Глобальні оголошення!

Висаджування

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Висаджування

Повідомлення mala-karta » 22 серпня 2011, 07:51

Nymydora, ну, Ромчик коли вночі впісювався, то теж ніяк не реагував :oops:

Не хвилюйся, в вас очередний кризис... :omg:
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Tajga » 22 серпня 2011, 22:27

Nymydora написав:Я вже думала про таке. Особливо, коли малий, після того, як його насварити за попіс на підлогу, відходив і знов пісяв, потім знов відходив і знов пісяв - і так кілька раз... відчуваю, що перестаралася...
зараз намагаюся дати собі спокій, але думаю, як тепер все поправити. А тут ще деякі добрі душі натякають, що от моя дитина в такому віці...

Добрі душі відправляєм в... погуляти ;-) Мамі спокій і тілько спокій, а малому можна просто прокоментувати наявність калюжки і якусь ганчірочку в ручки щоб витер, матусі допоміг. Зміна твоєї реакції повинна справити добре враження на малечу :)
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення Перлинка » 22 серпня 2011, 22:56

Nymydora написав: Скоро 2 роки, а прогресу ніякого, швидше регрес...

наш майже в 2,5 почав проситись ,я не парилась

а недавно,десь місяць чи два тому,після того як гарненько стабільно сам йшов в туалет,включав собі світло , пісяв там чи какав сам ,після попісу сам вдягав штани,після какульок кликав.щоб помили попу .короче,коли вже все було чики-пуки ,почав стабільно робити в штани :omg: ,десь зо два тижні,потім йому минулось.не знаю що то таке було,чи чогось налякався,чи якийсь протест :?
але добре шо всьо вже добре :)
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Tajga » 22 серпня 2011, 23:03

Перлинка, можливо, поява братика на нього так вплинула? Але добре, що все добре, видно, переконався, що все гаразд, не зважаючи на переміни.
В мене Давид, не зважаючи на те, що вже добре одягає і трусики і штанці, теж часом підрулює з шортами і таким улесливим: "вдінь, будь ласка!", одразу розумієш, що проблема не в штанцях, а дитина просто хоче уваги :)
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення Перлинка » 22 серпня 2011, 23:12

Tajga

та братику вже скоро пів року,тобто він став проситись на горшок як братчик вже був,відповідно й заново робити в штани як йому було 4-5 міс,тому не думаю що з цим повязано

вони обоє до мацьопика спокійно відносяться,без ревнощів,ще сестричку хочуть
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Alisa » 23 серпня 2011, 00:15

А в нас ні йоти прогресу. Ніфіга.
Від горщика тікає. Сьогодні силоміць посадила на насаду на унітаз, протримала нервового пацана 10 хв - і відпустила. І так постійно. Він в мене вільний пісюн і какун. Сьогодні навіть плакала в обнімку з насадкою.
Як має бути це привчання навіть не уявляю. Стрес і капєц :dash:
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Перлинка » 23 серпня 2011, 00:36

Alisa

не нервуй себе і дитину

я ніколи не ставила собі за мету,щоб мої діти були надрозвинутими і комплексів на цей рахунок не маю ,з часом все стане на свої місця

да,кльово,приємно,коли вміє то чи то робити раніше ровесників ,але це ще ні про що не говорить

хіба шо грошей на памперси шкода :?

бо коли ми таки спригнули я тішилась шо цей пункт витрат відпав

але я особисто найбільше не люблю оті дресирування ,сама дресирувати не хочу,і не хотіла б щоб мене дресирували
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mavpusya » 23 серпня 2011, 00:50

У нас не так усе райдужно, як могло здатись із моїх слів :grin:
Регулярно пісяємось в штани і робимо калабані, останнім часом не дуже хоче сідати на горщик і я не наполягаю. Але як показує, що хоче пісяти, то я її цьомкаю і дуже радію, плескаю, співаю, як сідаєм на горщик, може тому вона і показує, коли не заграється :lol:
Проблем немає тільки вночі, я навіть орієнтовно знаю годину коли пора висаджувати, просинаюсь завчасно. А вдень завжди є робота і здається, ось це зроблю і вже йду посаджу, а "ось це" часом не закінчується до "аварії" :cry:
Зображення
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён! Зображення
mavpusya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 4072 раз.
Подякували: 1627 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення Natalinda » 23 серпня 2011, 01:06

Дівчата, а ви до Комаровського в цьому плані як ставитеся? Він вроді говорить про 18-24 місяці, тобто не раніше цього віку дитина може свідомо регулювати процеси сечовипускання. Я наприклад не чеекала від дитини абсолютно нічого купуючи горщика, навіть можу сказати що купувала його більше для успокоєнія бабці.
Реально переконуюся вкотре на собі, чого хочеться дуже (в моїй ситуації - щоб дитина говорила) - того нема, а на шо особливої уваги не звертаєш (як от на прошення на горшок) - там є досягнення.
Діти 100% відчувають на чому зацикленні батьки і роблять навпаки :)
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Alisa » 23 серпня 2011, 07:17

Комаровський в цьому плані моя віддушина. Почитаю на форумі, як діти вже в півроку на горщик просяться, біжу до Комаровського, читаю, заспокоююсь :beauty:
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Поперед.Далі

Повернутись до Туалетна наука

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей