Глобальні оголошення!

Чи варто тримати чоловіка дітьми

Чи варто тримати чоловіка дітьми

Повідомлення krapk@ » 13 листопада 2011, 16:58

перечитувала старі теми, згадала деяких наших форумчанок. От постало питання. І чи взагалі можливо втримати через дітей чоловіка, якщо нема любові більше?
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Re: Чи варто тримати чоловіка дітьми

Повідомлення loljka » 13 листопада 2011, 17:05

думаю,це безглуздо, не допоможе. толку з того,що він у сімї ніби залишився, наліво всеодно буде ходити,довіри не буде. аяк на мене,без довіри - стосунків справжніх не буває :cry:
loljka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 91 раз.
Подякували: 152 раз.
Діти: донечка Роксоланка

Повідомлення krapk@ » 13 листопада 2011, 17:11

ну а аргумент-але в дітей зато є тато
Зображення

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)

Повідомлення loljka » 13 листопада 2011, 17:12

то все дурне, рано- чи пізно діти підростуть,і чоловік залишить її, чи легше буде дітям тоді прощатися з батьком у свідомому віці- невпевнена
loljka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 91 раз.
Подякували: 152 раз.
Діти: донечка Роксоланка

Повідомлення krapk@ » 13 листопада 2011, 17:54

"Когда устаешь разочаровываться в человеке, становится все равно, где он, с кем он и что он о тебе думает или не думает. Это и есть конец"
Зображення

krapk@ Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 13 листопада 2011, 22:28

krapk@ написав: чи взагалі можливо втримати через дітей чоловіка, якщо нема любові більше?

любви? а что есть? уважение, привычка?
или когда вообще все плохо? Если мужчина хочет уйти - он уйдет. Дети, не дети... Зачем детям нездоровая атмосфера в семье и несчастная мама?
Все зависит от конкретной ситуации...
ради чего и почему удерживать..?
крч, неясный вопрос, очень размытый. и нет однозначного ответа
можно, или не можно, и вобще, стОит ли
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Zaya » 14 листопада 2011, 01:26

все залежить який сам батько - чи бере він активну участь у житті дитини - яке його ставлення до матері. Ви ж будуєте дитяче уявлення про світ, сім"ю.
Батько хороший - терпи і не язви. Поганий - жени і не шкодуй

І друге, чи хоче жінка сама жити ось так; чи в неї є сили на їнші стосунки , пояснення дитині всієї ситуації, забезпечення стосунків між батьком і дитиною ,чужим дядьою, бабусею і ще багато чого, що появляється після розриву.

В цій ситуації потрібно мудрості і холоднокровності обом. А якщо емоції пруть, то краще все через папір і ручку.
Zaya Офлайн

Повідомлення Marta » 14 листопада 2011, 01:51

Чоловіка дітьми ніколи не втримаєш, я так думаю. Якщо саме він захоче піти- то піде в любому випадку, краще дати йому піти і зробити від себе все можливе, щоб таки цей розрив не відобразився сильно на дітях (не говорити погане при дітях про чоловіка, дозволяти бачитись, т.д. )
Якщо жінка вже не витримує життя з чоловіком і її стримують тільки діти, то тут дві ситуації.
Якщо скандали присутні- краще розійтися, бо дітям важче слухати перепалки між татом і мамою, ніж не бачити тата.
Якщо з виду все тихо- мирно, просто в душі "щось не те", тут варто почекати. Можливо, це такий період, можливо, стосунки ще налагодяться і минувша пристрасть повернеться?..
В кожній ситуації є свої нюанси...
Marta Офлайн

Повідомлення happymami » 14 листопада 2011, 10:39

Знаю ситуацію, де в чоловіка є вже 5 :!: :!: :!: :scare: :scare: :scare: коханок, але він всеодно не покидає сім'ю. Каже. що поважає свою жінку, як матір своїх дітей. Бачить, як вона про них піклується, і каже, що за це їй дуже вдячний. Хоч не любить її. Чесно кажучи, я не знаю позиції жінки бо навіть з нею не знайома. тобто - чи здогадується вона про його походеньки, чи ні, чи думає, шо він її любить чи ні... тощо. Але хоч той чоловік і такий козел, но я в принципі маю до нього трохи поваги. Бодай за то, шо робить все, аби жінці не було боляче, шоб дитина була щаслива. Я так собі думаю, шо він певно і не збирається нікуди йти з сім'ї. Його влаштовує атмосфера в сімї, нащо ж кудись йти, де всьо тре починати будувати з нуля? Йому так зручно. А те. що в нього не одна коханка, а аж пять свідчить лише про то, шо він не любові від них шукає і не розуміння, а лише сексу. Такшо, може переросте і буде в них щаслива і зріла сімя і все буде добре
А чоловіка дітьми не втримаєш, якшо він до них холодний. Якшо в ньому не прокинувся інстинкт, то ти хоч трісни - тільи буде всім гірше.
Але в любому випадку, якшо чоловік таки проявляє бажання піклуватися про дітей, то як би жінка його не ненавиділа, але мусить сприймати мирно і спокійно те, що він є в її квартирі. Бо діти мусять рости в здоровій атмосфері - спокійній і мирній.
Ну а якшо чоловіку байдуже на дітей і на жінку, то нашо тримати? Силою не втримаєш. Втримати можна лише турботою, увагою, любов'ю.
Знаю випадок, коли одружений хлопець любив неодружену дівчину, вони жили разом, лише інкли він їздив до дружини і дітей. А коли дівчина завагітніла, то розлучатися навіть не збирався. Казав, шо йому більше подобається, як про нього дбає жінка. що вона йому прям шкарпетки прасує і коли він приїжджає до неї, то прямо яйця коло нього несе і всьо тільки для нього робить... Так тепер і живуть, що він повернувся до дружини.
Такшо - мотайте на вус ті, хто пиляє свого чоловіка, як тіко він на поріг стане. Він так ніколи до вас не повернеться - туди, де йому нервово і неспокійно.
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Marta » 14 листопада 2011, 15:11

happymami написав:А чоловіка дітьми не втримаєш, якшо він до них холодний. Якшо в ньому не прокинувся інстинкт, то ти хоч трісни - тільи буде всім гірше.

Не знаю таких чоловіків, яких би стримали діти. Навіть, якщо він їх обожнює. Це не означає, що він їх "кине", буде бачитись і помагати, але як захоче піти, то піде- то факт.
В твоєму випадку , я думаю, просто
happymami написав:Йому так зручно.

От і все. Дійсно, в домі наварено, чисто, жінка його обходить, відправляє на роботу, не пиляє, нащо міняти щось, йти хто-зна куди, починати з нуля?..Це вигода якась в своєму роді. Але мені жаль ту жінку.
Може, пізніше все устаканиться, він постаріє, і молоденькі дівчата його не захочуть вже, навіть незважаючи на гроші, а жінка буде далі його обслуговувати, і вони будуть тихо-мирно доживати старість....
Marta Офлайн

Далі

Повернутись до Поговоримо про чоловіків

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Heise IT-Markt [Crawler] і 1 гість