мені школа подобалася, бували різні моменти, але загалом подобалася. особливо перерви
мені не подобається, те як зараз навчають, як відбивається охота до навчання і т.д. найгірше, що не вчать "вчитися"... багато різних зауважень, але це я вже зараз як "доросла" про то суджу.
канешно можна помріяти, про маленьку школу, де буде 5 учнів, індивідуальний підхід, і всі такі щасливі від уроку до уроку все старанно пишуть, вчать. нічого лишнього... але це утопія.
буде видно. але ж це всього навсього дитина, в якої ще нема мети набити мозок чимпобільшою купою інформації. є природні бажання поганяти по школі, всім класом на якусь ескурсію поїхати...
не знаю як буде в майбутньому, але якщо мене буде сильно не влаштовувати те, що вчать в школі, то буду займатися сама, чи наймати репетиторів. але не на все підряд, а робити "наголос" на тому, що цікавить дитину. не хочу ставити дитині планку "бути відмінницею", а краще нехай більше вчить те, що їй подобається. якщо подумати, то діти вчаться заради оцінок. оцінки показують батькам. ну батьки канешно хочуть шоб ті оцінки були кращими.... тим самим самі роблять собі проблему, ставлячи на меті в дитини оцінку, а не знання...