Глобальні оголошення!

Діточок, як на небі-зірочок...

Скільки діточок ви б хотіли народити?

Ви можете обрати 1 варіант відповіді

Переглянути результати

Re: Діточок, як на небі-зірочок...

Повідомлення Shalimar » 28 липня 2011, 00:11

мешканка написав: От тільки не можу зрозуміти, коли люди кажуть, що не можуть ПОЗВОЛИТИ собі ще одну дитину і це їх "стримує".... або що не прогодують трьох, або, коли дивляться на мене, питають:а як ви плануєте майбутнє своїм дітям забезпечити? :crazy: Так, ніби майбутнє було в наших руках і ми могли його до кроку спланувати. (тим більше в нашій країні).

будущее не в Наших руках, и все невозможно спланировать до мельчайших подробностей.. Но это всё философия, рассуждения, демагогия..
Так или иначе, но человек планирует! а не живет одним днем.
Как можно обеспечить будущее своим детям? утрированно - купить несколько кг золота, камней, недвижимость, счета в банках, ценные бумаги..
кто-то полагается на Бога, кто-то на "авось", а кто-то кроме воспитания и мысли "ребенок и так будет счастлив" реально оценивает свои силы и хочет жить более, а не менее обеспеченно, а также дать своим детям больше - что Ты тут понять не можешь?
мешканка написав:Смішно стає, коли кажуть, що діти дуже дорого обходяться, тому не кожен МОЖЕ собі позволити двоє і більше...Обходяться дорого не діти, а батьківські "понти" (діти чудово обходяться без багатьох речей і від того не стають менш щасливими.)

верно подмечено
см. выше
мешканка написав:Можливо, я наївна, але впевнена, що дітям грошей не треба і гроші тільки псують дітей.

таки-да
что за утопия
деньги нужны всем, вернее, то, что покупается за деньги
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Перлинка » 28 липня 2011, 00:23

Yummy mummy написав:але почнеться школа і грошей треба буде ще більше....

я не була найбагатшою в класі ,і навіть останні роки,в старших класах жила в умовах гірших общаги(так склались обставини в батьків :( ,хоч до того була і гарна квартира і в квартирі і ).
Багато хто з моїх однокласників знали де я живу і були в мене дома ,але поважати менше не стали.і взагалі я була сама крута не лиш в класі,а й в школі .
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Yummy mummy » 28 липня 2011, 00:29

Перлинка Дуже знайома ситуація ;-) , але це від характеру дитини залежить,як хто себе "преподаст", хтось може за себе постояти,а хтось буде цього соромитися і ходити з низько опущеною головою.....
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення мешканка » 28 липня 2011, 08:32

Lesya написав:В моїх родичів один син. Був. В 25 йому поставили діагноз рак. 3 роки ми боролися і три з половиною роки його нема. І їм тепер нема для кого і для чого жити.
Тому діти потрібні. Не для того, щоб подати склянку води. А для того щоб хоч на свята тишу в домі порушував сміх, шум, щирі, сердечні слова.

от і в моєму житті був такий приклад. Мала в своєму житті чудового друга, близьку людину. він у батьків був один (мама позбулась другої дитини через "важкі часи" бо не могла б прогодувати і т.д.Спочатку єдиний син пішов у монастир, став священиком, його відправили служити за кордон (перша втрата) а в 30 з лишнім років його збила машина на смерть. От так батьки залишились самі, нікому не потрібні, нікому подзвонити, привітати, нікого чекати в гості на свята... Не можуть собі простити вбивство другої дитини, яку їм Бог послав, цілком можливо, аби вони в цьому світі не залишились самі. Мораль сей басни такова: ніхто з нас спланувати майбутнє не може і тішити себе ілюзіями, що в нас все "по плану" не варто. Треба бути відкритим на будь-які зміни зі щирим серцем! ІМХО
ПС. тут про Тайгу писали і про її сімейне становище. А ви запитайте її чи вона щаслива... Вона може бути значно щасливіша від деяких жінок, які в особняках живуть і на джипах розїжджають.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення мешканка » 28 липня 2011, 08:49

Shalimar написав:
мешканка написав:Можливо, я наївна, але впевнена, що дітям грошей не треба і гроші тільки псують дітей.

таки-да
что за утопия
деньги нужны всем, вернее, то, что покупается за деньги

Добре підмічено. Мала написати "багато грошей" В значенні, що діти можуть носити одяг один-одного, не мати багато дорогих іграшок, не їздити відпочивати по морях і т.д. це все не першочергові блага і значного впливу на людське життя вони не несуть. Добре, коли вони є, але без них ніхто не вмирає ;)

До теми: маю знайому родину, які, будучи на заробітках, народили 5-ро дітей і , не зважаючи на це, доробились до квартири в Львові і побудували особняк. ( зараз в них 7-ро діток) В той час, коли такі ж бездітні сім"ї не доробились ні до чого. Сама дивуюсь як то їм вдалось, але так вже Бог дав, що й роботи хороші чоловікові підвертались й вдавалось економити на речах для дітей (багато чого брали з Червоного Хреста) і вдавалось їм добре гроші вкладати... Хай решта то демагогія і філософія, але це-приклад з життя. А хтось подумав би " на заробітках з 5-ма дітьми...які безвідповідальні, вони ж в одній кімнатці туляться і по соц.центрах харчуються", але пройшов час і все стало на свої місця.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення lore1ei » 28 липня 2011, 11:08

Якщо сім'я повноцінна, в ній є чоловік і дружина що хочуть більше дітей чим мають, але їм не позволяє матеріальне становище.
То чому чоловік не здатен заробити більше? Що йому мішає? Лише власний егоїзм!
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення lore1ei » 28 липня 2011, 11:16

Всі ми пережили "прєлєсті" 90-х, відсутність масла, відсутність грошей, затримка ЗП, і купа всього іншого.
Батьки наші виховали нас, ми зараз виховуємо своїх дітей, і нічого, пережили, бо захотіли!
А хто не хоче дітей, то і з хорошим матеріальними благами не захоче!

Особисто я ніколи не гризла себе що хтось прийшов в школу в нових лосінах, чи новій польській куптці.
Нам хватало на життя, батьки нас любили, я вважаю що мала щасливе дитинство, бо ніколи не була обділена любов'ю, хоч соків і бананів таки недоотримала.
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення Lusik » 28 липня 2011, 11:57

Стільки думок прочитала,що аж ух :crazy: Я особисто до першої дитинки думала на рахунок трьох діток і чоловік розділяв таке бажання.Але після КР тепер вагаюся на трьох, можливо двоє, та загалом це буде вирішуватися спроможністю мого організму. Є такі, що кесерськи народжують 3-4 і більше, а є ті які після двох -протипоказання.Хоча якби й вагітніли, то тоді уже ризикували і все-таки виношували би. Тому зараз я цілком впевнено не можу сказати, хоча орієнтуюся бажанням мати 2-3 діток-не більше.Так як все ж тверезо оцінюю можливості нашої сімї. Мжливо більшість немає тих умов, які є у нас як у досить молодої сімї,але все-таки про своє майбутнє не відаю, тому нічого остаточного вирішувати не можу, а лише ділюся припущеннями, як і більшість тих хто тут висловлювався.
А на рахунок виховання дитини і матеріального забезпечення, то необхідно прививати дитині почуття міри в грошах, а не марнотратство і почуття відповідальності. А також дати належне моральне і духовне виховання, щоб дитина обирала правильний шлях в житті. А наше завдання як батьків допомогти їм, коли буде у цьому потреба.
Lusik Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 1183 раз.
Подякували: 609 раз.
Діти: Синусик-котусик
(29.10.2010)

Повідомлення Shalimar » 28 липня 2011, 17:30

мешканка написав:ПС. тут про Тайгу писали і про її сімейне становище. А ви запитайте її чи вона щаслива... Вона може бути значно щасливіша від деяких жінок, які в особняках живуть і на джипах розїжджають.

нет, надо спросить, хотела бы она и члены ее семьи иметь более просторное жилище и больше личного пространства
они счастливы "в тесноте да не в обиде", а кому-то было бы очень некомфортно так жить
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 28 липня 2011, 17:33

мешканка написав:До теми: маю знайому родину, які, будучи на заробітках, народили 5-ро дітей і , не зважаючи на це, доробились до квартири в Львові і побудували особняк. ( зараз в них 7-ро діток) В той час, коли такі ж бездітні сім"ї не доробились ні до чого. Сама дивуюсь як то їм вдалось, але так вже Бог дав, що й роботи хороші чоловікові підвертались й вдавалось економити на речах для дітей (багато чого брали з Червоного Хреста) і вдавалось їм добре гроші вкладати...

Мешканка, а шо це за заробитки таки, не скажешь?
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Готуємося до батьківства

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей