Sms написав:Катамараном я називаю наш Тернопільський катамаран - герой Танцоров і ту другу бляшанку, що плаває о озері:) Вибачте , якщо когось ввела у оману :)
Ото повеселила народ!..

Модератори: TaniaPicaSSo, Tajga
Sms написав:Катамараном я називаю наш Тернопільський катамаран - герой Танцоров і ту другу бляшанку, що плаває о озері:) Вибачте , якщо когось ввела у оману :)
Dribchuk написав:А взагалі, я бачу в цих всіх перепалках одну вигоду - матеріальну. Спочатку всі купують коляску (ну як то мама з дитинкою і без коляски взагалі?), потім один слінг розрахований на новонароджених, потім на діток постарше, потім слінгонамисто, потім ще якісь там прибамбаси - і отак бізнес процвітає, а мами з того мають хіба моральне задоволення що вони такі круті продвинуті мами.
Dribchuk написав:А взагалі, я бачу в цих всіх перепалках одну вигоду - матеріальну. Спочатку всі купують коляску (ну як то мама з дитинкою і без коляски взагалі? ), потім один слінг розрахований на новонароджених, потім на діток постарше, потім слінгонамисто, потім ще якісь там прибамбаси - і отак бізнес процвітає, а мами з того мають хіба моральне задоволення що вони такі круті продвинуті мами. Колись чула як в комісійному жінка чоловіка пиляла що він вибрав таку саму коляску як півсела має, а вона хоче бути "не як всі". Для нас приспособлення для діток стали як аксесуари, як сумочки чи туфлі. А колись була коляска Мальвіна і всі в ній їздили, і нічого, повиростали.
Dribchuk написав:Колись чула як в комісійному жінка чоловіка пиляла що він вибрав таку саму коляску як півсела має, а вона хоче бути "не як всі". Для нас приспособлення для діток стали як аксесуари, як сумочки чи туфлі. А колись була коляска Мальвіна і всі в ній їздили, і нічого, повиростали.
Люся написав:Зовсім не бачу ніякої вигоди. Мама , яка хоче носити свою дитинку в слінгу, може знайти багато бюджетних варіантів. Тут головне бажання мати. А ткані шарфи взагалі не мають обмежань по віку, ми і зараз носимось в найпершому шарфіку, який використовували з народження (малій рік і 4), буси сама собі в"яжу і вважаю себе дуже продвінутою![]()
Бізнес - то суміші, коляски, ліжечка, сосочки, пюрешечки і памперси..
Повернутись до Найпоширеніші питання
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість