімату..) - вагітність. Тут проти природи не попреш. Я в тренажерний зал почала ходити і вже збій циклу - збільшились різко фізичні навантаження. Наш цикл, гормональний фон - це все в нашій голові, ми ж не роботи, не овочі. Я більше схильна розцінювати ППС як те, що ми вдаємо, що контролюємо природу.
ПСА - свідомий крок. Це контроль без шансу для природи. Презерватив - те саме.
З суто медичного погляду - чоловіча сперма потрібна жінці, вона містить не лише гормони, а і інформацію.
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Повідомлення Перлинка » 03 квітня 2012, 16:17

Lesya написав: "На вічно" народження дитини таким методом не відкладеш, якщо ведеш активний спосіб життя. Кілька днів нервів - збій і вагітність, поїхали на море (літак, зміна клімату..) - вагітність. Тут проти природи не попреш. Я в тренажерний зал почала ходити і вже збій циклу - збільшились різко фізичні навантаження. Наш цикл, гормональний фон - це все в нашій голові, ми ж не роботи, не овочі. Я більше схильна розцінювати ППС як те, що ми вдаємо, що контролюємо природу.

ну тоді потрібно чесно писати що це вдаваний і малоефективний спосіб
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення олеся » 03 квітня 2012, 16:40

Lesya написав:ПСА - свідомий крок. Це контроль без шансу для природи. Презерватив - те саме.

А що не буває що презерватив рветься? Чи не буває що передчасно виділяється незначна кількість сперматозоїдів? І в такий спосіб жінка вагітніє. Я не лікар, але знаю кілька таких випадків.
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення мешканка » 03 квітня 2012, 18:24

[mod]те, що я хочу сказати як модератор розділу вставляю в таку от рамку.[/mod]
все інше говорю як звичайний форумчанин і не думаю що десь я змішала одне й друге.
на питання намагаюсь відповідати по мірі моджливості і часу. Якщо на якесь питання не відповіла то:
1. або не побачила/не встигла
2. або не хотіла тему розвивати в тому руслі
Якщо комусь дуже треба моєї відповіді, продублюйте будь ласка.
[mod]Я припиняла дискусію про дії модераторів і терла відповідні пости. Хочете жалітись на несправедливість на форумі чи щось таке: будь ласка, в пп[/mod]
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Поперед.Далі

Повернутись до Духовне спілкування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість