Глобальні оголошення!

Re: Ремонт,поділіться точками )

Модератори: олеся, Любов

Re: Здувся ламінат, як зарадити?

Повідомлення eney » 01 серпня 2011, 08:40

ой, перлина маєш з тими майстрами, є варіант шо ламінат на місце вляжеться, ми друзям кухню затопили, ламінат покособочився страшно, думали міняти, друг сказав почекати, через півтори місяця ламінат преобрел нормальной вигляд(но в них він китайський).

а зі стяжкою тут сто процентів! чогось по ситуації задається шо вина лише за майстрами
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен
eney Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 695 раз.
Подякували: 786 раз.
Діти: В домі заплавляють Олексій і Марк.

Повідомлення Ludmila » 01 серпня 2011, 12:32

Перлинко, співчуваю цій ситуації, але головне, що можна зробити, щоб їй зарадити. Начитавшись мудрих книжок, а саме кодексів ;-) , скажу наступне.
Роботи, які проводились гГоре-майстрами" по вкладанню ламінату носять характер договору підряду, цей договір може укладатися, як в письмовій формі, та і в усній (як у вашому випадку). звичайно, ідеальним віріантом була б письмова форма (це і так ясно), однак , можливо ви складали якийсь кошторис, так би мовити (розрахунок кількості матеріалів, ціна да 1 кв. м. роботи, загальна вартість цієї роботи), які б пригодились в якості доказів проведеної майстрами роботи (для суду)?
Очевидно, що стелили ламінат вам майстри не з офіційної фірми чи від підприємця -СПД, тобто договору немає, гарантійних зобов'язань теж, можна теоретично запросити експерта, який би оцінив їх "роботу" та надав висновок про недоліки, та написав хто ж винен в ситуації( чи томайстри, чи ламінат неналежної якості, чи робота проведена неякісно), АЛЕ чи є сенс, оскільки люди у вас працювали неофіційно, без договору, свідчення можуть стати в пригоді, але це на розсуд суду (якщо позов буде подано, наприклад про сягнення збитків за неналежно виконану роботу). Тобто, Перлинко, можна. звичайно спробувати хоч щось повернути (стягнути) з тих майстрів, але чи реально це, чесно - суминіваюсь.
P.S. Може хтось з наших юристів іншої думки? Русік, прокоментуй, будь-ласка. :)
Зображення
Ludmila Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 496 раз.
Подякували: 325 раз.
Діти: дівчинка Сашенька

Повідомлення Перлинка » 01 серпня 2011, 12:38

вони говорили,що робили все згідно інструкції

сьогодні чоловік спеціально їздив за інструкцією на склад(бо ми свої що були в коробках давно повикидали)там написано,що обовязково треба робити гідроїзоляцію,перед тим як стелити,якщо ламінат викладають на будь яку поверхню,окрім деревяної

кошториси є,написані ручкою від руки ,на листках з зошита
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 01 серпня 2011, 12:42

Ludmila написав: можна теоретично запросити експерта, який би оцінив їх "роботу" та надав висновок про недоліки, та написав хто ж винен в ситуації( чи томайстри, чи ламінат неналежної якості, чи робота проведена неякісно)

а хто знає де шукати експертів?в спілці захисту прав споживачів?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Ludmila » 01 серпня 2011, 16:08

Стосовно експертів - є Тернопільське відділення Київського науково-дослідного інституту судових експертиз, м.Тернопіль, вул.Січових Стрільців,4, згнаю точно, що там здійснюють і будівельно-технічну експертизу, часто такі експеритизи призначає суд, але я думаю до них може звернутися і пересічна людина. Перлинко, я не знаю чи взагалі тобі допоможе тобі та вся моя писанина, алде це наразі все, що я можу порадити.
Зображення
Ludmila Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 496 раз.
Подякували: 325 раз.
Діти: дівчинка Сашенька

Повідомлення Перлинка » 01 серпня 2011, 16:15

Ludmila

дякую,дякую всім дівчата

мене вмовили зберегти свої нерви

завтра прийде чоловік подруги і мій чоловік,та попідрізають як слід ,бо він також майстер ,і каже що ситуацію ще можна спасти,якщо підрізати правильно,а не на шарік .Телефонувала сьодні майстрам,щоб прийшли,не взяли трубку.Тому я бажаю їм всьог найкращого :grin: .Хоч ще кілька годин тому готова була натравити рекетирів ,ну чи як вони там тепр називаються :lol:
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Melisa » 01 серпня 2011, 22:35

Слухай, я тут в неті на інфо натрапила. Пише якийсь майстер, що треба на місце здуття поставити якийсь вантаж і дати йому просохнути (я собі подумала про термофен :? ). Тобі той варіант не піде?
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Re: Ламінат: варто чи ні?

Повідомлення happymami » 26 листопада 2011, 04:03

Але ламінат таки не скрипить? А ще - на ньому дуже слизько???
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Перлинка » 26 листопада 2011, 12:48

мій не скрипить і не слизький
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення TanenRom » 27 листопада 2011, 02:18

happymami у нас також не слизький і не скрипить.
може скрипить у тих, в кого погано поставлений???
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Поперед.Далі

Повернутись до Домашній затишок

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей