Глобальні оголошення!

Алкоголь і діти

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Алкоголь і діти

Повідомлення гра з вогнем » 14 жовтня 2011, 22:16

Перлинка ше вчора доїли :)))) ми всі в тому чи іншому робимо шось не так, як це хочуть бачити оточуючі, але від цього не стаємо поганими мамами ;)

але я все рівно більше з алкоголем пекти не буду, щось найшло вчора на мене. прочитала пару сторінок коментарів. що нічого страшного і повірила :( а сьогодні вже написали, що то горілка вивітрюється, а ром нє :crazy: короч
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Перлинка » 14 жовтня 2011, 22:18

гра з вогнем

шо Андрійко був пяним і співав пісень?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Sawwku » 14 жовтня 2011, 22:23

спирту там бути не може - він в процесі випікання вивітрився. а чуєш смак спирту не тому, що він там є, а тому, що знаєш яким повинен бути ром (зі спиртом), і мозок асоціює той смак і запах з наявністю спирту. ну я собі так думаю...
мінус для малого хіба в тому, що як йому сподобається смак/запах рому, то він може спробувати його не лише в складі бабки...

ти ж не літр в бабку влила?
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення Sawwku » 14 жовтня 2011, 22:25

гра з вогнем написав:а сьогодні вже написали, що то горілка вивітрюється, а ром нє

анекдот :lol: . вивітрюється спирт не важливо в складі чого: хоч горілки., хоч рому, хоч лікеру, хоч пива...
Sawwku Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення гра з вогнем » 14 жовтня 2011, 22:40

Перлинка та нє :) Sawwku я приблизно так само думаю, але все таки мене охоплюють смутние сомнєнія :(
Sawwku я ж кажу :crazy:
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Перлинка » 14 жовтня 2011, 23:03

гра з вогнем

давай рецепт ромових бабаків у відповідній темі

тіко де рому взяти?він дорогий?я пити пила,але ще ніколи не купувала
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Руженка » 15 жовтня 2011, 14:33

Мда.......... я простіше до таких речей ставлюсь)))))))))))) Да, моя мала пробувала вже і вино і шампанське і пиво.......)))))))горілки не пробувала))))))) звичайно, всі спроби всіх цих алкоголів були не за раз))))), але коли, щось святкували.......то мала просила і я дала спробувати.! Нічого поганого не сталося!!!!!!

А стосовно випічки, то я б взагалі не заморочувалась!!!!!!!!! Моя мала їсть уже все те, що і я. Звичайно, готую мабуть для неї, а їмо ми вже всі))))))) Але гороховий суп, борщ з квасолею, вареники, голубці, жарена ккартопляда жарена!!!(бо я знаю, що тут більшість за здорове харчування!!!)))) Колись стикнулась об стіну в одній темі)))))))коли мені розказували як топогано :scare: :scare: :scare: :scare: . А я всеодно їм :tipok: :tipok: ))))))))))

І язви в мене нема ТЬФУ ТЬФУ ТЬФУ!!! Хоч в певний період свого життя харчувалась припаскудно, батьки розїхались, я пішла на роботу.......часу.....грошей не тощо б не вистачало, а ОЧЕНЬ НЕ ВИСТАЧАЛО!!!! Втомлена приходила з роботи.....суп чи борщ їла раз в місяць - півтора.

Мала моя їсть шоколад, бо я його люблю. Не даю льодяників(бо сама їх не їм :grin: ).

молоко пє тільки з несківком(то в нас молочко від зайчика). бо так не пє зовсім.

(п.с. я знаю де ставити мякі знаки, просто треба мову міняти, бо на клаві нема, а мені впадло :lol: :lol: )

Ну всьо........ готуюсь до капців)))))))))))))))))))))))))))))) щас полетять)))))))))) і.........на старт.......увага.......руш :lol: :lol: :lol:
Руженка Офлайн

Повідомлення Alisa » 15 жовтня 2011, 15:55

Ой , я не можу такого читати. Коли таке читаю... простол фігею.
Давати пробувати такій дрібнійдитині алкоголь - просто абсурд.
Аще виникає питання - НАФІГА??? Якийв тому прикол? Чи п*яна ляля така забавна?
Люди, крім алкоголізму є ще таке страшне слово, як цироз. І всі ті грами хімічного алкоголю можуть попсувати молоду печіночку.

Які все ж таки мами різні, хтось переймається смаженим всадочковому меню, а хтось без проблем наливає дитині, яка ще пару місяців тому рахувалась немовлям.

Ось і перший капчик.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Alisa » 15 жовтня 2011, 16:03

Я не ханжа, нычого не маю
проти алкоголю.

Але батьки мають пам*ятати, що діти не ляльки, їм ще з тою печінкою і організмом вцілому ще життя жити, дітей родити.
То навіщо робити те, чого робити не потрібно.
Кому від того користь?
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Milichka » 15 жовтня 2011, 16:35

не можу пройти мимо... :cry:

Все що хотіла написати - прочитала в пості Аліси. :roses:

Хоч убий - не розумію для чого експерементувати над ВЛАСНОЮ дитиною. Невже не можна пояснити дитині, що алкоголь - для дорослих, а дітки п"ють водичку, сік компот...

Ружена, рада за тебе, що на тобі не відображаєть не правильне харчування і спосіб життя, але якщо існує навіть не пряма загроза, а ймовірність, завдати шкоди здоров"ю дитини - варто задуматись.
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Поперед.Далі

Повернутись до Виховання дитини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей