ідея дійсно класна,мені здається було б гарно чорна тканина в дрібні червонобілі квіточки та червоні бусини,хоча тут політ для фантазії необмежений ,але я б якісь такі хотіла
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка А як побачила, то зразу пішла в хаті шукати тканинку інтересненьку для проби :) Треба буде на днях попробувати таке зробити ;) Руки вже аж чешуця, побачимо що з того вийде :?
вийде гарно 100% ,а ти в ручну зшиватимеш джгутик чи на машинці?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка побачимо що моя машинка скаже :grin: в мене старенька, ручна. Як я на ній останній раз шила, то вона мені щось нитку дуже тянула, подивлюсь, може змастити її треба. Та впринципі, там і в ручну небагато роботи :)
мої нові творіння на замовлення (тільки самі квіти соняхи я змінила на делікатніші і подвійні): тут і тут гра з вогнем чим більші бусинки-тим легше в"язати. Але вони тоді не дуже гарно на шиї дивляться. Найменші, які я обв"язувала-10 мм то дуже марудно було. а от 18 -в самий раз.