Tajga написав:Так, для задоволення, але: для ЧИЙОГО задоволення? Кажеш партнеру: я хочу тебе, одягни презерватив... То "я хочу тебе" для ЧОГО? бо трохи тупо виходить: я хочу тебе, але не хочу від тебе дітей.. ти негідний(-на) того, щоб я мала(-в) їх з тобою. Перепрошую за натуралізм, мене цікавить твій орган розмноження, але не саме розмноження?..
а в неплидни дни - для чийого задоволення?
кажеш партнеру: я хочу тебе, але давай займемось цим в НЕПЛИДНИЙ день. Виходить: я хочу тебе, але не хочу вид тебе дитей, мене не цикавить розмноження
Извините, это те же котлеты, только под другим соусом.
Tajga написав:Я влаштовую інтим в неплідний день не тому, що можна не завагітніти, а тому, що кохаю свого чоловіка, і це спосіб проявити свою любов з огляду на те, що наразі за якихось важливих причин, ми мусимо утриматись від зачаття дитини.
Мы пользуемся презервативом не для того, чтобы не забеременеть, а потому что я люблю своего мужчину, и это способ проявить любовь, когда по каким-то важным причинам мы вынуждены избегать зачатия.....
Народ, свою любовь не обязательно выражать сексом в неплидни дни! Есть уйма других способов выражения любви и остальных нежных чувств!
Секс - это не единственный способ проявить свою любовь!!!
Так ЗАЧЕМ, ДЛЯ ЧЕГО и ПОЧЕМУ занимаются сексом в неплидни дни????