Глобальні оголошення!

ТОРЧ-інфекції

Re: ТОРЧ-інфекції.

Повідомлення georginochka » 21 червня 2011, 10:50

Мені з першою вагітністю ніхто про такі аналізи і не казав. Дізналась я затуркана :oops: що такі існують вже тоді, як синочок родився на місяць швидше. Коли була вагітна другий раз робила їх. Лікарка здивувалась, що такі "чисті", бо були тільки антитіла до герпесу. На 22-гому тижні УЗД показало потовщення плаценти, багатоводдя. Помазанський сказав лікувати ТОРЧ. Шось лікували. Не знаю чи помогло, але донечка родилась більш менш вчасно.
А про те чи потрібно робити такі аналізи - я однозначно за. Зараз багато чого лікується і у вагітних. А те що дорого...Вирішити для себе що дорожче.
Зображення
georginochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 484 раз.
Подякували: 351 раз.
Діти: Хлопчик і дівчинка

Re: ТОРЧ-інфекції

Повідомлення Romkivna » 23 червня 2011, 16:01

Natalinda дякую за підтримку!!!!!!! А лікування під час вагітності можливе, менша вірогідність ураження плоду... Маємо що маємо і вже нічого не вдієш.... Залишилось виправляти зроблені нами помилки, та хтозна чи підкоряться вони нам..........
Romkivna Офлайн

Повідомлення Оксанка » 29 липня 2011, 12:12

Я до першої вагітності навіть не знала про ті торчі. Лікарка направляла на торчі під-час вагітності, але я відмовилася, бо незважаючи ні на що, я б все-одно народжувала!!! А от плануючи друге дитятко, то про це вже задумуюся! Здала на краснуху, антитіл немає, планую робити прививку, але ще до інфекціоніста хочу звернутися. Все-таки донечка може з садочку принести. На інші торчі аналізів не робила і не буду робити, а під-час вагітності, то точно не буду робити. Бажаю всім здорових діток!!!
Оксанка Офлайн

Re: УЗД - де краще робити?

Повідомлення Virchik » 13 лютого 2013, 14:08

Я теж здавала аналізи на ТОРЧ-інфекції в Благовісті.
Теж виявили герпес (десь читала що майже 90% населення є носіями герпесу).
Моя лікарка написала мені уколи. Я почитала інструкції, мені не дуже сподобалось тай колоти не було кому.
Зображення

Зображення
Virchik Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 169 раз.
Подякували: 272 раз.
Діти: доця Анастасія

Повідомлення Катруся » 13 лютого 2013, 16:32

От і я з першою вагітністю навіть не знала про такі аналізи, стояла на обліку в районній поліклініці, то ніхто і не направляв. А зараз стала на облік туда само, то кажуть здавати. Але не так дорого як в Тернополі, а 150 гр. Мені самій цікаво, які будуть результати, то піду здавати.
Катруся Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 24 раз.
Подякували: 230 раз.
Діти: синочок Назарчик
донечка Настуня

Повідомлення Dribchuk » 13 лютого 2013, 19:34

Virchik носіями є багато, але лікування призначають тільки тоді коли герпес в активній формі, тому ми здаємо на імуноглобуліни G i M.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення Marichka » 14 лютого 2013, 10:48

Результат по герпесу показав 1,16 і по телефону сказали,що є антитіла.Хтось знає,що це означає? Таке будуть тепер лікувати чи все добре?
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення irinka » 14 лютого 2013, 10:52

Marichka а яка допустима норма? Коли я здавала аналізи, то в мене теж виявили таке, але мені казали що нема чого хвилюватись бо той герпес у всіх є. Так як в мене вагітність проходила добре, тому я не переживала за це.
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення taranjka » 04 липня 2013, 13:41

направили мене на ТОРЧ і ше там шось. платно. я написала відмову. але от мені дивно, в 2009 я здавала їх в ЖК безкоштовно обидва рази. в 2011 в Збаражі навіть не памятаю чи здавала - кров з вени брали 3 рази, і ніби називали то ТОРЧ. чи то інші ТОРЧі? короч вони мене тими аналізами заплутали.
оце, що вони беруть з вени три рази, то крім ВІЛу що ще визначають?
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення TYulia » 04 липня 2013, 13:52

taranjka написав:направили мене на ТОРЧ і ше там шось. платно. я написала відмову. але от мені дивно, в 2009 я здавала їх в ЖК безкоштовно обидва рази. в 2011 в Збаражі навіть не памятаю чи здавала - кров з вени брали 3 рази, і ніби називали то ТОРЧ. чи то інші ТОРЧі? короч вони мене тими аналізами заплутали.
оце, що вони беруть з вени три рази, то крім ВІЛу що ще визначають?

минулого року я робила в ЖК 1 ТОРЧ, то платила здається чи 120 чи 160 грн. А ще з платних аналізів то направляли в сінево на ті аналізи,що визначають чи є генетичні відхилення чи щось таке.
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Поперед.Далі

Повернутись до 9 місяців здоров'я

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість