Глобальні оголошення!

Расистський скандал?

Модератор: Сяна

Re: Расистський скандал?

Повідомлення oksana.tesliuk » 04 лютого 2012, 01:53

гра з вогнем написав:oksana.tesliuk, то ж розкажи!

звичайні студенти - дівчина і хлопець
українською чи російською не володіли
дівчина добре розмовляла англійською, в хлопця був такий акцент, шо я без тої дівчини не справлялася 8-.
тихі, спокійні, ввічливі, наполегливі в навчанні
але якісь не такі кмітливі, як наші студенти )))
це не в образу їм, просто воно так і було
якби наші студенти стільки самостійно працювали з матеріалами, як ті африканці,
то мабуть вже в 25 років до нобелівських премій дожилися )))
коротше, хороші вони були
приємно про них згадувати :))
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення гра з вогнем » 04 лютого 2012, 01:55

в європейські ше поступити тре :))) так шо у нас варіантів побільше :)
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення бережаночка » 04 лютого 2012, 15:45

ну ви і накатали)))
по темі-фото білявки якщо і з гуглу,як то наші люблять не лише в ціій газеті-взяти собі якусь фоту з нету і надіятьсь що власник ніколи в житті її не побачить,то тепер воно таки трохи засвітилось і людина дійсно може вимагати компенсацію за курву
і я глибоко сумніваюсь що наші журналісти аж такі тупі і не розуміють що буває за непідтверджене обливання брудом людей
просто йдуть на авось-газету купили,поохали-повозмущались(підтримали думку автора),і забули
надіюсь що цей випадок багато чому їх навчить в плані професійної етики

а саме слово курва мене таки образило-тобто якщо ти зустрічаєшся з українцем(кураїнцями)то ти файна дівчина
а якщо робиш те ж з негром-курва
враження таке що автору теми або дівчатка не дають,або таки пішли від нього такого ідейного до негрів
Зображення

мудра свекруха на скарги сина відповіла"Ти одружувався на хорошій? То хто ж тобі її зіпсував?"
бережаночка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 174 раз.
Подякували: 269 раз.
Діти: precious pearl-baby girl

Повідомлення Oleno4ka » 04 лютого 2012, 16:11

звідка така обізнаність? ти з багатьма спілкувалася? чи сильно цікавилася списком країн визнаються українські дипломи?
чи ти вважаєш що якість знань в наших вузах настільки низька, що спеціалістів не годен виховати? яка ж тоді думка про свою освіту?
не їдуть багатші. а приїджають точно не найбідніші. навіть на навчання в Україні тре не мало грошей, вони ж по більшому тарифу вчацця :-D[/quote

можу вас запевнити, що рівень освіти в нашій країні є досить високим, можу сказати з власного досвіду, що у Америці досить низький рівень освіти, і українські медики дуже цінуються в світі, адже в США як сказав мені один мій викладач лікарі не можуть визначити діагноз без технічних засобів, а українські лікарі виліковують найтяжчі хвороби тільки завдяки своїм знанням, без допомоги будь якої техніки, отже ми можемо пишатись нашою освітою :хлоп:
Oleno4ka Офлайн

Повідомлення Тань » 06 лютого 2012, 00:32

taranjka написав:звідка така обізнаність? ти з багатьма спілкувалася? чи сильно цікавилася списком країн визнаються українські дипломи?

Yummy mummy написав:Звідки ти знаєш які наші студенти за кордоном? Ти там навчалася, що з такою впевненістю про це стверджуєш?

таранька, Yummy mummy,бо проживаю на території одного з тернопільських вузів, де живуть і "вчацця" іноземці, зокрема і африканці, маю можливість (як і приклад Оксани Теслюк ) спілкуватись з неграми, а також безпосередньо з їхніми викладачами, а також з нашими студентами, які здобувають освіту закордоном,
тому маю свою сформульовану думку, яку нікому не навязую. А для того щоб так категорично заперечувати, потрібно хоча би наводити свої обгрунтовані міркування, а не з бухти барахти..
Yummy mummy написав:Щоб почути нарешті мою думку, перечитай уважніше тему, якщо щось не зрозуміло - питайся не соромся

Перечитала, і незнайшла...окрім як на ст. 13 чи 14 декілька погоджень і непогоджень з чужими думками, тому, якщо неважко для ясності, наведіть цитату своєї загубленої думки.. щоб теж можна було "категорично" підтвердити чи ні..
Мода - приходить і відходить, а шарм залишається завжди. Коко Шанель
Тань Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 46 раз.
Подякували: 50 раз.
Діти: Донечка

Повідомлення Nymydora » 06 лютого 2012, 01:49

Ну ви тута накатали =O Вас читати цікавіше ніж (припускаю, бо не читала) ту саму статтю :-D
Моя особиста позиція така:
1) Газета не мала права вживати ненормативної лексики, расових образ і фото реальних людей без їх дозволу. Це факт
2) Якщо журналістові дуже вже болить присутність у місті кольорових людей, то це можна було висловити у дипломатичній формі. Слово - то страшна штука, особливо якщо вміти ним користуватися. А якщо ти такий писака, що не можеш без матів свою позицію висловити - то треба не писати статті у пресі обласного значення, а займатися працею, яка не вимагає мовлення.
3) Найгірше себе тут виявив головний редактор, який допустив у друк таке щось. Тим більше, що матеріал непідписаний. Вся відповідальність на ньому. За такі речі потрібно звільняти. Тим більше, що винесення аж такої "важливої" інформації на першу сторінку вказує на тільки на несмак, але на повний непрофесіоналізм. Цн вже не бульварна преса, а, перепрошую, унітазна.
4) Стосовно расизму: я, особисто, не мала справ з чорношкірими тернополянами, тому моя думка може бути мало об'єктивна. Мені не дуже подобаютсья афроамериканці і араби, а ще більше не подобаєтсья факт, що їх так багато і вони осідають тут одружуютсья з українками (сорі, Марі Ава). Але з другого боку, я розумію, що при такій глобалізації, яка є зараз у світі, це неминуче. Наші осідають десь в Італіях і Іспаніях, чорношкірі осідають тут. Таке життя. З третього боку, бидло чи не бидло залежить, попри все, не від кольору шкіри, а від самої людини. Серед чистокровних українців (якщо такі є взагалі) хіба мало бидла? І я не сумніваюся, що серед кольорових немало вихованих, цікавих, ерудованих і просто нормальних людей.
5) А от за курвів - де там наші жіночі організації міста? Я вважаю це образою для всіх дівчат міста.
Щось таке.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення flower » 06 лютого 2012, 10:50

Nymydora гарно сказано! :vo: Підтримую на всі 100.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Перлинка » 06 лютого 2012, 12:04

я б всеодно назвала таку позицію латентно-расистською

просто рівень культури та поваги в першу чергу до себе ,не дозволяє тим хто її дотримується висловлюватись як та газетинка

все те саме лиш іншими словами,що діла не міняє по великому рахунку
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення taranjka » 06 лютого 2012, 13:47

Тань написав:хоча я не поділяю расистських поглядів, але хотіла б щоб "негрики" вели себе культурно і поважали звичаї та цінності тієї країни, яка дає їм освіту

а як вони не поважають звичаї і цінності? можна на конкретних прикладах

Тань написав:Я була свідком одного випадку, коли на переговорному пункті один з студентів-іноземців брутально обзивав та хамив }-] нашій дівчині тільки за те, що вона не змогла його підключити до розмови, напевно в силу технічних причин.
коли в мене поганий настрій я тож можу за таке нахамити, і мій муж може. і я була свідком не одного схожого хамства наших співгромадян - білих і пушистих)))
Тань написав: Мій родич-викладач розповідав, що і розумовими здібностями вони особливо не відзначаються :блін: , ліниві та схильні до обману.
- хочеш дам почитати листки з відповідями по історії україни тернополян і бліж лєжашчіх околиць? "впісятися можна" (с)хепімама
Тань написав:не боячись що їх можуть відрахувати з вузу бо пплатять добрі гроші за навчання
наші тоже платять. і тоже ніхто не спішить нікого виганяти. зара така тенденція - ітак мало спудеїв - беруть "всіх хто рухається"
Тань написав:Тут є частина нашої вини безперечно, бо дозволяємо щоб до нас так ставилися, себе не поважаючи в першу чергу. Надто вже ми толерантні люди, і це нам боком вилазить. :))

як саме вилазить? щодо толерантності то не погоджуюся. знаю багато скінхедів, "добрих" націоналістів і те як вони розправляються з "прієжжимі".
одружуються з нашими дівчатами? тут вже не наша справа, бо не тобі переживати за змішану кров і тд. чи ти переживаєш за долю кожної українки?
роблять дітей і лишають? якшо подивитися статистику, то таких "білих" татусів таки більше

Тань написав:бо проживаю на території одного з тернопільських вузів, де живуть і "вчацця" іноземці, зокрема і африканці, маю можливість (як і приклад Оксани Теслюк ) спілкуватись з неграми, а також безпосередньо з їхніми викладачами, а також з нашими студентами, які здобувають освіту закордоном,
тому маю свою сформульовану думку, яку нікому не навязую. А для того щоб так категорично заперечувати, потрібно хоча би наводити свої обгрунтовані міркування, а не з бухти барахти..

в мене також є знайомі які навчаються за кордоном - кльові і розумні люди. і надіються по закінченню там і залишитися з своїми знаннями))) є кілька таких, яким просто пощастило шо батьки мають гроші, особливим "умом і сообразітєльністю" не відзначаються. наполегливістю також.
спілкувалася з одним викладачем з медичного "ті чорні шось белькочуть на тій англійській, поки поймеш то вже і пара закінчиться"...
є в мене один хороший друг. кілька років поспіль їздить в ефіопію - шось типу навчання компютерних корсів чи шось таке. за 7 чи 8 років (а він по пів року там живе) його жодного разу не побили за те шо він білий. інколи бувало зверхнє ставлення, але з часом спілкування змінювалося. але навіть таких випадків не багато. одружився з ефіопкою.
може африканці і не відзначаються сильним розумом, але наполегливості все таки більше ніж в наших. інакше наших би більше вчилося за кордоном - бо можливостей насправді багато.
в мому і кількох сусідніх будинка є пару африканців, які знімають квартири. нормальні хлоці - навіть футбол з дітлашньою грали. і якійсь бабусі сумку "клітчасту" тягнули.
раз мене пробували "зняти" якісь араби - какіє галубіє глаза =O =O - сказали мені кароокій :-D
всякі бувають, і я не хочу узагальнювати, що всі такі погані, чи поголовно хороші. але нараз мені ніц поганого не зробили.
навіть прикольно колись гуляли набережною то дівчата-африканці пройшлися, то пара арабів на траві сидить, крішнаїти співають і ше й двох євреїв з пейсами побачили :-D якби не толпи дзобаючих сємки тернополян, то можна було б уявити якусь европу)))
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення taranjka » 06 лютого 2012, 13:55

мені це нагадує наш "національний" расизм - російськомовний - знач тупий. а "москалі" взагалі не люди. хоча то й москаля не бачили, тіко по телевізору :-D
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Поперед.Далі

Повернутись до Що в Тернополі чувати?

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей