Глобальні оголошення!

Жаліємося :( 1

Модератори: Natalinda, ksana

Re: Балачки: ні про що і про все

Повідомлення lore1ei » 21 квітня 2010, 13:36

Dashko написав:Можна давати буклет зі Слінгоконсультанта: http://www.slingokonsultant.ru/document ... -brosh.pdf
і супроводжувати позитивною репликою. Наприклад, бачу ви теж любите, щоб малюк був частіше біля Вас. Ось тут є інформація як зручно носити дитину. Щось таке. А далі, якщо мама піде на контакт ,то можна вже більше розказати, а як ні, то й ні. Можливо колись і загляне в буклетик. Я свою малу теж носила в кенгурушці обличчям від себе :oops: :scare: , просто не розуміла, як це погано. Але, як тільки усвідомила, відразу перестала так носити. Тому мама може просто не знати, і треба дати їй шанс. Кого цікавить, в мене є перекладані на українську мову і роздруковані ці буклетики, звертайтеся, кому дати для поширення в маси ;) . До того ж їх зручно давати всім "зацікавленим" що таке слінг, коли немає бажання чи часу про це говорити.

а як усвідомила?хто проконсультував?
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення Naya » 21 квітня 2010, 13:53

Я теж в Орнаві бачила маму з дитиною в кенгурушці. Жалюгідне видовище, скажу я.
Але сказати шось так і не наважилася, бо як і Лілі теж не подобається метод свідків. Якось незнайомій людині щось втирати не можу.
Ги-ги..нас і так вже сектою обзивають. А є ж такі, що кажуть, що слінг - то жах, а кенгурушка, то ше куди не йшло....А що як та мама з таких, якій слінг жах, а кенгуру - норма???
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення Liza » 21 квітня 2010, 14:16

а я колись бачила, як одна мама несла обличчям від себе дитину в чомусь схожому на світло-коричневий слінг-шарф.
ноги дитини, безумовно, нещасно звисали.
модератор, може зроби темку про наші спостереження неправильного слінгоносіння?
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення Dashko » 21 квітня 2010, 15:27

lore1ei написав: а як усвідомила?хто проконсультував?

Я ще вагітною знала про слінг. Але мала кенгурушку, то і в ній носила, і в слінгу. Але постійно шукала нову інформацію, і з часом зрозуміла, що кенгурушка шкидлива. Якби на той час, до мене хтось підійшов, і в дружелюбному тоні щось розказав, я би сприйняла цілком адекватно.
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення nadia 2311 » 21 квітня 2010, 16:14

Дівчата, а може хтось бачив минулого тижня програму "Справжні лікарі" про слінги вірніше програма була направлена проти слінгів. ЦЕ ПРОСТО ЖАХ :scare: :evil: :dash: Там тьотя яка називала себе ортопедом вертебрологом розказувала які шкідливі слінги для мами, для дитини, а кенгуру за її словами це ще куда не йшло. Ця типу лікар в підсумку сказала таке " В слінгу дитину можна носити лише до 3 місяців, а далі не більше 10 хв в день. В кенгуру дитину можна носити трохи довше ,тому що там тверді спинки і вони не сприяють викривленню хребта на відмінно від слінга. Єдиний плюс в слінга - гарно розводяться ноги." Це неможливо було слухати :scare: хотілось чимось запустити в телевізор :cry: :cry: А ще згадала: в слінгу дитині терпнуть ноги, руки. Там була і слінго консультант, яка внятно нічого розказати не могла, лише показала які є види слінгів.
Зображення
Зображення
nadia 2311 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 187 раз.
Подякували: 181 раз.
Діти: Синочок- грибочок
Донечка квіточка

Повідомлення krapk@ » 21 квітня 2010, 20:41

я дивилася. Вона багатенько просто зморозила. Але про кенгурушку сказала правду, що ним лише хвилин 15 типу для швидкого переносу з одного місця в інше. Зато в ергорюкзачку можна довго і плюс профілактика дисплазії. Ми вже собі випробовуємо ерго. Нам дуже подобається. Бо чогось так з слінгом з кільцями я толком не подружилася-давить мені всі 8 кг на одне плече і все. Ще раніше коли він був менбший було легше зараз ніяк.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення mala-karta » 21 квітня 2010, 21:53

а як кльово тьотя розказала, що дитина народжується з АБСОЛЮТНО РІВНИМ ХРЕБТОМ!!!
а я то думала, що хребтик дугою, бо в животі дитина калачиком. А виявляється в животі на жорстокму матрасику....
Далі не додивилася, малий спатоньки ліг.
для бажаючих
http://tsn.ua/bin/video.php?media_id=219485&section_id=70&video_page=1&subtype=ntkt&article_id=&subtype_id=6
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення mari » 22 квітня 2010, 09:50

Те, що ви стидаєтесь виглядати як свідки Єгови і спортити настрій комусь, а також поважаючи думку іншої людини мовчите, і чекаєте що маннна у формі самонавіювання про слінги прийде їй у ві сні- :oops: :?: :sos: ,на жаль цій людині точно не на користь. Та й листочки про слінги носите точно не завжди.
Підійти і сказати щось іншій людині можна завжди. Чи треба це їй? Якщо ви так вважаєте! В іншому разі ця провина і злість на себе буде мучити Вас довго.
І навіть, якщо ваша розмова вийде в той день не успішною хтозна, як буде далі. Та й за спробу що ви це зробили, хотіли помогти, вам стане чудово на душі.
Є певні правила- НАв"язувати свою думку не треба, її треба просто висловити.
Спершу людину треба похвалити і виявити їй своє захоплення. (якщо ви нічого не зможете знайти , навіть помаду,за що похвалити дійсно щиро, розмова не вдасться)
І вже пізніше розказати про власний досвід, не те що ви чули, чи знаєте, чи бачили. А власний. Це єдине що може зацікавити абсолютно "холодну по контактах" до вас людину!
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Re: Жаліємось :(

Повідомлення lore1ei » 27 квітня 2010, 12:28

Здавали сьогодні загальний аналіз крові на Гоголя.
Ех, і бувають же такі негативно настроєні люди.
Висказала мені чого то дитина примотана незрозуміло чим, що я травмую дитину, чого моє направлення пом'яте, чого я так довго витягую вату і спирт.
Короче таких людей не те що в дитячу поліклініку не можна пускати, їх взагалі небезпечно на вулицю випускати.
Я то всьо собі до голови не беру, бо вже привикла за вагітність до сучасних лікарень і поліклінік.
Зробила висновок, на наступний раз аналіз здаєм в платній клініці, без черги, кашляючих дітей і "позитивних" медсестер
.

Так що хто піде, настроюйтесь)))
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Re: Жаліємось :(

Повідомлення mari » 27 квітня 2010, 12:35

О, забула написати що там так деколи буває. :dash:
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Поперед.Далі

Повернутись до Шухлядка з балачками

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей