Знаю ситуацію, де в чоловіка є вже 5

коханок, але він всеодно не покидає сім'ю. Каже. що поважає свою жінку, як матір своїх дітей. Бачить, як вона про них піклується, і каже, що за це їй дуже вдячний. Хоч не любить її. Чесно кажучи, я не знаю позиції жінки бо навіть з нею не знайома. тобто - чи здогадується вона про його походеньки, чи ні, чи думає, шо він її любить чи ні... тощо. Але хоч той чоловік і такий козел, но я в принципі маю до нього трохи поваги. Бодай за то, шо робить все, аби жінці не було боляче, шоб дитина була щаслива. Я так собі думаю, шо він певно і не збирається нікуди йти з сім'ї. Його влаштовує атмосфера в сімї, нащо ж кудись йти, де всьо тре починати будувати з нуля? Йому так зручно. А те. що в нього не одна коханка, а аж пять свідчить лише про то, шо він не любові від них шукає і не розуміння, а лише сексу. Такшо, може переросте і буде в них щаслива і зріла сімя і все буде добре
А чоловіка дітьми не втримаєш, якшо він до них холодний. Якшо в ньому не прокинувся інстинкт, то ти хоч трісни - тільи буде всім гірше.
Але в любому випадку, якшо чоловік таки проявляє бажання піклуватися про дітей, то як би жінка його не ненавиділа, але мусить сприймати мирно і спокійно те, що він є в її квартирі. Бо діти мусять рости в здоровій атмосфері - спокійній і мирній.
Ну а якшо чоловіку байдуже на дітей і на жінку, то нашо тримати? Силою не втримаєш. Втримати можна лише турботою, увагою, любов'ю.
Знаю випадок, коли одружений хлопець любив неодружену дівчину, вони жили разом, лише інкли він їздив до дружини і дітей. А коли дівчина завагітніла, то розлучатися навіть не збирався. Казав, шо йому більше подобається, як про нього дбає жінка. що вона йому прям шкарпетки прасує і коли він приїжджає до неї, то прямо яйця коло нього несе і всьо тільки для нього робить... Так тепер і живуть, що він повернувся до дружини.
Такшо - мотайте на вус ті, хто пиляє свого чоловіка, як тіко він на поріг стане. Він так ніколи до вас не повернеться - туди, де йому нервово і неспокійно.