Глобальні оголошення!

Висаджування

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Висаджування

Повідомлення Перлинка » 23 серпня 2011, 12:16

oksana.tesliuk написав:
Перлинка написав:а ще мої діти коли хочуть попісяти не плачуть і не прокидаються зі сну :?

при використанні одноразових підгузників це доволі важко визначити,
бо вони можуть робити свої туалетні справи навіть тоді, коли лиш починають виходити зі сну - крутяться, стогнуть...
а потім можуть знову заснути

навіть якщо й є позиви ,чого я власне не заперечую-це не значить що їх при цьому щось болить ,що не можуть в памперсі попісяти до сліз
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення oksana.tesliuk » 23 серпня 2011, 12:24

звичайно що дитина може в памперсі попісяти і мій успішно то робить і при цьому його нічого не болить
але якщо я розумію його позиви до випорожнення, то могла б мабуть і висаджувати
oksana.tesliuk написав:вцілому я згідна з думкою, що одноразові підгузники шкідливіші (хоча і не смертельно), ніж багаторазові,
але при висаджуванні з багаторазовими менше клопоту, ніж без висаджування

тому я ще й не перейшла на багаторазові підгузники, хоча могла б, бо все одно сиджу вдома
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення Tajga » 23 серпня 2011, 12:32

oksana.tesliuk написав:
Natalinda написав: в тому відношенні я надто лінива мама

ех, якби не оця причина, я б вже давно почала практикувати те висаджування
а найбільше мене ніч лякає, бо ж то тре вставати!!!
він з народження спить зі мною, то з годуванням таких проблем нема
часом вранці навіть не можу згадати скільки разів годувала
а з висаджуванням так не вийде :istereka:
хоча пам"ятаю точно, шо старший вночі взагалі в мене не пісяв, аж зранку в 6 годині, і так з народження було
а з меншим шось ніяк не можу зрозуміти... та могла б, якби не спала як вбита :grin:
О, а ше мене цікавить зима! Як практикуючі висаджування мами, висаджують, особливо немовляток, взимку на прогулянці?
Ну, тобто я розумію, шо ви під кущі з ними не біжите... але от як попісяє на вулиці, то зразу тре бігти додому?

А мені легше всього було вночі висаджувати. :? Крутитися починає, саджу на горщик, зовсім маленьких висаджувала одразу з цицею в зубах, старших спочатку на горщик, потім цицю і спать... Я якось навіть і не помічала тих пробуджень. Виняткові плюси в цьому при умові, що дитина спить з мамою, це те, що по-перше, спиш на сухому, :grin: а по-друге, можна поміняти грудь і лягти на інший бік біля дитини. ;-)
А зима... А що хтось забороняв підгузки на прогулянку? ;-) Меншими гуляли в підгузках в холодну пору, старшими вже просилися ніби і без проколів, не буду брехати, не памятаю. Але, якщо гуляти біля дому, то можна швиденько додому попасти, якщо далеко, то так, щоб був під боком туалет. Можна ще з собою запасні трусики-штанці брати.
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення Milichka » 23 серпня 2011, 13:50

Tajga написав:А мені легше всього було вночі висаджувати. :? Крутитися починає, саджу на горщик, зовсім маленьких висаджувала одразу з цицею в зубах, старших спочатку на горщик, потім цицю і спать...

В мене дитина любила вночі просинатися гратись :cry:. Тому як тільки вона починала крутись, я дихати боялась, а не те що на горшок висаджувати. Скоренько цицю в зуби і дай Бог, щоб заснула.
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення oksana.tesliuk » 23 серпня 2011, 14:03

Tajga написав:А зима... А що хтось забороняв підгузки на прогулянку? ;-)

просто мені відомі випадки коли дитину перевели на багаторазовий підгузник з висаджуванням, то в одноразовий потім вже не могли її вдягнути - відмовлялося (кричало страшенно доки не знімуть) :?
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення Alisa » 23 серпня 2011, 14:23

oksana.tesliuk написав:
Natalinda написав:Він вроді говорить про 18-24 місяці, тобто не раніше цього віку дитина може свідомо регулювати процеси сечовипускання.

Це суперечить теорії висаджування за Інгрід Бауер, яка каже про те, що діти чистоплотні з народження :)
Та й зрештою, якби діти не регулювали цього процесу зовсім, то вони не прокидалися б для того, щоб зробити свої справи, а робили б це уві сні самопроізвольно!

А хто сказав, що теорія Бауер сто відсотків вірна і розповсюджується на кожну дитину?
Мій Ілля під час пісання не прокидається. Прокидаєть вже потім від мокрого дискомфорту.

Теорій можна висувати багато, особливо якщо вони добре продаються.

Особисто мені ближчий Комаровський, який виступає за усвідомлене просіння на горщик :) .
Ніж Бауер, що закликає виробляти в дитини умовний рефлекс.
Звичайно, теорія Баурер працює - але не вона її автор, вона вкрала її в академіка Павлова, і адаптувала під дуже прибуткову галузь :lol: .
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Nymydora » 23 серпня 2011, 14:37

Мій он теж не прокидаєтсья, і навіть мокрий спить часом - то я вже сама помічаю і перевдягаю сонного. Я теж за усвідомлене просіння, хоча Комаровський мені несимпатичний ;-)
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Tajga » 23 серпня 2011, 14:49

Alisa написав:Звичайно, теорія Баурер працює - але не вона її автор, вона вкрала її в академіка Павлова, і адаптувала під дуже прибуткову галузь

цікаво, в чому прибутковість? От з Комаровським якраз усе зрозуміло: скажи він, що дітей треба звільняти від підгузків раніше ніж у 18-24 місяці (коли одноразові підгузки особливо дороге задоволення), багато б він бонусів отримав і наврядчи був би такий розкручений. Йому це точно не вигідно. Комаровський говорить те, що воліє почути більшість.

А щодо дискомфорту під час пісяння і какання, то, звичайно, дітки усі різні. Однозначно одне, якщо дитина відчуває дискомфорт при потребі, то висаджування з одного боку приносять їй полегшення, а з іншого, їх і простіше підгадати. Проблеми з животиком у малого закінчились, коли почали какати вертикально на горщик, а доця взагалі відмовлялась пісяти в підгузок. Так що ще питання, хто кого і до чого привчає, ми дітей чи діти нас? :lol:
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення Перлинка » 23 серпня 2011, 14:52

Tajga написав:а доця взагалі відмовлялась пісяти в підгузок.

якби я хотіла сильно пісяти і мене не тягали перед цим над тазіком що пів години

то пісяла б куди завгодно,не лиш в підгузок
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Alisa » 23 серпня 2011, 15:34

Тайга, як в чому прибутковість?
В тому, що "природнє батьківство" дуже вдало продається.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Поперед.Далі

Повернутись до Туалетна наука

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість