Глобальні оголошення!

Висаджування

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Висаджування

Повідомлення taranjka » 06 вересня 2011, 17:19

пахвалюсь. за цілий тиждень жодного разу не вдягли памперса :dance: :dance: :dance: ні одно, ні багаторазового :) проколів було шось два - вдома. часто проситься сама, але переважно спрацьовує "набутий рефлекс висаджування" (таку назву придумала), як не в мене, то в мужа :)
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення олеся » 22 січня 2012, 13:42

taranjka написав:"набутий рефлекс висаджування" (таку назву придумала), як не в мене, то в мужа

класно придумано :гуд: я б не додумалася до такого. в нас теж цей рефлекс був присутній особливо з Андрійком...
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення irinka » 20 лютого 2012, 15:09

[mod]:stop: Тема відредагована, тут обговорюємо тільки висаджування. Повідомлення не по темі будуть видалені.[/mod]
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення smailik_m » 21 лютого 2012, 20:33

От і ми вже тиждень як памперс вдягаєм тільки на ніч і в слінг(не мій то боюся)Я і раніше пробувала висаджувати, але якось не потійно, а після плейгрупи, коли побачила як мамусі класно справлялись з своїми доцями вирішала взятися серйозно. Зняла з малого памперс і тепер довольна як слон.Але зразу і купа питань, ану мамусі навчіть :help: Вночі коли пробую висадити малий просинається і часом навіть плаче, то покишо відклала ту затію і вдягаю памперс. І ще, ваші чоловіки висаджують? Бо мій відмовляється і коли я йду на кухню каже вдягати на малого памперс :-( і шо мені з ним робити?
Ніхто тобі не друг. Ніхто тобі не ворог. Кожна людина тобі вчитель.
smailik_m Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 497 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: два синочки-колобочки

Повідомлення Ksenija » 21 лютого 2012, 21:55

Я вночі коли висаджую донечку, не включаю світло (у нас нічник вночі) і не говорю до неї, висаджую зразу біля ліжка в тазік - вона часто пісяє з закритими очима навіть не пробуджуючись. Спить вона без підгузника,коли наніч підгузник вдівала, то вона могла проснутися від того, що я знімала його. А ще з грудьми можна висаджувати, так малеча розслабляється краще.
Мій чоловік зразу скептично поставився, а як побачив, що мені вдається, зразу підключився ;-)
Ksenija Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 431 раз.
Подякували: 364 раз.
Діти: Христина (11.11.2011)

Повідомлення smailik_m » 21 лютого 2012, 22:20

та в нас тоже нічник, але я свого поки роздягну то він просинається. А з цицькою в зубах то я не вмію, то яка поза? Я малого беру за ножки і спираю на себе ну так ніби він сидить на горшку
smailik_m Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення Ksenija » 21 лютого 2012, 23:00

Я вдіваю тільки кофточку наніч, і роздівати не треба)
Тут можна подивитись на акробатичний трюк :-D :
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Ksenija Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 431 раз.
Подякували: 364 раз.
Діти: Христина (11.11.2011)

Повідомлення Tajga » 22 лютого 2012, 03:13

ми теж спимо у футболочках, тож і висаджувати легко і при "аваріях" вони не страждають.
Мої особисті спостереження: дівчатка вночі якісь відкритіші на висаджування, дійсно, можуть і уві сні попісяти тихенько, а у хлопчиків ціла трагедія і попісяти вночі на маму для них не проблематично. :lol: В нас був період, що вночі плакав, щоб висадила на горщик, тепер, навпаки верещить, як саджаю, та так, що караул =O Згадала свою практику з першим синочком, як бачу що вовтузиться , то просто підмощую одноразовий підгузок (в нас з прогулянок часом лишаються ношані але ні разу не впісяні), тоді з груддю тихенько собі пісяє, потім забираю, так і дитинка суха і без памперса спить. ;-) З цицею в зубах висаджувала найменшого поки голівку не тримав, в цій позі з лінку вона якраз на передпліччі лежить. А тепер не зручно, бо мисочка в нас маленька якраз щоб попа вмістилась, а тазік ставити... то вже якісь перебор, імхо, тай грохоту серед ночі буде... правда чутно зато, що попісяв. :-D
А тато в нас якось поступово теж проникнувся, особливо, коли побачив, що багато неспокою і плачу в дитини саме тому, що має потребу у висаджуванні. Кольок як таких в нас не було, я думаю, теж завдяки тому, що висаджували. Може бути, що чоловікові просто якось лячно малечу тримати, не наловчився ще. В мене так зі свекрухою, вона вже і хоче спробувати, а боїться що малому якось нашкодить, це ж не тугенький кульочок, звідки тільки голова торчить, то вона його непримотаного як кришталеву вазочку тримає весь час.
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення mala-karta » 22 лютого 2012, 04:07

smailik_m, я свого вночі завжди з грудьми висаджувала - і мисочка в нас тоже була маленька, але те що треба, туди влізало ;-)
І дійсно, набагато зручніше було, коли дитина спала просто в футболочці і нічого не треба було роздягати. То вже потім, чи холодніше стало, чи що - одягала штанці, і не було проблематично їх зняти. Але тоді вже і я, і малий були звичні до нічного висаджування.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення smailik_m » 22 лютого 2012, 22:37

Ну зовсім без штанців я певно не наважусь малого лишити на ніч :хм: , він спить з нами під нашим одіялом, як не впильную то будем з татом накриватися мокрим одіялом... :крейзі: пішла думати 8-o
smailik_m Офлайн

Почуваюся, як вдома

Поперед.Далі

Повернутись до Туалетна наука

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість