Глобальні оголошення!

Re: Ремонт,поділіться точками )

Модератори: олеся, Любов

Re: Здувся ламінат, як зарадити?

Повідомлення Перлинка » 31 липня 2011, 21:25

за гроші тоже шкода :istereka: ,вони мені на дереві не ростуть :(

на майстрів управу :x
ламінат був запакований в заводську поліетиленову плівку,тому він не міг відсиріти ,та й тим більше,зараз вони бачать шо сирий,а чого ж нічого не казали шо сирий,коли стелили?

просто майстрам нічого іншого не лишається,як спихати на ламінат

вони взагалі сплітають,шо він лівий ,тіпа підробка :omg:

нема нікому шо робити ,як підробляти рідкісну серію ламінату,яку в оригіналі мало хто замовляє,бо таке лиш на любітєля,ну короче брєд.

Я так розумію,що як не було укладено ніякого оф.договору,то в суд подати неможливо?
Бо я навіть не знаю чим їх можна налякати?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Natalinda » 31 липня 2011, 21:45

Перлинка написав:Я так розумію,що як не було укладено ніякого оф.договору,то в суд подати неможливо?

То можна наших юристів перепитати, може знають :?
Але думаю шо неможливо :( То ж не фірма, а просто собі бригада майстрів я так розумію...
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Natalinda » 31 липня 2011, 21:47

Перлинка написав:за гроші тоже шкода :istereka: ,вони мені на дереві не ростуть :(

Та і за гроші шкода, Перлинко :emphaty: Я ж не з тим шо їх в тебе кури не клюють, просто знаю як ти довго і прискіпливо все вибирала, вишукувала, а тут така неприємність мяко кажучи :o
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Перлинка » 31 липня 2011, 22:03

Natalinda написав:[
просто знаю як ти довго і прискіпливо все вибирала, вишукувала, а тут така неприємність мяко кажучи :o

я спочатку вже було змирилась ,і подумала,шо так перебудемо деякий час,там з рік(бо подвіря не загороджене від дороги і я навіть спокійно дітей гуляти не можу випустити,короче гроші в першу чергу на це зараз потрібні),а потім постелимо паркетну дошку

але походила сьодні по тих горбах ,і уявила,як то мене буде щодня трафляти...
короче я в шоці,і шо робити не знаю
просто досі думала,як попідррізають під плінтусом,все стане на свої місця,а тепер бачу,що то нічого не дало
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Yummy mummy » 31 липня 2011, 22:22

Перлинка Співчуваю ,дуже шкода що так сталося :( ...Шкода і грошей немаленьких, і втраченого часу ,і тих нервів :scare: ....
Перлинка написав:але так як вони виявились ненормальними,то маємо те що маємо

Якби майстри були нормальні то б так не запартачили :x .
Ламінат дуже сильно вбирає в себе вологу і перед тим як почати його класти, треба обов`язково дочекатись поки стяжка повністю висохне. Повністю стяжка висихає приблизно за місяць часу...
Цікаво скільки у вас вона сохла??? :?:
І ще чого вони так довго йшли переробляти, може якби підрізали під плінтусами відразу,то може б ламінат вдалося б спасти?
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення Yummy mummy » 31 липня 2011, 22:31

Natalinda написав:То можна наших юристів перепитати, може знають :?

Цікаво що скажуть юристи на рахунок цього,цікаво чи є законна управа на таких "майстрів"? :niger:
Бо я не хочу тебе засмучувати, але мені здається що управи на таких розумників-майстрів (які шукають винного ) не знайдеш...
Часто з документами важко щось доказувати, а так як ніяких паперів не було підписано -то думаю що не вдастся нічього нікому доказати...
Думаю ті майстри самі розуміють свій прокол, але не визнають свою вину і тим більше не зацікавлені відшкодувати гроші...
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення Перлинка » 31 липня 2011, 22:33

Yummy mummy написав:І ще чого вони так довго йшли переробляти, може якби підрізали під плінтусами відразу,то може б ламінат вдалося б спасти?

ну в тому то й справа,що
я також прочитала в неті,що діяти треба було моментально ,

а вони обіцяли завтра-післязавтра,через пять днів,через два тижні ,трубку не брали ,скидали

а потім як дістали номер іншого члена їх бригади ,і той так здивовано ,а шо так і не влігся?(бо то було зразу видно шо він піднявся трохи,а вони заспокоювали,шо розійдеться)

найцікавіше,шо один з їх компанії -родич,який умотав в москву,і його взагалі нічого не парить
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Anyri » 31 липня 2011, 22:44

Можна спробувати прогріти кімнату тою штукою, що натяжну стелю встановлюють, але тоді певно треба щоб меблів не було.
Боюсь, що через те, що ламінат не пропускає повітря стяжка знизу і не може просохнути - може розібрати хоч рядок збоку?
Anyri Офлайн

Повідомлення Yummy mummy » 31 липня 2011, 22:47

Перлинка написав:найцікавіше,шо один з їх компанії -родич,який умотав в москву,і його взагалі нічого не парить

Оце найгірше,в таких справах з родичами краще нічього не мати. :x ...
Перлинка написав:а вони обіцяли завтра-післязавтра,через пять днів,через два тижні ,трубку не брали ,скидали

Ну як вони так поступають, то нормальними(людяними) там і не пахне...І варінат пояснювати, просити, домовлятися в такій ситуації нажаль не пройде....
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Перлинка » 31 липня 2011, 22:49

Anyri написав:Можна спробувати прогріти кімнату тою штукою, що натяжну стелю встановлюють, але тоді певно треба щоб меблів не було.
Боюсь, що через те, що ламінат не пропускає повітря стяжка знизу і не може просохнути - може розібрати хоч рядок збоку?

в нас там ще нема меблів ,а що дасть як розібрати рядок ?

він вже якийсь як покручений став ,хз ,чи то шось дасть як так висушити?
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Домашній затишок

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей