Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
110. Бо я відчуваю себе частинкою суспільства. Потрібною частинкою. 111. Бо в мене офігенні сусіди Мешканка і Сянка 112. Бо в мене є хоч і не багато але справжні друзі, такі, про яких тільки в книжках пишуть 113. Бо поки ще я в декреті, то маю багато часу на самореалізацію
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
115. Бо я працюю в команді вірних, люблячих, творчих, активних людей 116. Бо нові знайомства - це крок до нових можливостей 117. Бо я не боюся робити кардинальні кроки в житті 118. Бо я знаю, що мене чекає щось нове і не менш цікаве ніж те, що є 119. Бо я люблю дивувати людей і щаслива, коли ці сюрпризи їм до душі
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
120. Бо я кохаю свого чоловіка :) 121. Бо мій чоловік найкращий у світі :)
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
128.Тому що я щодня дивуюсь 129. Тому що я вмію працювати для інших 130. тОМУ ЩО Я В КОМАНДІ АНГЕЛІВ "ПЛАНЕТИ МАМ"
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.