Глобальні оголошення!

Алкоголь і діти

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Алкоголь і діти

Повідомлення Milichka » 19 вересня 2011, 15:38

Категорично проти вживання алкоголю дітьми.

А особливо, якщо робити з цього культ - стуктись стаканчиками, говорити щось типу тостів.

Не вірю, що практика пити алкоголь з батьками в дитячому чи підлітковому віці вбереже дитину від цікавості пити з однолітками поза домом.
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення Перлинка » 19 вересня 2011, 17:21

Alisa написав:
Перлинка написав:Курять і секесом займаються в підлітковому віці теж не з любові до процесу, а з цікавості :) .

поки ми таке при дітях не робили ,тому не можу сказати є в них до того цікавість чи ні
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення гра з вогнем » 19 вересня 2011, 19:50

а ми любимо стукатися стаканчиками і говорити тости :) і Андрійка вчимо. Як на мене саме це і є культурою вживання алкогольних напоїв і поведінки під час застілля.
Прийде час і в нього в келиху замість соку буде щось міцніше. А поки сік, або водичка.

ше не бачила дітей, які б не любили стукатися стаканчиками :)
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення happymami » 19 вересня 2011, 19:55

гра з вогнем написав:і говорити тости

це, на мою думку, може бути корисним досвідом в майбутньому. Оскільки говорити тости багато кому з нас інколи таки доводиться. А вміння на публіку це всьо красиво розказати - не всім дано. Якшо з дитинства пробував - не матиме страху перед аудиторією, мабуть.
Але в мене такого вдома нема. Мабуть тому, шо в мене вдома алкоголю не вживають :? а стукатися кружками з гарячим чайом якось не тойво :grin:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення pan_kotskyy » 19 вересня 2011, 21:17

happymami написав:
гра з вогнем написав:і говорити тости

це, на мою думку, може бути корисним досвідом в майбутньому. Оскільки говорити тости багато кому з нас інколи таки доводиться. А вміння на публіку це всьо красиво розказати - не всім дано. Якшо з дитинства пробував - не матиме страху перед аудиторією, мабуть.
Але в мене такого вдома нема. Мабуть тому, шо в мене вдома алкоголю не вживають :? а стукатися кружками з гарячим чайом якось не тойво :grin:

О, саме про говорити тости. Була в нас зустріч випускників, і от хлопчина який в інституті був "ниже травы, тише воды" такі тости видавав і такі промови говорив, заслухатись можна. А все чому, а тому що ті 10 років після інституту працює викладачем в академії з всіма витікаючими наслідками. Так що такі потрібні навички набуваються вже в процесі в дорослому віці :)

Тепер щодо дітей і формування норм поведінки і стандартів. Якщо змалку закладається, що застілля це обов'язково келих-стаканчик-пляшка-тости, то і з підростанням ця практика вважається нормою, а відхилення від неї дивацтвом і т.д.
А якщо хтось не вживає взагалі, ага, то певно слабий вагітний баптист за рулем.
Не факт, що якщо дітям дозволяють пробувати вдома алкоголь, то на вулиці вони його не вживатимуть. Мені з братом дозволяли в підлітково-старшому віці випити вина вдома, але в компанії молоді пили якісь дешевенькі лікьори, вина, аморетто, салюте (то для дівчат, а хлопці переважно самогон) від яких на другий день :mrgreen: дальше ніж бачили, але ж прикольно, в компанії, круто, весело... поки не доросли до віку коли розумієш, що нормою може бути зовсім інше. Ну але хтось напивався, що додому вели попідруки і вся дорога була :mrgreen: , а хто таки трохи під стіл виливав, як ніхто не бачив, бо несила було все випити і лішатись при чистому розумі.

Загалом, я проти давання малим дітям будь-чого алкогольного, нічого корисного в цьому не бачу, а шкода може бути через те ж звикання, в підлітковому віці, дійсно, якщо хоче спробувати, то краще дозволити вдома за столом хороше вино ніж в під'їзді якусь бурду.
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення Natalinda » 22 вересня 2011, 00:05

гра з вогнем написав:ше не бачила дітей, які б не любили стукатися стаканчиками :)

вот і я не бачила
ми вдома не стукалися вроді би
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення гра з вогнем » 22 вересня 2011, 01:47

happymami ми постійно стукаємося кружками з гарячим чаєм, з како і з чим там собі наляємо. нам нравиться стукатися :)))) тільки кружки міцні мають бути :))))

постійно то значить кожен день чи навіть кожен тиждень. просто коли в нас настрій є :)))
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Milichka » 22 вересня 2011, 08:00

гра з вогнем написав:happymami ми постійно стукаємося кружками з гарячим чаєм, з како і з чим там собі наляємо. нам нравиться стукатися :)))) тільки кружки міцні мають бути :))))

СТукатися кружками з чаєм :beer: заради гри і приємних емоцій - це одне. Зовсім інше, коли за святковим столом дитині в маленький стаканчик наливають водички, і говорять її, що це горілка - давай стукнися з дідусем чи татом.....

Для мене алкоголь - це ЗЛО ( у великій кількості, без міри...ця поведінка здебільшого родом з дитинства)
І тому маленька дитина і стаканчик з "горілкою" для мене не сумісні
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення гра з вогнем » 14 жовтня 2011, 18:43

Дівчатка, я тут "схожу с ума"

Можете мені популярно пояснити про алкоголь у випічці. Робла я вчора манний тортик, всі в темі написали "ніц страшного" (ну і в темах про прикрашання тортиків теж так пишуть, бо постійно ті торти маястять горілкою), "не буде нічо чути, шо ви вдумуєте, все вивітриться".
Я повірила. Вляла дета 2 столові ложки рому (темного, бо він мені більше нравиться). І шо?!, ромова бабка в мене вийшла! Всьо чудово відчувається (все таки темний ром має насичений смак), і як на мене навіть алкоголь.
Ану кажіть, то так і має бути, чи як? І все таки ви б давали дитині? І чи даєте?

Мій вхопив ше до того як я спробувала свій кулінарний витвір sad.gif До того, я завжди весь алкоголь видаляла з рецептів.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 14 жовтня 2011, 22:12

ше не зїли бабку?я б давала,але я не правильна мама,то з мене нема чого приклад брати
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Виховання дитини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей