oksana.tesliuk написав:Anjuta написав:Вибачте, але якого милого, мене та лікарка агітує тепер на прививки(в дитини сильний діатез довший час) аргументуючи, що це здоровя дитини!
вона діє згідно наказу Міністерства охорони здоров"я України, в якому чітко прописані протипокази
і якшо серед тих протипоказів ні діатез, ні субфібрильна температура не зазначені, то відповідно щеплення робити можна
можливо я не правильно зверху виразилася...я розумію, що особисто їй чхати на здоровя моєї дитини чи іншої, а враховуючи її молодий вік і те що в неї немає дітей - то в неї вітер в голові(в цьому неодноразово переконалася. Хоча чесно спочатку трохи надіялася, що молода, можливо така ж заучка і відповідальна, як одна моя знайома, яка своїм впертим бажанням вчитися...зараз вже закінчує фармацевтичну аспірантуру за кордоном).
Я мала на увазі, як можно радитися з лікарем, який сам радиться з медсестрами??? Так не сумніваюся, що вони можливо на практиці вже більше досвіду мають, що вона. Ну тоді можливо відразу на прийом йти до тих медсестер, а не по спорченому телефону гратися?
Як людина, вона привітна, проте як медик вона втратила той аванс довіри.