Оксанка написав: Тут суперечність, ми самі недаємо йому діяти, але кажемо - як Бог дасть. Бог можливо хоче нам дати ще не одну дитинку, це ми не хочемо!
Shalimar написав:Перлинка написав:musya написав:Не думаю, що матеріальне становище повинно бути головним критерієм у виборі народжувати чи ні другу дитину, адже щастя дітей не в кількості іграшок, а в любові і турботі найближчих людей.
а третю,четверту,пяту і т.д ?
имеется ввиду "еще одного ребенка" )) неважно какой по счету )
мешканка написав:тому, перш за все, дітям треба дати належне виховання і прищепити їм належні цінності, а не забезпечити їм кашу і до каші...
Natalinda написав:мешканка написав:тому, перш за все, дітям треба дати належне виховання і прищепити їм належні цінності, а не забезпечити їм кашу і до каші...
Natalinda написав:мешканка написав:тому, перш за все, дітям треба дати належне виховання і прищепити їм належні цінності, а не забезпечити їм кашу і до каші...
Мешканка, а як дати дітям належне виховання коли тато з мамою день і ніч на роботі?
І як виховувати голодних діток?
мешканка написав:Natalinda написав:мешканка написав:тому, перш за все, дітям треба дати належне виховання і прищепити їм належні цінності, а не забезпечити їм кашу і до каші...
Мешканка, а як дати дітям належне виховання коли тато з мамою день і ніч на роботі?
І як виховувати голодних діток?
ну нащо впадати в крайнощі? Думаю, ніхто з нас тут присутніх голодом не мучиться і зранку до вечора на роботі не сидить... Питання стоїть не про хліб з маслом, а про освіту, квартиру і т.д.
Мої батьки були з ранку до вечора на роботі і чоловікові -теж...і нічого, зуміли виховати. Тут головне бажання, бо є й такі, що зранку до вечора з дитиною вдома а виховання-нуль.
Скільки є випадків, коли батьки будують двоповерхову хату, стягаються з чого можуть-аби дитині, як виросте, було де жити...а діти жити з батьками й близько не хочуть.
Або батьки збирають гроші дитині на медичний університет, а дитина в 18 років виходить заміж чи виїжджає за кордон чи йде в монастир і для батьків-трагедія, бо не так вони собі уявляли, не того своїй дитині бажали...але діти-то вже не діти, а самостійні люди,яким треба дати волю вирішувати своє життя. А батьки так довго "мучились" на стільки жертв пішли, а те дитя, невдячне....а воно й буде невдячне-бо ніколи не буде того цінити, коли вдосталь всього буде мати.
Ніхто з впевненістю не може сказати,як воно буде. Маю приклад чоловікових батьків: їх було 5-ро в сім"ї, в селі без газу. В результаті всі (крім того, що лишився в селі) мають власне житло, стали нормальними людьми, мають здорові повноцінні сім"ї...і т.д.
і приклади сімей, де одна дитина, на яку молились, зійшла з доброї дороги...
Але, як би то не було, а не освіта - головне і батьки не освіту мають дати, а навчити дитину здобувати її самій. Маю в університеті купу прикладів тих, кому батьки ДАЮТЬ освіту і тих, хто її сам здобуває...
Ludmila написав:Я проголосувала за 2-х діток, бо це моя мрія : ще хлопчика хочеться, схожого на татка. А взагалі у нас з чоловіком думки різняться з цього приводу, бо він з багатодітної сім'ї ( троє хлопчиків і дівчинка) і він захоплено розповідає про те, як вони гралися в дитинстві, як підтримують один одного зараз (хоч особливої підтримки і теплоти між ними, якщо чесно я особисто не бачу). А бачу, що їхні батьки не дали їм всім необхідної освіти, мій чоловік приміром? всього в житті досягає сам, зараз вчиться (здобуває вищу освіту, хоч йому уже 32 роки, доводиться багато працювати, від батьків допомоги було ноль). Тому чесно мене дивують люди, які народжують багато дітей, знаючи , що не зможуть їх всіх забезпечити, та хоча б освіту дати, ту "вудку", яка допоможе в майбутноьому забезпечити дитині гідне майбутнє. Вважаю, що до народження кожної дитини треба ставитися виважено і бажано планувати.
Повернутись до Готуємося до батьківства
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей