а я не боюсь. Ми ж серед білого дня там здибаємось, а не вечорами і там людей багато (крім сектантів щей робочі і прості відвідувачі...) Ну і нас багато. :)
Вбивство в парку таки було. Одне то точно. Про інше - вперше чую. Але по перше це все діло було не серед будня полудня. По друге - коло наших будинків теж вбивства бували, то тепер що, не виходити з дому? ;-) Вбивають не просто так. То певні тьорки і розборки. Тому я не вважаю парк небезпечним, імхо
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
хальова))) ану мамусі, мо стрінемся в парку топільче якось на тижні наступному?? поки ше є зелена трава і тварів не вивезли на села то можна погодувати і коней і кіз і оленів :) а десь з 12 години включають качелі - можна на човниках покататися, а якшо назбирається 4 діток, то запустять карусель (моя дитина її фанат)???
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
Ах, як же ми сьогодні гарно погуляли! Ох, як же гарно ми сьогодні погуляли! Але й ми гарно сьогодні погуляли!!! У програмі були: сидіння на машинках біля фонтану, гра чужими гарними машинками там же, колективний переїзд до звіринцю, годівля оленів-оленичок-баранців-кіз-козенят-коників, катання на справжній карусельці. І все це у бомбезній компанції хопчиків і дівцаток (ну і мамусь і одного татуся, єстєссно :family: :family: :family: ). Дякую всім присутнім на форумівці за прогулянку.
хе хе, нам тож дуууууууже сподобалося)))) є трохи фоток, ніхто не проти якшо я їх закину в контакти під загальним доступом десь на тиждень шоб подивилисьпокачали, бо через радикал не маю терпцю грузити то ввечері будуть
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
І нам дуже сподобалася форумівка ;-) , хочемо ще ... Трохи фоточок як ми колективно годували звірюшок,читали книжечки і каталися на карусельці під акапелло Влада :oops: ...