Мда.......... я простіше до таких речей ставлюсь)))))))))))) Да, моя мала пробувала вже і вино і шампанське і пиво.......)))))))горілки не пробувала))))))) звичайно, всі спроби всіх цих алкоголів були не за раз))))), але коли, щось святкували.......то мала просила і я дала спробувати.! Нічого поганого не сталося!!!!!!
А стосовно випічки, то я б взагалі не заморочувалась!!!!!!!!! Моя мала їсть уже все те, що і я. Звичайно, готую мабуть для неї, а їмо ми вже всі))))))) Але гороховий суп, борщ з квасолею, вареники, голубці, жарена ккартопля
да жарена!!!(бо я знаю, що тут більшість за здорове харчування!!!)))) Колись стикнулась об стіну в одній темі)))))))коли мені розказували як топогано

. А я всеодно їм :tipok: :tipok: ))))))))))
І язви в мене нема ТЬФУ ТЬФУ ТЬФУ!!! Хоч в певний період свого життя харчувалась припаскудно, батьки розїхались, я пішла на роботу.......часу.....грошей не тощо б не вистачало, а ОЧЕНЬ НЕ ВИСТАЧАЛО!!!! Втомлена приходила з роботи.....суп чи борщ їла раз в місяць - півтора.
Мала моя їсть шоколад, бо я його люблю. Не даю льодяників(бо сама їх не їм :grin: ).
молоко пє тільки з несківком(то в нас молочко від зайчика). бо так не пє зовсім.
(
п.с. я знаю де ставити мякі знаки, просто треба мову міняти, бо на клаві нема, а мені впадло

)
Ну всьо........ готуюсь до капців)))))))))))))))))))))))))))))) щас полетять))))))))))
і.........на старт.......увага.......руш