ми теж спимо у футболочках, тож і висаджувати легко і при "аваріях" вони не страждають.
Мої особисті спостереження: дівчатка вночі якісь відкритіші на висаджування, дійсно, можуть і уві сні попісяти тихенько, а у хлопчиків ціла трагедія і попісяти вночі на маму для них не проблематично.

В нас був період, що вночі плакав, щоб висадила на горщик, тепер, навпаки верещить, як саджаю, та так, що караул

Згадала свою практику з першим синочком, як бачу що вовтузиться , то просто підмощую одноразовий підгузок (в нас з прогулянок часом лишаються ношані але ні разу не впісяні), тоді з груддю тихенько собі пісяє, потім забираю, так і дитинка суха і без памперса спить. ;-) З цицею в зубах висаджувала найменшого поки голівку не тримав, в цій позі з лінку вона якраз на передпліччі лежить. А тепер не зручно, бо мисочка в нас маленька якраз щоб попа вмістилась, а тазік ставити... то вже якісь перебор, імхо, тай грохоту серед ночі буде... правда чутно зато, що попісяв.
А тато в нас якось поступово теж проникнувся, особливо, коли побачив, що багато неспокою і плачу в дитини саме тому, що має потребу у висаджуванні. Кольок як таких в нас не було, я думаю, теж завдяки тому, що висаджували. Може бути, що чоловікові просто якось лячно малечу тримати, не наловчився ще. В мене так зі свекрухою, вона вже і хоче спробувати, а боїться що малому якось нашкодить, це ж не тугенький кульочок, звідки тільки голова торчить, то вона його непримотаного як кришталеву вазочку тримає весь час.