Глобальні оголошення!

Де взяти місце?

Модератори: олеся, Любов

Re: Де взяти місце?

Повідомлення mala-karta » 19 серпня 2011, 01:29

а я купила вакуумні пакети.
Хто не знає: то пакети з зюркою, яку можна закрутити. З одної сторони там дзюрка з замочком - через цю дзюрку туди можна запхати всякого хламу, закрити замочочк.
Тоді до дірки іншої (яка закручується, вона маленька) підсовується пилосос і він витягає повітря. Дуже гарно тоід втрамбовуються речі всі.

І все було би кльово, але між заходами пакування в 4 і 5 пакет поломився пилосос, ааааа :istereka:
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Nymydora » 19 серпня 2011, 02:17

mala-karta, мусите відсмоктувати хіба :grin:
ми так заморожуємо - складаємо у звичайні кульочки з кліпсами і витягуємо повітря. Майже вакуум виходить ;-)
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення svetla » 05 вересня 2011, 14:30

Брак місця - то проблема,яка може зникнути тимчасово,а потім знову з'являється :grin:
Свої речі непотрібні,поношені відвожу переважно в село. Дитячі якісь віддаю якісь також в село.В селі скоро також виникне питання КУДА??? ;-)
Якби наші батьки могли так легко прощатися зі своїми речами,то місця було б більше.Поясню: ми живемо з чоловіковим татом,мама його в Італії. Приїжджає раз на рік,шмотки свіої ще тридцятирічної давності зберігає.Є ще пальто,яке вона не викине,бо колись має пошити таке ж, дитячі матрасики ватяні "нехай будуть,бо шкода десь діти", костюми українські ,в яких вони колисть виступали і які вже троха поїджені і порвані висять в шафі,а ми не маємо де повішати куртку,сорочку штани. Кладовка одна взагалі завалена тільки хламом:старі карнизи,дирява лодка,старі люстри. Забрати нікуда не хочуть,бо в гаражі і на дачі воно свекру не потрібне,а в квартирі нехай буде... :scare: ОЙ,то я шось розписалась.То треба в тему "жаліємось",вибачте.
Багато чого я тримаю в ящиках під диваном.(диван не можемо скласти,бо нема як). На балконі, на шафі. Ті ящики вже дістали,а на шафу не можу розжитись :istereka:
Треба переїжджати ;-) Моя кума з кожним переїздом (винаймає квартиру) викидає багато барахла...
svetla Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 477 раз.
Подякували: 471 раз.
Діти: сестричка Оленка і братик Іванко

Повідомлення Natalinda » 26 листопада 2011, 02:29

mala-karta шото я не поняла. довольна ти тими пакетами чи ні?

Дівчата, а хто ше має? Вартують вони тих грошей?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення mala-karta » 26 листопада 2011, 09:22

Natalinda, я довольна, дуже.
Спакував, спресував та й усе.

І навіть коли доставала зимове, то думала, що буде страшно помнуте, але ні, само за кілька днів розправилося.
Пилосос якось сам зремонтувався (коли висох помитий бабусьою фільтр, який мити не можна)
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення happymami » 26 листопада 2011, 11:00

а де їх в Тернополі можна купити? і яка ціна?
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Natalinda » 26 листопада 2011, 13:03

mala-karta тобто реально місця більше вільного стає?

happymami ой багато де бачила, там де побутові всілякі дрібнички. Я чекаю з кідстафу, то на наступний тиждень розкажу, взяла поки 2 штуки

mala-karta а ти де і яку купувала?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення happymami » 15 січня 2012, 01:36

я до речі бачила не вакуумні, але пакети на замочках для речей, які можна під диван запхати, в Сільпо, того шо цілодобове там коло бару Оріон. Там ціни якісь 50-70 грн були
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення Natalinda » 15 січня 2012, 01:41

Ой забулася я шо мала відписатися.
Ну якби місця меньше займають речі, але не астільк наскільки рекламують))) ну в рекламі так все.
Але я в принципі задоволена бо пакети досить цупкі. В один я поскладала Синочкові лашки ті шо вже маленькі і винесла на горище, а в другий свої літні речі і засунула під ліжко.
Ну і мені вони завеликі, в шафу не влазять(((
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення happymami » 15 січня 2012, 01:43

А ще надибала пару ідей для створення місця

Якшо у вас є якісь рулони паперу, шпалер, тощо, чи якісь подовгасті не важкі предмети, то їх можна вчіпити під саму стелю кладовки, лише протягнувши два дротики
| +
Зображення

Пульверизатори теж можна забрати з полички у ванній чи кухні, просто вчіпивши їм десь в якомусь лишньому місці перекладинку
| +
Зображення

Якшо у вас є купа всяких дрібних детальок, то їх можна весело і цікаво зібрати в приклеїні якимось суперклейом, або прикручені шурупом, якшо зробити отвір в кришці, баночки
| +
Зображення

А якщо ви рукодільниця, і часто маєте справу зі стрічками, то для вас ідеальним буде такий лоток. Якшо не надибали з дзюрочками - зробіть самі. Розпеченою на газі викруткою гарно робляться дзюрочки в будь-якій пластмасовій посудині. Правда, запах трохи буде, тому майструвати таку річ треба тоді, коли в хаті нікого нема ;)
| +
Зображення
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Домашній затишок

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей