ні одно, ні багаторазового :) проколів було шось два - вдома. часто проситься сама, але переважно спрацьовує "набутий рефлекс висаджування" (таку назву придумала), як не в мене, то в мужа :)Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet
ні одно, ні багаторазового :) проколів було шось два - вдома. часто проситься сама, але переважно спрацьовує "набутий рефлекс висаджування" (таку назву придумала), як не в мене, то в мужа :)taranjka написав:"набутий рефлекс висаджування" (таку назву придумала), як не в мене, то в мужа
Вночі коли пробую висадити малий просинається і часом навіть плаче, то покишо відклала ту затію і вдягаю памперс. І ще, ваші чоловіки висаджують? Бо мій відмовляється і коли я йду на кухню каже вдягати на малого памперс
і шо мені з ним робити?
:
В нас був період, що вночі плакав, щоб висадила на горщик, тепер, навпаки верещить, як саджаю, та так, що караул
Згадала свою практику з першим синочком, як бачу що вовтузиться , то просто підмощую одноразовий підгузок (в нас з прогулянок часом лишаються ношані але ні разу не впісяні), тоді з груддю тихенько собі пісяє, потім забираю, так і дитинка суха і без памперса спить. ;-) З цицею в зубах висаджувала найменшого поки голівку не тримав, в цій позі з лінку вона якраз на передпліччі лежить. А тепер не зручно, бо мисочка в нас маленька якраз щоб попа вмістилась, а тазік ставити... то вже якісь перебор, імхо, тай грохоту серед ночі буде... правда чутно зато, що попісяв.
, він спить з нами під нашим одіялом, як не впильную то будем з татом накриватися мокрим одіялом...
пішла думати 
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість