Глобальні оголошення!

Щеплення - дві сторони медалі

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Чи робили ви щеплення своїм діткам?

Ви можете обрати 1 варіант відповіді

Переглянути результати

Re: Щеплення - дві сторони медалі

Повідомлення oksana.tesliuk » 02 лютого 2012, 10:01

Anjuta написав:Вибачте, але якого милого, мене та лікарка агітує тепер на прививки(в дитини сильний діатез довший час) аргументуючи, що це здоровя дитини!

вона діє згідно наказу Міністерства охорони здоров"я України, в якому чітко прописані протипокази
і якшо серед тих протипоказів ні діатез, ні субфібрильна температура не зазначені, то відповідно щеплення робити можна
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення Anjuta » 02 лютого 2012, 10:03

Впевнена моя думка не зміниться, проте цікаво було би почути думку церкви на щеплення. Може хтось натрапляв на таку інформацію?
Anjuta Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 739 раз.
Подякували: 540 раз.
Діти: Хлопчик Арсенчик !

Повідомлення Anjuta » 02 лютого 2012, 10:11

oksana.tesliuk написав:
Anjuta написав:Вибачте, але якого милого, мене та лікарка агітує тепер на прививки(в дитини сильний діатез довший час) аргументуючи, що це здоровя дитини!

вона діє згідно наказу Міністерства охорони здоров"я України, в якому чітко прописані протипокази
і якшо серед тих протипоказів ні діатез, ні субфібрильна температура не зазначені, то відповідно щеплення робити можна

можливо я не правильно зверху виразилася...я розумію, що особисто їй чхати на здоровя моєї дитини чи іншої, а враховуючи її молодий вік і те що в неї немає дітей - то в неї вітер в голові(в цьому неодноразово переконалася. Хоча чесно спочатку трохи надіялася, що молода, можливо така ж заучка і відповідальна, як одна моя знайома, яка своїм впертим бажанням вчитися...зараз вже закінчує фармацевтичну аспірантуру за кордоном).
Я мала на увазі, як можно радитися з лікарем, який сам радиться з медсестрами??? Так не сумніваюся, що вони можливо на практиці вже більше досвіду мають, що вона. Ну тоді можливо відразу на прийом йти до тих медсестер, а не по спорченому телефону гратися?
Як людина, вона привітна, проте як медик вона втратила той аванс довіри.
Anjuta Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Anjuta » 02 лютого 2012, 10:13

oksana.tesliuk написав:

доречі, нам дерматолог заборонив робити щеплення при гостро вираженій формі діатезу. Але не в карточці, а на словах сказала що категорично не можно, коли я спиталася на рахунок щеплення.
Anjuta Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Перлинка » 02 лютого 2012, 11:24

Anjuta

а нашо стільки галасу?

не хочете-не робите

лікарі-циніки,там рідко хто переживає за вас та ваших дітей як за себе,пора з цим змиритись
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення oksana.tesliuk » 02 лютого 2012, 12:09

Anjuta написав: Але не в карточці, а на словах

в цій фразі відображено всю політику щеплень в Україні )))
Anjuta написав:цікаво було би почути думку церкви на щеплення

гарне питання
мені теж цікаво
як хто шось знає, розкажіть пліз
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Микола 19.05.2011

Повідомлення Anjuta » 02 лютого 2012, 13:39

Перлинка написав:Anjuta

а нашо стільки галасу?

не хочете-не робите

лікарі-циніки,там рідко хто переживає за вас та ваших дітей як за себе,пора з цим змиритись

не розумію в чому проявляється "галас", на форумі обмінюються думками і я висловила свою думку і ситуацію. Якщо мені якійсь пост не подобається чи чиясь думка, то не звертаю увагу - бо мене то не стосується! ІМХО
Anjuta Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Anjuta » 02 лютого 2012, 13:51

ну а миритися з цінничними лікарями...нехай це роблять "слабкі" ...(не сприймати як особисту образу, відповідаю лише на дану фразу!)
Вибачте, якщо чимось заділа, нехотіла. Ні з ким не хотіла сваритися, просто форум ніби предназначен для спілкування і пошуку однодумців. Ось я і написала свою ситуацію, і мене зовсім не радує те що замість порадитися з лікарем, я маю знайти якусь знайому, яка мала подібну ситуацію чи наприклад захворювання і запитати, що вона робила і що саме їй допомогло - організм кожної дитини різний.
І якщо миритися з ціннічними лікарями, то це спровокує те що скоро лікуватися прийдеться всім самостійно. Бо лікарі на наших дітях здобувають професійний досвід, що не завжди закінчується позитивно.
Anjuta Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення oksana.tesliuk » 02 лютого 2012, 14:14

Anjuta написав:ну а миритися з цінничними лікарями...нехай це роблять "слабкі" ...

ну і шо конкретно ти робиш? як борешся?
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

Микола 19.05.2011

Повідомлення Anjuta » 02 лютого 2012, 14:32

oksana.tesliuk написав:
Anjuta написав:ну а миритися з цінничними лікарями...нехай це роблять "слабкі" ...

ну і шо конкретно ти робиш? як борешся?

під час прийому розпитую інформацію яка мене цікавить, ну а ту що викликає сумнів - проходить консультацію з головним лікарем тієж лікарні. Ну і ще, в мене дитина мала багато проблем з народження з яких її виходили зовсім інші лікарі, яких я шукала через всіх знайомих. Бо наша лікарка панікувала не з того що треба і направляла нас не туди куди треба. Ось з цим я не збираюся миритися!
і ще можливо я неправильно трактую слово "миритися"?
Я так зрозуміла, що Перлинка мала на увазі, що пора вже звикнути і змиритися з тим рівнем професіоналізма лікарів що є і те що вони роблять, то так має бути.
Anjuta Офлайн

Почуваюся, як вдома

Поперед.Далі

Повернутись до Здоров'я карапуза

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей