Глобальні оголошення!

Природа чи усвідомлений гріх?

Модератори: олеся, Tajga

Re: Природа чи усвідомлений гріх?

Повідомлення Shalimar » 26 серпня 2011, 15:55

Natalinda написав:читаючи пояснення які тут пишуть форумчани, які знаються на Біблії складається чомусь враження що Бог то не любов, а страх.

добро пожаловать в католицизм )))
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення мешканка » 26 серпня 2011, 16:01

Shalimar написав:
Natalinda написав:читаючи пояснення які тут пишуть форумчани, які знаються на Біблії складається чомусь враження що Бог то не любов, а страх.

зовсім не згідна. Бог є любов! Але ця любов не має бути виправданям для гріха. І, в результаті, Бог вирішує кому в рай, а кому-ні. Просто християнство-найкоротша до раю дорога.
ПС. Існує твердження, що християн Господь судитиме за законом, а не християн-за совістю.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Shalimar » 26 серпня 2011, 17:28

мешканка написав:Але ця любов не має бути виправданям для гріха.

100%

но как-то страшно звучит - нет, страдай! мучайся! будь несчастен! я посылаю тебе испытание за испытанием!!
вместо: я тебя люблю, я тебе все прощаю, живи в радости
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Liljondr » 26 серпня 2011, 17:45

Shalimar написав:но как-то страшно звучит - нет, страдай! мучайся! будь несчастен! я посылаю тебе испытание за испытанием!!
вместо: я тебя люблю, я тебе все прощаю, живи в радости

так Бог все прощає, але ж не треба сіідати на голову і робити всякі нечистоти, надіючись, що й так простить

Shalimar написав:Natalinda написав:
читаючи пояснення які тут пишуть форумчани, які знаються на Біблії складається чомусь враження що Бог то не любов, а страх.

не обовязково католицизм - я не католичка, н-д

і Бога дійсно боюся
Але й відчуваю Його любов
Це як справедливий люблячий батько
Адже ми всі батьки - знаємо, що інколи слід дитинку наказати, щоб потім виросла хороша людина, а не баловень.
Мудра жінка будує свій дім, а безумна своєю рукою руйнує його.
(Пр.14:1)
Кожна праця приносить достаток, але праця уст в недостаток веде.
(Пр.14:23)
Liljondr Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1557 раз.
Подякували: 1300 раз.
Діти: Дівчинка Росаночка і синочок Якимчик

Повідомлення Liljondr » 26 серпня 2011, 17:55

Natalinda написав:happymami то я так розумію що то значить людині таке випробування залишитися самотньою?
Але ж кажуть що хвороби то теж випробування....

Я не відношу себе до правдедних чи як там правильно казати християн, але вважаю віруючою людиною.
З того всього що десь чула чи читала думала що будь-яка людина має шанс бути в раю, бути прийнятою Богом, а читаючи пояснення які тут пишуть форумчани, які знаються на Біблії складається чомусь враження що Бог то не любов, а страх. Але ж так не має бути...
Я не кажу про те що підтримую позицію типу посповідалася і грішу далі, бо ж потім ще раз можа посповідатися, просто якась така категоричність і засудження проскакує між рядків.

мені здається що добре говорити поки ти не стикнешся з ситуацією сам. Невже якщо б хтось з вас закохався приміром в розлученого чоловіка (розлучену жінку) і який мав би до вас взаємні почуття сказали б йому "Неси свій хрест і я також нестиму його заховаючи свою любов далеко-далеко" і залишитися самотніми...

Знаю випадки коли жінка таки перетримала свої почуття у собі і не допустила кохання ще раз (хоч це було ой як тяжко)
А через певний час повертався перший чоловік - розкаяним і зовсім іншим. І вони живуть наразі новим щастям

13 Досягла вас спроба не інша, тільки людська; але вірний Бог, Який не попустить, щоб ви випробовувалися більше, ніж можете, але при спробі й полегшення дасть, щоб знести могли ви її.
(1Кор.10:13)
Мудра жінка будує свій дім, а безумна своєю рукою руйнує його.
(Пр.14:1)
Кожна праця приносить достаток, але праця уст в недостаток веде.
(Пр.14:23)
Liljondr Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1557 раз.
Подякували: 1300 раз.
Діти: Дівчинка Росаночка і синочок Якимчик

Повідомлення Natalinda » 26 серпня 2011, 19:42

мешканка написав:Але ця любов не має бути виправданям для гріха.

я не кажу що любов має бути виправданням і писала про це
Natalinda написав:Я не кажу про те що підтримую позицію типу посповідалася і грішу далі, бо ж потім ще раз можа посповідатися,

Liljondr написав:Знаю випадки коли жінка таки перетримала свої почуття у собі і не допустила кохання ще раз (хоч це було ой як тяжко)
А через певний час повертався перший чоловік - розкаяним і зовсім іншим. І вони живуть наразі новим щастям

абсолютно інше я мала на увазі питаючи
Natalinda написав:Невже якщо б хтось з вас закохався приміром в розлученого чоловіка (розлучену жінку) і який мав би до вас взаємні почуття сказали б йому "Неси свій хрест і я також нестиму його заховаючи свою любов далеко-далеко" і залишитися самотніми...
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Lesya » 26 серпня 2011, 23:43

Natalinda написав:Мда, щойно зрозуміла що я мало не найбільша грішниця(((

Мешканка, ти знаєш багато всякого, скажи а оте узневажнення шлюбу то є десь в Біблії таке? Це таке роками-віками було, чи із великою кількістю розлучень якось повязано?

Коли ходила на науки перед шлюбом, то там про те все казали. З того що запам"яталося, то церква дає розлучення, якщо шлюб був не чистим. Тобто один з подружжя змусив іншого на шлюб обманом чи насиллям, утаїв важку хворобу (на зразок безпліддя, психічних розладів...). За таких умов, якщо є докази, то церква анульовує шлюб і можна знов вінчатися з кимось іншим.
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Повідомлення Перлинка » 27 серпня 2011, 00:00

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Natalinda » 27 серпня 2011, 00:05

Перлинка розрадила ти мене :roses:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Перлинка » 27 серпня 2011, 00:06

Natalinda
а ти шо тоже ,чи тіко збираєшся :grin: ?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Духовне спілкування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість