І ми дякуємо всім за таку класну компанію :roses: .. Правда синочок не дав мені розслабитися і поговорити, добре що чоловік прийшов і забрав його хоч на декілька хвилин... Класно ходити на слінгозустрічі з татами :гуд: - тати забавляють діток, а мами теревенять попиваючу чайочок ;-) ...
і мені сподобалося! так класно побути з людьми, в яких схожі інтереси! :) . є про що поговорити, або навіть просто почесати язиками :grin: шкода, що не змогла толкоом посидіти, але все-одно класно! рада познайомитися з новими людьми ! дівчата, ви СУПЕР!!! :roses:
Виставлю я, з того, що вибрала. Теж багато розмитих. А ще фотік страшенно тормозив, що мене дуже дратувало, бо прогавила класні кадри. Та все ж Владік на королівському кріслі Назарій Ярославович в слінгу (дуже класно, ми так не носились, бо були вже замеликі :(( ) Іра і Ліля з своїми Янголятами Увага! Увага! Фото на форум! А це Назарчик задивився на тортік, який їла тьотя Ліля. Видно дуже йому кольори сподобались ))
Сьогодні ж вівторок :idea: Зустрічаємося? Більшості зручно, як я бачу, на Співучці. Давайте десь там, але на травичці. Але я погано той парк знаю, то пропонуйте ви. На 16:00, якщо підходить.
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko на травичці можна десь між літаком і сценою. Зустрітися можна на горіховій алеї нижче літака в напрямку збаразького кільця. Але головне, щоб дощу не було. Ми з дітьми в неділю десь годину в ракушці сиділи, так вибралися на прогулянку :grin: